“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Προπαγάνδα: NATO- «Η Ρωσία προσπαθεί μέσω προσφυγικού να ρίξει τη Μέρκελ»

Σχόλιον: Ξέχασαν να μας πούν ότι, όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις ΗΠΑ και την ΑΓΓΛΙΑ καλωσορίζουν τους Λαθρομετανάστες στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ!....Και την Ευρώπη!...

Ο κ. Σαρτς τόνισε στον βρετανικό Observer ότι το κέντρο το οποίο διευθύνει έχει συλλέξει στοιχεία για ρωσική παρέμβαση στη Γερμανία για δημιουργία κλίματος κατά της κ. Μέρκελ, σε συνδυασμό με τη χρηματοδότηση από το Κρεμλίνο εξτρεμιστικών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη

Η Ρωσία προσπαθεί να οδηγήσει στην έξοδο από την Καγκελαρία την Άγκελα Μέρκελ, μέσω δικτύου προπαγανδιστών της, με την πρόκληση οργής γύρω από την προσφυγική κρίση, ανέφερε ο ανώτερος ειδικός στρατηγικός αναλυτής του NATO.

Σύμφωνα με τον Γιάνις Σαρτς, διευθυντή του Ανώτατου Κέντρου Στρατηγικών Επικοινωνιών του Οργανισμού του Βορειοατλαντικού Συμφώνου, το καθεστώς του Βλάντιμιρ Πούτιν επιθυμεί την ανατροπή της κ. Μέρκελ, λόγω της στάσης της υπέρ των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Ο κ. Σαρτς τόνισε στον βρετανικό Observer ότι το κέντρο το οποίο διευθύνει έχει συλλέξει στοιχεία για ρωσική παρέμβαση στη Γερμανία για δημιουργία κλίματος κατά της κ. Μέρκελ, σε συνδυασμό με τη χρηματοδότηση από το Κρεμλίνο εξτρεμιστικών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη.

«Θεωρώ ότι δοκιμάζουν εάν μπορούν να το πράξουν σε μία τόσο μεγάλη χώρα όπως η Γερμανία. Χρησιμοποιούν όσους μιλούν ρωσικά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας τη ρητορική της Άκρας Δεξιάς για το προσφυγικό και χτίζοντας επάνω σε αυτό», καταλήγει ο στρατηγικός αναλυτής της Συμμαχίας.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο το δεξιό, αντιμεταναστευτικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), ειδικά μετά την πρόσφατη αλλαγή στην ηγεσία του, όσο και το αντιισλαμικό κίνημα PEGIDA, εκφράζονται θετικά για το καθεστώς του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/