“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι κωδικοί {*666*777*888*}

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΟΣΧΟΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΚΟΡΕΑΤΗΣ 777 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠ(Ν)ΟΥΡΓΕΙΟ [ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ] ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ HONG ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ) !!!

Ο Κορεάτης σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη, Γκλεν Κιμ, που συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του αυτή τη φορά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο επανέρχεται και απαιτεί να του καταβληθεί η αμοιβή του που φτάνει το ποσό των130.000 ευρώ που συμφώνησε με τον πρώην υπουργό Οικονομικών.

Όπως μας αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης γκρινιάζει γιατί ακόμη δεν έχει πληρωθεί. Τώρα, θα πείτε, τζάμπα προσφέρει ως τώρα τις υπηρεσίες του, αφού μέχρι προσφάτως συνόδευε τον Ευ. Τσακαλώτο στην ευρωπαϊκή περιοδεία του; Οχι βεβαίως. Απλώς ο Κορεάτης περιμένει να πληρωθεί συνολικά για όλες τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που έχει ως τώρα προσφέρει».

«Γιατί όμως επανέρχεται στο θέμα της αμοιβής του; Και αυτό είναι απλό. Όπως εγκύρως πληροφορούμαι, του έδωσαν ή σκέφτονται να του δώσουν και νέες αρμοδιότητες, όπως π.χ. τη σύσταση και οργάνωση του νέου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, η εποπτεία της νέας οργάνωσης του ΤΧΣ, της εταιρείας για την αξιοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου, λύσεις για τα «κόκκινα» δάνεια και ένα σωρό άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Α, να μην το ξεχάσω: ο κ. Κιμ δεν μένει μονίμως στην Αθήνα. Πηγαινοέρχεται από το Λονδίνο στην Ελλάδα και από εκεί όπου τον στείλει ο κ. Τσακαλώτος (και το υπουργείο Οικονομικών του πληρώνει τα αεροπορικά εισιτήρια, τα έξοδα παραμονής σε πολυτελή ξενοδοχεία κ.τ.λ.)», καταλήγει το δημοσίευμα.

πηγή:
http://www.logiastarata.gr/2016/01/130000.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ":

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΔΙΑΤΊΘΕΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΜΟΙΒΗ 130.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ (!!!) ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΟΡΕΑΤΗ 777 ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΧ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ [ΣΚΥΤΑΛΗ] ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!!!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ΚΟΡΕΑΤΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.: ΚΟΡΕΑΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ, KAI ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.), ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ:

777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)

https://www.youtube.com/watch?v=0SYCdfKxIS4

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/08/777korea-666-888.html

ΚΟΡΕΑ 777 ΣΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ "ΚΙΑ"
(ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΣΕΧΙΑ):



=========\= ]+[ =/=========

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ !!! (Ο.Ε.Α. - G.H.REES)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ: ΟΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 (= Ι' Η' Σ' Ο' Υ' Σ') ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ) ΠΟΛΕΜΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ + ΚΟΡΕΑΣ

=========\= ]+[ =/=========

Υ.Γ.2: Σας παρουσιάζουμε τους Μαθηματικούς Κωδικούς Γεωστρατηγικής που έχουν εκπονηθεί και ανέθεσε η κινεζική μασονική υπερ-Στοά "HONG" στους κάτωθι Γεωστρατηγικους άξονες οι οποίοι, χωρίς καμία εξαίρεση, έχουν ιδρυθεί από τη «HONG», προκειμένου αυτή να σχεδιάσει και να διεξάγει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, και προκειμένου να γενοκτονηθούν τα 2/3, δηλαδή 5.000.000.000 όλων των φυλών του πλανήτη, από τους καθαρά Δρακονιανούς - Κίτρινους στρατούς της Κίνας και της Ενιαίας Κορέας._ 


Οι Γεωστρατηγικοι κωδικοί διασταυρώθηκαν από ηλεκτρονικές υποκλοπές που εκτελέστηκαν από τους παθητικούς «Δέκτες Νετρίνος» της Ο.Ε.Α. (δική της τεχνολογία) σε συνεδρίες των μασονικών στοών του Χονγκ-Κονγκ, της Σαγκάης, της "ΑΟΑ" - "Ordo Adeptis Atlantis" του Λονδίνου, και γύρω από το περιβάλλον του "Πλανητικού βασιλιά των Εβραίων", Αρχιραβίνου Baruch (Βαρούχ) ή Barowghs ΤΩΝ «ΗΠΑ» ._ (σημ: εξου και Βαρουφάκης ή Βαρουχ-ακης υπουργος οικονομικων Ελλαδας)
1): 666 / Α: ΗΠ.Ε.Ι. ΗΠΑ - Ευρώπη - Ιαπωνία._
2): 666 / B: Θ.I.M., Θιβέτ - Ινδία - Μογγολία._
3): 777 / Α: Βόρεια Κορέα._
4): 777 / B: Νότια Κορέα._
5): 888: Α (+): Ρ.Ι.Κ., Ρωσία - Ισλάμ - Κίνα._ (Σημ: "αμυντικό" Σύμφωνο της Σαγκάης)
6): 888 / Β (+): ΚΙΘΕΣΜ, Κίνα - Ιαπωνία - Θιβέτ - Εβραίοι - Σάξονες - Μογγόλοι._
7): 888 / Γ (+): Κ.Κ., Κίνα - Κορέα._
8): 888 / Γ (-): ΙΘΕΣΜ, Ιαπωνία - Θιβέτ - Εβραίοι - Σάξονες - Μογγόλοι._
9): 888 / B (-): Λευκά έθνη της Ρωσίας και των Ισλαμικών Κρατών._
10): 888 / Α (-): Έθνη της Μαύρης Φυλής.
Τα μαθηματικά σύμβολα (+) και (-) σημαίνουν ότι ο γεωστρατηγικος άξονας 888 / Β (+) έχει σχεδιαστεί για να γενοκτονησει τον ημι-άξονα 888 / Β (-) της Ρωσίας και των ισλαμικών κρατών, και ότι ο άξονας 888 / Γ ( +) της Κίνας και της Κορέας έχει σχεδιαστεί για να γενοκτονήσει τον ημι-άξονα 888 / Γ (-) Ιαπωνία - Θιβέτ - Εβραίους - Σάξονες - Μογγολία, και συγκεκριμένα για την γενοκτονία ολων των Εβραίων και Σαξόνων του πλανήτη, ως "φυλετικά ακάθαρτους διχως καθαρό Κίτρινο - δρακονιανό αίμα", δηλαδή ως Μογγόλους Λευκο-Κίτρινους (Λευκο-κίτρινης επιμιξείας)._

Το παραπάνω σημαίνουν ότι η ΚΙΝΕΖΙΚΗ «HONG» έχει προγραμματισει για την γενοκτονία των Λευκών πληθυσμων της Ρωσίας με κωδικό 888 / Β (-), και τους Εβραίους όσο και τους υπόλοιπους Μογγόλους της Ρωσίας με κωδικό 888 / Γ (-). Ως εκ τούτου, να αποσυρθείτε αμέσως από «Σύμφωνο της Σαγκάης», και να ανακαλέσετε αμέσως την προμήθεια όπλων και την υψηλή τεχνολογία, το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, και τη διαστημική τεχνολογία προς την Κίνα και προς τα 2 Κορεατικά κράτη.

Τέλος, σας παρουσιάζουμε τα μέτωπα της 1ης φάσης του Γ 'Παγκόσμιου Πόλεμου, όπως αυτά έχουν προγραμματιστεί από τη «HONG» της Κίνας, από την «ΑΟΑ» του Λονδίνου, και από τους αρχι-Ραβίνους Βαρουχ των «ΗΠΑ»:

Τρίτος Παγκόσμιος Πολεμος "COSMIC ΕΤΝΑ" 2012

  • 666 / Α
  • 666 / B
  • 777 / B
Εναντίον
  • 777 / Α
  • 888 / Α
και υπολείμματα των στρατευμάτων του "BAST / R." Βουλγαρία - Αλβανία - Σκόπια - Τουρκία - Ρουμανία - που θα αναζητήσουν καταφύγιο στα εδάφη της Κίνας

=========\= ]+[ =/=========

Τέκτονες , Ορθόδοξοι και Μάρτυρες του Ιεχωβά χρησιμοποιούν στην άσκηση λατρείας το όνομα «ΙΗΣΟΥΣ» που για τους μεμυημενους είναι η αριθμολεξη του Ελληνικού Αλφαβητικού Αριθμητικού Συστήματος που αποδίδει τον λεξαριθμο «888» της εβραϊκής λέξεως «ΓΙΕΣΟΥ-ΓΙΑΧ» ή «Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΩΖΕΙ».

Τα ανωτέρω κώδικα ονόματα και αριθμοί δεν έχουν σχέση με θρησκεία αλλά εκφράζουν φάσεις Γεωπολιτικών χειρισμών με σκοπό την ίδρυση ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ εκ μέρους των ανθρωπόμορφων τεράτων της «ORDO ADEPTIS ATLANTIS». 

Αυτό δηλώνεται σαφέστατα στην «Αποκάλυψη της Βίβλου» όπου ο «ΚΕΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ» δηλαδή ο «αρμόδιος φάσεως 888» δηλαδή η «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» απειλεί ότι θα «ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ» κάθε ηγέτη που θα αντισταθεί στην «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ» δηλαδή στην Παγκόσμια Κυβέρνηση «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ». Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς πού δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου (κατά Λουκά ιθ΄27)

Συμπερασματικά, τα υπολείμματα των παραφρόνων ηγετών της ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ απειλούν με σφαγή τα Έθνη και την Ανθρωπότητα εάν δεν δεχτούν τον «ΙΗΣΟΥ 888» δηλαδή την «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» που με την σειρά της υπακούει στην ύπατη στοά «HONG» Κινας , ως Παγκόσμιο Δικτατορικό Κυρίαρχο, δηλαδη τον Σιν - Σιων - Γιαχβεχ της Σεληνης!!!

Παραθέτουμε αυτούσιο απόσπασμα από χριστιανική ιστοσελίδα για την ετυμολογία της λέξεως «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ» που εκτός του ότι αναγκάστηκαν να ομολογήσουν την αλήθεια, ομολογούν και την σχιζοφρένια των Ελλήνων :

Στο χωρίο Αποκ. 19/ιθ΄ 1–6 της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ περιέχεται ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ η Εβραϊκή φράση Αλληλούϊα .

Τί σημαίνει όμως Αλληλούϊα;

Αλληλούϊα σημαίνει αινείτε(δοξάσουμε) τον Γιάχ (ΧΑΛΛΕΛΟΥΓΙΑΧ). Το Γιάχ αποτελεί σύντμηση του ονόματος Γιαχβέ. Η Καινή Διαθήκη λοιπόν μας καλεί να αινέσουμε τον Γιαχβέ. Αν ο Γιαχβέ δεν ήταν ο Αληθινός Θεός ημών των Χριστιανών, θα μας έλεγε η Καινή Διαθήκη να Τον αινέσουμε ; Όχι βέβαια. Όμως ο Γιαχβέ είναι ο Αληθινός Θεός, γιαυτό και ορθώς η Καινή Διαθήκη μας καλεί να Τον αινέσουμε . Το χωρίο Αποκ. 19/ιθ΄ 1–6 , αποτελεί σωστό κόλαφο για τους αρνητές του Γιαχβέ και της Παλαιάς Διαθήκης.

http://www.oodegr.com/oode/biblia/gxbx/kef2.htm

=========\= ]+[ =/=========

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ "ΝΕΤΡΙΝΩΝ - ΝΕΪΖΕΡ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ... ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ:

O ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ:

7) ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΕΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ, (ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΗΔΗ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ – ΑΓΝΟΥ – ΓΝΗΣΙΟΥ - ΚΑΘΑΡΟΥ ΤΡΟΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η’ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΒΟΥΝΩΝ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «NETRINO - NASER».-

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΙΝΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ «NETRINO – NASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α.. ΜΑΤΑΙΩΣ. Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ «NETRINO – NASER», ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΔΙΑΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΑΧΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

ΟΜΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «NETRINO – NASER» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΣΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ Η’ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΩΣ «ΚΑΤΑΥΓΑΣΤΗΣ NASER» Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ NETRINO ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ – ΣΤΟΧΟΥΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ NETRINO ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ «HONG», ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ,
ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «NETRINO – NASER» ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ «ΕΛΘΟΝΤΕΣ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Συνεχίζετε ΕΔΩ

=========\= ]+[ =/=========

ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΔΕΣΜΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «MASER – MASAR» ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/01/maser-masar.html

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ) ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/