“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πόσα και ποιοί ΥΠΟΥΡΓΟΙ και μή, πήραν Μίζες από την ENI S.p.A.

Μιζαδόροι οι «εκλεκτοί» των Υπουργών Ενέργειας,
Ιταλοί της Eni S.p.A.

Με βάση απόρρητες πληροφορίες από την Νιγηρία, συγκεκριμένα από την ΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ στις 28 Φεβρουαρίου 2017 απαγγέλθηκαν κατηγορίες Διαφθοράς-Χρηματισμού ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ σε βάρος της Ιταλικής εταιρείας Eni S.p.A και τους Ιταλούς διοικητικούς παράγοντες της.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ σχετίζεται με διεφθαρμένες πληρωμές $801.000.000,00 Δολαρίων Αμερικής.

Στην ΥΠΟΘΕΣΗ Διαφθοράς-Χρηματισμού ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, εκτός από την Ιταλική εταιρεία Eni S.p.A και τους Ιταλούς διοικητικούς παράγοντες της, συμπεριλαμβάνονται και άλλες γνωστές εταιρείες όπως η Αγγλο-Ολλανδική εταιρεία SHELL, η Agip Ιταλική εταιρεία τ. Θυγατρική εταιρεία της Eni S.p.A. κα.

Να θυμίσουμε στους ΕΛΛΗΝΕΣ ότι στην ιταλική εταιρεία Eni S.p.A. με την θυγατρική της ΕΝΙ Hellas spa ανήκει το 49% των ελληνικών εταιρειών «ΕΠΑ Θεσσαλονίκης Α.Ε.» και «ΕΠΑ Θεσσαλίας» των οποίων έχει αναλάβει και τη διοίκησή τους, παρότι το 51% ανήκει στον όμιλο της ΕΔΑ/ΔΕΠΑ

Οι Ελληνες πολίτες ρωτούνε του Υπουργούς.

ΠΟΣΑ KAI ΠΟΙΟΙ, ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ENI S.p.A. για τις ΜΠΙΖΝΕΣ μαζί τους;



http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments