Σάμπυ Μιωνής, ο ταχυδρόμος των εκατομμυρίων της Μάργκαρετ Τσαντ-Παπανδρέου!!!

=== Τον γνωρίζει καλά και ο συμμαθητής του στο Κολλέγιο Αθηνών, Μάκης Βορίδης!!!

=== Για άλλη μια φορά, ΣΚΟΠΙΜΑ δεν αναφέρουν την εθνικότητα του εν λόγω επιχειρηματία, αλλά η οικογένεια Μιωνή είναι πασίγνωστη στην Ελλάδα και τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό!!!

=== Βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία, τον πατέρα του εμπλεκόμενου στην υπόθεση, Χαήμ Βίκτωρ Μιωνή (με τη σύζυγό του Βίντα δίπλα του) να βραβεύεται (!!!) από τον Ισραηλινό Πρόεδρο Σιμόν Πέρες με το βραβείο Yakir Keren Hayesod, για την προσφορά τους στον Εβραϊσμό! Η τελετή έγινε στο Μουσείο του Ισραήλ στα Ιεροσόλυμα!!!

=== Υπενθυμίζουμε πως ο Σάμπυ έχει μετακομίσει στο Τελ – Αβίβ ήδη από το 2006, ενώ δεν μας προξενεί καμία έκπληξη η…συνεργασία του με την Μάργκαρετ – Τσαντ Παπανδρέου, αφού κι εκείνη είναι Πολωνοεβραία!!!

=== Βλέπετε πόσο…ωραία συνεργάζονται μεταξύ τους όλοι αυτοί οι «Έλληνες Εβραίοι;;» Πάντα με μοναδικό σκοπό το…συμφέρον της Ελλάδας, φυσικά…!!!

=== ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ, Ο Σάμπυ Μιωνής είχε παρουσιαστεί στον ΑΝΤ1 πριν από 2 χρόνια περίπου ως Εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού!!! Ιδού και το σχετικό βίντεο:http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/29157

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

BY ANTI300: Ο «Πατριώτης» ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ Ξαναχτύπησε !.....

Something Wicked Comes This Way…Between Now And Election Day

"Αυτοί είναι οι 5 υποστηρικτές της 17 Νοέμβρη στον ΣΥΡΙΖΑ"