“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

«Η Επερχόμενη Αναρχία».

Φυλετικές συγκρούσεις, διάβρωση συνόρων και χάος, το μέλλον το κόσμου, σύμφωνα με κορυφαίο γεωπολιτικό αναλυτή του Stratfor.

Ο Damian Thompson, αρθρογράφος της Daily Telegraph, είδε ένα όραμα για το μέλλον που τον φρίκαρε όταν το διάβασε και το αναφέρει σε άρθρο του στην βρετανική εφημερίδα.

Όπως γράφει: Ο 21ος αιώνας θα δει τον "μαρασμό των κεντρικών κυβερνήσεων, την άνοδο φυλετικών και περιφερειακών οντοτήτων, την ανεξέλεγκτη εξάπλωση ασθενειών, καθώς και την αυξανόμενη διείσδυση του πολέμου". Το να ζείτε στην Δύση θα μοιάζει σα να περνάτε με μια λιμουζίνα μέσα από ένα γκέτο. Δεν τολμάτε να ανοίξετε την πόρτα. "Έξω θα είναι ένας πλανήτης γεμάτος από σκίνχεντ Κοζάκους και Juju πολεμιστές, επηρεασμένους από τα χειρότερα σκουπίδια της δυτικής ποπ κουλτούρας και τα αρχαία φυλετικά μίση, και θα μαίνονται μάχες και συγκρούσεις αντάρτικων ομάδων πάνω από τα συντρίμμια μιας εξαντλημένης από την υπερκατανάλωση γης...

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


http://dia-kosmos.blogspot.gr/