“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Nigel Farage: Η «Πέμπτη Φάλαγγα» των Λαθρομεταναστών στην Ευρώπη!..

Σκληρή επίθεση κατά της πολυπολιτισμικότητας και της «ανεξέλεγκτης» μετανάστευσης εξαπέλυσε ο ηγέτης του ακροδεξιού Κόμματος Ανεξαρτησίας, Nigel Farage, θεωρώντας τες υπεύθυνες για την τρομοκρατική επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo.

Σε συνέντευξή του στο Fox News, ο Farage είπε πως υπάρχει μια «Πέμπτη Φάλαγγα» σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1936, κατά τον Ισπανικό Εμφύλιο, από τον Εμίλιο Μόλα, στρατηγό των Εθνικιστών και αναφέρεται σε μια ομάδα σαμποτέρ που ζουν μέσα σε μια κοινωνία, ή πολιορκημένη πόλη, που προσπαθεί κρυφά να την υπονομεύσει εκ των έσω για να βοηθήσει έναν εξωτερικό εχθρό.

«Ας είμαστε απολύτως ειλικρινείς σχετικά με αυτό, έχουμε τώρα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες μια πέμπτη φάλαγγα [...] όπου οι άνθρωποι ευτυχώς είναι λίγοι σε αριθμό, αλλά βρίσκονται εκεί έξω για να καταστρέψουν ολόκληρο τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής μας», δήλωσε ο Farage στο αμερικανικό κανάλι ειδήσεων.
Στο ίδιο μήκος κύματος, μιλώντας στο Κανάλι 4 ζήτησε «πλήρη έλεγχο σε όλους» όσους μεταναστεύουν στη Βρετανία στο πλαίσιο μιας «ελεγχόμενης μεταναστευτικής πολιτικής».

Ερωτηθείς εάν η Ευρώπη θα πρέπει να έρθει πιο κοντά μια τέτοια κρίσιμη στιγμή, διαφώνησε.

«Δεν λέμε ότι θα πρέπει να είμαστε μέρος μιας πολιτικής ένωσης. Ναι, υπάρχουν κοινές αξίες των πολιτισμών [...], αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε ένα κράτος», τόνισε.

Πυρά κατά πολυπολιτισμικότητας

Ο ευρωβουλευτής και ηγέτης της Ευρώπης Ελευθερίας και Άμεσης Δημοκρατίας, είπε ότι το μεγαλύτερο λάθος των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων ήταν η προώθηση της πολυπολιτισμικότητας.

«Έχουμε πει σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων: «μπορείτε να έρθετε εδώ από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Παρεμπιπτόντως παρακαλώ μην κάνετε τον κόπο να μάθετε τη γλώσσα μας, μην ενσωματωθείτε [στην κοινωνία μας]. Μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο ολόκληρων τμημάτων των πόλεών μας και εμείς θα πούμε ότι γίναμε ένα ποικίλο έθνος».
«Προερχόμαστε από χώρες με χριστιανικό πολιτισμό και χριστιανικά συντάγματα και ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να τα υπερασπιζόμαστε», πρόσθεσε.
«Αυτό δε σημαίνει ότι η μεγάλη πλειονότητα των μουσουλμάνων που ζουν σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία και ΗΠΑ δεν είναι έννομοι πολίτες και ειρηνικοί, και καλοί άνθρωποι», επεσήμανε.
EurActiv.gr
http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2015/01/nigel-farage.html
http://dia-kosmos.blogspot.gr/