“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Αλβανοί σήκωσαν ανενόχλητοι στον διαγωνισμό της Eurovision την σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμηθείτε: Ώρα αποσταθεροποίησης για τα Βαλκάνια;

Ακόμα και στον διαγωνισμό της Eurovision οι Αλβανοί πραγματοποίησαν ανενόχλητοι προπαγάνδα για την «Μεγάλη Αλβανία» μπροστά σε χιλιάδες θεατές και επισκέπτες, στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι είναι αποφασισμένοι και έχουν την ανάλογη στήριξη από «κάποιους» (στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και εντός της ΕΕ) για να βάλουν «φωτιά» στα Βαλκάνια προκειμένου η Νέα Τάξη Πραγμάτων να επικρατήσει από την Αδριατική μέχρι την Μαύρη Θάλασσα.

Η πασίγνωστη νεοταξική λατινική φράση «Ordo Ab Chao» που σημαίνει «Order Out Of Chaos» (τάξη που προέρχεται από το Χάος, στην προκειμένη περίπτωση προκληθέν Χάος) έχει μπει σε πλήρη εφαρμογή.

Εκνευρισμός δημιουργήθηκε στο σερβικό κοινό που παρακολουθούσε στην τηλεόραση τη διαδικασία του διαγωνισμού τραγουδιών στη «Eurovision», όταν εμφανίστηκαν στις οθόνες Αλβανοί να κυματίζουν τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας». (σ.ΠΥΓΜΗ οι Έλληνες πέρα βρέχει…)

Το περιστατικό σημειώνεται από το σερβικό πρακτορείο Tanjug, που αναφέρει ότι μπροστά από το Δημαρχείο της Βιέννης, όπου οργανώθηκε το χωριό της «Eurovision» και σε γιγαντοοθόνη προβάλλονταν ο διαγωνισμός.

Την στιγμή κατά τη οποία εμφανίστηκε η σερβική συμμετοχή, Αλβανοί ανέβηκαν σε ένα υψηλό σημείο και άρχιζαν να κυματίζουν σημαίες της Αλβανίας, της Μεγάλης Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου.

Σημειώνεται ότι η «Μεγάλη Αλβανία» για τους Αλβανούς «περιλαμβάνει» τις εξής περιοχές: Την τωρινή Αλβανία, το Κόσοβο, μέρος του Μαυροβουνίου, Τέτοβο και Κουμάνοβο από τα Σκόπια, την κοιλάδα του Πρέσεβο της Σερβίας, και την Ν.Ήπειρο από την Ελλάδα.

Δηλαδή οι νομάδες που κάποτε ήρθαν από την λίμνη Άλμπαν στην Ουκρανία και απέκτησαν κρατική οντότητα τις αρχές του 20ου αιώνα έχουν την απαίτηση να ιδρύσουν μια «αυτοκρατορία» χαοτικού μεγέθους. (himara.gr)

Σχόλιο ΠΥΓΜΗ: Οι Αλβανοί μας έρχονται από πιο μακριά, από τον Καύκασο.



ΠΥΓΜΗ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/