“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Έγιναν κάποιες ενέργειες σχετικά με τις πυρηνικές μας εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και στην Τουρκία, που κατέστησαν σαφή την ανησυχία μας!...

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ


To κύμα ''παρατυπων'' μεταναστών-προσφύγων κτλ έχει δημιουργήσει συνθήκες αστάθειας στα βόρεια σύνορα μας με τα κρατίδια των Σκοπίων και Βουλγαρίας. Τα Σκόπια και η Βουλγαρία έχουν ήδη κινητοποιήσει μονάδες των στρατών τους οι οποίες θα λάβουν θέσεις στα σύνορα με την Ελλάδα για την αποτροπή της εισόδου των μεταναστών. 

Η είδηση ωστόσο απαιτεί εμβάθυνση.


Οι συγκεντρώσεις στρατού στα σύνορα των κρατιδίων αυτών αποτελούν το τέλειο άλλοθι και κάλυψη για την διεξαγωγή επιχειρήσεων δολιφθοράς στην Ελληνική επικράτεια αρχικά απο τμήματα των ειδικών δυνάμεων τους και κατόπιν ακόμα και για συνδρομή σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

Ο αστικός μύθος υπαγορεύει ότι τα Σκόπια και η Βουλγαρία δεν διαθέτουν αξιόμαχες ένοπλες συμβατικές δυνάμεις και ότι είναι αδύνατον για αυτές να εισβάλλουν στην Ελλάδα. Αυτό είναι η μισή αλήθεια, η άλλη μισή είναι ότι και η Ελλάδα έχοντας προσανατολισθεί στα ανατολικά σύνορα δεν διαθέτει ούτε η ίδια αξιόλογες μονάδες στα σύνορα με τα Βαλκανικά κρατίδια.

Η Ελληνική ενδοχώρα είναι no man land και δεν ελέγχεται ούτε από την αστυνομία και συνοριοφυλακή αλλά ούτε και από τον στρατό.

Η Ελλάδα διατηρεί βέβαια μονάδες ειδικών δυνάμεων οι οποίες μπορούν να δράσουν στην Μακεδονία και βόρεια μεθόριο αλλά η συγκέντρωση των στρατών της Βουλγαρίας και Σκοπίων στα σύνορα μας κάνει πολύ δύσκολο την παρακολούθηση τους και πάντα πρέπει να έχουμε υπ όψιν ότι οι γείτονες έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Παρόλο που φαίνεται οξύμωρο όσο περισσότερο στρατό συγκεντρώνουν οι Σλάβοι στα σύνορα μας τόσο πιο δύσκολο γίνεται να ανιχνεύσουμε τις κινήσεις τους.

Σε σύνορα άδεια από στρατό και σώματα ασφαλείας η οποιαδήποτε μετακίνηση , συγκέντρωση και διείσδυση μονάδων στην Ελληνική μεθόριο θα είναι ένα γεγονός έκτακτο το οποίο θα επισύρει την προσοχή των ελληνικών μονάδων προφυλακών. Όταν όμως τα σύνορα ήδη βρίθουν από στρατό τότε είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος είναι εκεί για την αποτροπή εισόδου μεταναστών και ποιος για την είσοδο στην Ελλάδα για δολιοφθορές.

Πιο απλά εάν θέλουμε να κρύψουμε ένα τρομοκράτη ζωσμένο με εκρηκτικά σε μια πλατεία τότε ας γεμίσουμε την πλατεία με τρομοκράτες που υποκρίνονται πως ασχολούνται με ειρηνικά έργα και οι οποίοι θα κρύψουν τον βομβιστή.

Όμως γιατί οι βόρειοι γείτονες θα εκτελέσουν επιχειρήσεις δολιοφθοράς εναντίον μας;

Τα δε Σκόπια αποτελούν προτεκτοράτο των ΗΠΑ και της Γερμανίας. 

Οι ΗΠΑ και Γερμανία θέλουν να εξασφαλίσουν ότι τα Βαλκάνια θα συνεχίζουν να αποτελούν προτεκτοράτο προκειμένου 
α. να περάσει ο αγωγός ΤΑΡ ο οποίος φιλοδοξεί να φέρει αέριο από Κατάρ-Ιράν και Αζερμπαϊτζάν με ενδιάμεσο κόμβο την Τουρκία και
β. να διαμελισθεί η Ελλάδα σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες ανάμεσα στις οποίες και αυτή της κεντρικής Μακεδονίας-Θεσσαλονίκης, ΕΟΖ που θα αποτελεί το τερματικό σταθμό των τάνκερ αερίου απο το Κατάρ και τον διαμετακομιστικό κέντρο προς την Γερμανία με χερσαίες μεταφορές δια μέσω της ήδη διαμελισμένης Γιυγκοσαλβίας (Κόσοβο-Σκόπια-Σερβία)
Τα Σκόπια εκβιάζονται απο τις ΗΠΑ και Γερμανία με τρανή απόδειξη την εισβολή ενόπλων Αλβανών τον Ιούνιο του 2015 στο Κουμάνοβο αμέσως μετά τις πρώτες εκδηλώσεις απείθειας του Γκρουέφσκι προς τις ΗΠΑ.

Η Βουλγαρία εκβιάζεται το ίδιο με αποκορύφωμα το Σεπτέμβριο του 2014 οπότε και συνυπέγραψε με την Ρωσία την κατασκευή του south stream. 

Αμέσως η κυβέρνηση Ορεσάρσκι έπεσε και ομάδα αμερικάνων ρεπουμπλικάνων νεοσυντηριτικών γερουσιαστών κατέφθασε στην Βουλγαρία οπου και εκβίασε απροκάλυπτα τον πρόεδρο της Πλεβνελίεφ . 

Ο Πλεβνελίεφ προκήρυξε εκλογές τις οποίες κέρδισε ο Μπόικο Μπορίσοφ, εκλεκτός των ΗΠΑ. Μάλιστα δε οι γερουσιαστές πήραν μαζί τους τον Μπορίσοφ στις ΗΠΑ για δεκαπέντε ημέρες κατήχησις.

Ένας από τους μοχλούς πίεσης στην Βουλγαρία είναι και το σχεδόν ένα εκατομμύριο Τούρκων κατοίκων των νοτιοανατολικών επαρχιών της(Κερτζαλι) Σε γενικόνπληθυσμό έξι εκατομμυρίων ο πληθυσμός των Τούρκων είναι τεράστιος ειδικά όταν από τα υπόλοιπα πέντε εκατομμύρια Σλάβοβούλγαρων τα δυο έχουν μεταναστεύσει μόνιμα και το ένα πηγαινοέρχεται στην Ευρώπη.

Η έλλειψη μαχητικής ισχύος των βουλγαρικών ενόπλων δυνάμεων σε περίπτωση που εκτός από επιχειρήσεις δολιοφθοράς θα απαιτούνταν και εισβολή με συμβατικές δυνάμεις θα μπορούσε να ισοσταθμισθεί με την παραχώρηση διάδρομου στο βουλγαρικό έδαφος για να περάσει ο τουρκικός στρατός και να χτυπήσει την Ελλάδα στην Κομοτηνή-Ξάνθη και δυτικά σύνορα Ν.Εβρου.

Πάντα πρέπει να έχουμε υπ όψιν ότι η Τουρκία εκβιάζει την Βουλγαρια με γενικευμένες αναταραχές στις νοτιανατολικες επαρχίες όπου κατοικούν μόνο Τούρκοι με αίτημα την απόσχιση και ένωση με την Τουρκία.


Ωστόσο πέρα απο τους εκβιασμούς και πιέσεις οι βόρειοι γείτονες λαμβάνουν και ανταλλάγματα όπως πχ η έξοδος στο Αιγαία είτε μέσω των ΕΟΖ είτε μέσω συμβατικού πολέμου.

Για όλα τα παραπάνω είναι σκόπιμο να μην προσπερνάμε με ελαφρότητα τις ειδήσεις για συγκεντρώσεις στρατών στα βόρεια σύνορα μας.

Ένας γρήγορος τρόπος για τον διαμελισμό είναι η αστάθεια από επιχειρήσεις δολιοφθοράς.

Αλήθεια δεν είναι οι Έλληνες αυτοί που πρώτοι πανηγυρίζουμε σε κάθε επιχείρηση δολιοφθοράς των Κούρδων στην Τουρκία; και δεν είμαστε εμείς που πρώτοι ισχυριζόμαστε ότι έτσι επέρχεται γρηγορότερα ο διαμελισμός της Τουρκίας; Γιατί τότε να μην ισχύει το ίδιο για μας;

http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/08/blog-post_22.html
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments