Παραγωγή Ηλεκτροκίνητων Λεωφορείων στις Εγκαταστάσεις της Κινεζικής BYD στην Καλιφόρνια

(ΠΩΣ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΝΕΕΣ "ΗΠΑ")
Η κινεζική βιομηχανία παραγωγής αυτοκινήτων BYD έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από εσωτερικό του τμήματος παραγωγής ηλεκτροκίνητων λεωφορείων με μπαταρία, στην πόλη Λανκάστερ, στα νότια της Καλιφόρνιας.

Η BYD είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής επαναφορτιζόμενων μπαταριών στον κόσμο

Το ηλεκτρικό λεωφορείο που παράγει υποστηρίζεται από ηλιακά πάνελ, φωτισμό LED, αλλά κι άλλες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, με την αυτονομία του να φτάνει στα 248 χιλιόμετρα μετά από μία και μόνη φόρτιση των μπαταριών. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ενεργειακές αυτονομίες μεταξύ παρόμοιων ενεργειακών συστημάτων, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η νέα μονάδα παραγωγής, αποτελεί επέκταση των εγκαταστάσεων που ήδη υπάρχουν, αυξάνοντας το εμβαδόν της βιομηχανικής εγκατάστασης περίπου στα 42.000 τετραγωνικά μέτρα.

Πρόκειται για τον τετραπλασιασμό της εκμετάλλευσης του εμβαδού της αναφερόμενης βιομηχανικής εγκατάστασης από την έναρξη των εργασιών της, το 2013.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

BY ANTI300: Ο «Πατριώτης» ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ Ξαναχτύπησε !.....

Something Wicked Comes This Way…Between Now And Election Day

"Αυτοί είναι οι 5 υποστηρικτές της 17 Νοέμβρη στον ΣΥΡΙΖΑ"