“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πως πράκτορες της CIA εργάζονται για την Τουρκία!...

Σχόλιο: Το Ισλαμ και τα Ναρκωτικά η μεγαλύτερη βιομηχανία της Τουρκίας!... Και βέβαια χρειάζεται έμπειρος σε Διεθνή θέματα, διακίνησης των Ναρκωτικών και το Εμπόριο Όπλων !.... Τώρα αν θα δώσει και κρίσιμες πληροφορίες για την ασφάλεια των ΗΠΑ, θα το διαπιστώσουμε εν καιρώ!...Είναι γνωστό πως σχεδόν όλες οι δομές του τουρκικού κράτους ασχολούνται κυρίως με τα ναρκωτικά....

Η Τουρκική κυβέρνηση προσέλαβε τον πρώην Διεθυντή της C I A, Porter Goss για τις δημόσιες σχέσεις της στην αμερικανική κυβέρνηση και το κογκρέσο, σύμφωνα με Δήλωση που κατατέθηκε στο αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης και δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα στο ΄Ιντερνετ.

Η Δήλωση υποβλήθηκε σε εφαρμογή του νόμου περί καταγραφής ξένων πρακτόρων και δημοσιεύθηκε προ ημερών από το Intercept, όργανο δημοσίευσης στο Ιντερνετ εγγράφων διαρροής του Εντουαρντ Σνόουντεν.


Ο κ. Πόρτερ Γκός, ο οποίος υπηρέτησε ως διευθυντής της C I A, στην κυβέρνηση Τζώρτζ Μπους, την περίοδο 2004-2006, δηλώθηκε από τον νέο εργοδότη του, την νομική εταιρεία Dickstein Shapiro, η οποία διατηρεί από μακρού δεσμούς συνεργασίας με την τουρκική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την δήλωση στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Πόρτερ Γκος θα αναλάβει να εκπαιδεύει μέλη της κυβέρνησης και του κογκρέσου σε σημαντικά για την Τουρκία θέματα, να ειδοποιεί την Τουρκική κυβέρνηση για μέτρα της κυβέρνησης και του κογκρέσσου σημαντικά για την Τουρκία, και να ετοιμάζει αναλύσεις εξελίξεων στο κογκρέσσο και την κυβέρνηση ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την Τουρκία. Θα παρέχει συμβουλές για την ανάπτυξη και ενίσχυση των τουρκο-αμερικανικών σχέσεων, σε κρίσιμα θέματα υπό συζήτηση στο κογκρέσσο, όπως το εμπόριο, η ενεργειακή ασφάλεια, οι αντι-τρομοκρατικές προσπάθειες και η εξασφάλιση περιφερειακής σταθερότητας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή και στην Ευρώπη.

Το Intercept χαρακτηρίζει παράδοξη την επιλογή του Γκος να υπηρετήσει την Τουρκία, όταν ο μεν ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι « Δεν υπάρχει βιώσιμη εναλλακτική επιλογή από την ελευθερία», η δε Τουρκία διακρίνεται για την δράση της κυβέρνησής της εναντίον της ελευθερίας του Τύπου, τις φυλακίσεις δεκάδων δημοσιογράφων, την επιβολή λογοκρισίας στα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας και τις βίαιες καταστολές ειρηνικών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας.

Τουρκο-Αμερικανίδα βοηθός της κ. Βικτ. Νούλαντ

Η κ. Βικτώρια Νούλαντ, υφυπουργός των Εξωτερικών για την Ευρώπη, προσέλαβε ως ανώτερη σύμβουλό της την Τουρκο-Αμερικανίδα κ. Ναζ Ντουράκογλου, η οποία προηγουμένως υπηρετούσε ως διευθύντρια του νομοπαρασκευαστικού επιτελείου του βουλευτή της Μασσαχουσέτης William Keating.
Στα νέα της καθήκοντα η κ. Ντουράκογλου θα βοηθά την κ. Νούλαντ στην σύνταξη των ομιλιών της και σε άλλα τρέχοντα καθήκοντά της.

Μιχ. Στυλ.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/