Πρώτη φορά Αριστερά: Με πιστολέρο – “φουσκωτούς” παρέλαβαν την ΕΡΤ οι Τσακνής-Ταγματάρχης (video)

Η ΕΡΤ ανοίγει ξανά την Δευτέρα και χθες το μεσημέρι οι κκ Διονύσης Τακνής και Λάμπης Ταγματάρχης συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Παρόλα αυτά, εντύπωση προκάλεσε -όπως γράφει σήμερα στα ΝΕΑ ο Γιώργος Παπαχρήστος με τίτλο «Η αόρατη απειλή»- η παρουσία σωματοφύλακα που συνόδευε τους δύο επικεφαλής της ΕΡΤ. Μάλιστα αναρωτιέται «έχουν εκφραστεί απειλές για την ακεραιότητά τους; Υπόνοιες έστω;»
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει:
…θα παρακαλούσα να μας ενημερώσει κάποιος το εξής (πρόκειται για απορία που μου γεννήθηκε βλέποντας το βίντεο -τρέλα κι εγώ…- με την άφιξη του ντουέτου Τσακνής-Ταγματάρχης στο Μέγαρο Μαξίμου): κινδυνεύει το ντουέτο των μεγάλων επιτυχιών από κάτι; Εχουν εκφραστεί απειλές για την ακεραιότητά τους; Υπόνοιες έστω;
Διότι στο Μαξίμου τους συνόδευε διώροφη ντουλάπα… οπλοφορούσα! Και κατά την έξοδό τους, τη φουριόζικη έξοδό τους από το Μαξίμου, διέκρινα οδηγό -σωματοφύλακα να τους δείχνει από ποιο σημείο της Ηρώδου Αττικού θα τους παραλάβει!
Είμαστε με τα καλά μας; Αχ ας με διαψεύσει κάποιος, ας πει ότι δεν είδα καλά, σας παρακαλώ. Γιατί θα κράξω πολύ άσχημα…
Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ