Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μετά το ρόλο που έπαιξε ο τραπεζικός Οίκος του Rothschild, κανείς δε θα εκπλαγεί από τους Αβραμόπουλους και Μοσιαδ!...

Ο λαϊκισμός, οι ξενοφοβικές δυνάμεις και ο εθνικισμός που τελευταία κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος εντός της Ευρώπης, κλείνουν το δρόμο προς μια ελεύθερη κοινωνία», δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επίτροπος για τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια, κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών στις στις Βρυξέλλες.
****"Μετά το ρόλο που έπαιξε ο τραπεζικός Οίκος του Rothschild, κανείς δε θα εκπλαγεί από την επιστράτευση στο Kieff όλων των λόγιων και των δικαστικών ειδημώνων"****

Αναφορικά με τις χρηματοδοτήσεις της Ένωσης στην Τουρκία, ο Επίτροπος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για χρήματα τα οποία δεν εκταμιεύονται προκειμένου να προστεθούν στον τουρκικό προϋπολογισμό, αλλά συνεισφέρουν απευθείας στη στήριξη των αναγκών των Σύρων προσφύγων. Η πρόκληση που πλέον καλείται να αντιμετωπίσει η Ευρώπη, είναι η ενσωμάτωση των προσφύγων και των μεταναστών και η αντιμετώπιση της περιθωριοποίησης και της ριζοσπαστικοποίησης. «Η ενσωμάτωση δεν ειναι τσιρότο σε πληγή. Είναι κοινωνική αναγκαιότητα, όχι απλώς επείγουσα προτεραιότητα», πρόσθεσε.

Στον τομέα της εργασίας όμως, οι μετανάστες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μια φθηνή λύση από τους εργοδότες. «Δεν θέλουμε φτηνό εργατικό δυναμικό. Στην πράξη οι μεν φοβούνται ακόμη τους δε και ειδικά οι γυναίκες έχουν μείνει πίσω», σημείωσε η Anila Noor, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Επιτροπής για τη μετανάστευση.

«Πρέπει να περάσουμε από τη φάση της κρίσης και της απάντησης στα προβλήματα, στην αφομοίωση» πρόσθεσε η Laura Thompson, αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Αναφορικά με τη μελλοντική στρατηγική της Επιτροπής για τη μετανάστευση, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός υπογράμμισε ότι το άσυλο θα πρέπει να χορηγείται σε ατομικό επίπεδο και να γίνεται διάκριση μεταξύ προσφύγων και μεταναστών, ενώ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας ανέφερε ότι η διαχείριση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτικού γίγνεσθαι, ωστόσο «όσοι ενεργούν με υπευθυνότητα και με γνώμονα την αλληλεγγύη έχουν συχνά τιμωρηθεί, και αυτό το βλέπουμε σε κάθε γωνιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Οι πολιτικές μετανάστευσης, όπως είπε, συνέβαλαν στην αρνητική έκβαση του βρετανικού δημοψηφίσματος. Η επόμενη στρατηγική της Ένωσης θα πρέπει να δομείται στη θεμελίωση μιας δομημένης διαδικασίας ασύλου που θα εγγυάται μέσω κοινών κανόνων τη νομική υποχρέωση παροχής φροντίδας σε όσους δικαιούνται άσυλο, ενώ θα πρέπει να ενισχυθεί και η νομική στήριξη στους ανηλίκους και σε άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Η εφαρμογή της αρχής της μετεγκατάστασης και ο μετριασμός εφαρμογής του κανονισμού του Δουβλίνου, σύμφωνα με τον οποίο η πρώτη χώρα εισόδου πρέπει να είναι αυτή που θα επεξεργαστεί την αίτηση ασύλου, κρίνεται και αυτή απαραίτητη, πρόσθεσε ο κ. Κατσιφάρας.

Επιπρόσθετα, η Ευρώπη θα πρέπει να επενδύσει ιδιαίτερα στους μετανάστες 2ης και 3ης γενιάς, αλλά παράλληλα να φροντίσει να ενσωματώσει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην κοινωνία «προτού να τους στρατολογήσουν άλλοι με εξτρεμιστικές λογικές», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης του Μέχελεν, Bart Sommers.

Πάντως, αυτή την περίοδο οι παράτυπες ροές και οι αιτήσεις ασύλου έχουν μειωθεί σημαντικά, αγγίζοντας επίπεδα προ κρίσης.

«Στην αρχή, ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε τα κράτη-μέλη ήταν έτοιμα για αυτό που συνέβη. Τώρα, πρέπει να υπερασπιστούμε την αλληλεγγύη, ως βασική αρχή πάνω στην οποία δομείται το ευρωπαϊκό εγχείρημα», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

Πηγή: Euractiv
-http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/03/blog-post_920.html

ΤΑΛΜΟΥΔ

"Μετά το ρόλο που έπαιξε ο τραπεζικός Οίκος του Rothschild, κανείς δε θα εκπλαγεί από την επιστράτευση στο Kieff όλων των λόγιων και των δικαστικών ειδημώνων". 


Η Zemstchina κατηγορεί τον Παπικό Γραμματέα του Κράτους, Καρδινάλιο Merry del Val, ότι δωροδοκήθηκε για να επιβεβαιώσει της Παπικές ανακοινώσεις κατά των κατηγοριών του αίματος. *** 

Σε γράμμα του προς το Λόρδο Rothschild, ο Καρδινάλιος Merry del Val, Γραμματέας του Κράτους του Βατικανού, επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των ανακοινώσεων του Πάπα Αθώου IV, του Παύλου III, του Ιρηγορίου Χ, και του Κλεμέντιου XIV, οι οποίοι διακήρυξαν ότι ο τελετουργικός φόνος είναι μια αβάσιμη κατηγορία και μια διεστραμμένη επινόηση.

Από την τελευταία σελίδα, 376, του βιβλίου του Albert Monniot "Le Crime Rituel chez les Juifs", έκδοσn του 1914, βιβλίο το οποίο βρίσκεται στο Εβραϊκό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Νέας Υόρκης, παραθέτουμε μια σύντομη περίληψι αυτής της περίφημης υπόθεσης Beilis: "Δυνάμει όλων όσων προηγούνται, ο Menachile Mendel Teview Beilis, ένας αστός του Κιέβου. ετών 29, κατηγορείται ότι σκότωσε, μαζί με άλλους ανθρώπους άγνωστους στο δικαστήριο τον Andre Yuchinsky, ετών 12, με πρόθεση φανατικά θρησκευτική. 

Ο προαναφερόμενος, απήχθει στις 12 Μαρτίου 1911, ενώ έπαιζε στον αυλόγυρο του Zaitzew, και σύρθηκε μέσα στην αυλή όπου, με την συγκατάθεση του Beilis, του δέσανε τα χέρια, τον φίμωσαν και τον σκότωσαν. Βρέθηκαν 48 τραύματα στο κεφάλι, το λαιμό και το στήθος*** που είχαν σαν συνέπεια να στραγγίσει όλο το αίμα από το σώμα.

"Πριν αφήσουμε τα σχετικά με τον Αθώο IV, ζητώ από τον αναγνώστη να αναγνωρίσει την τυπική Εβραϊκή πανουργία που επιδεικνύει ο Rothschild με το να εκμεταλλευτεί την απάντηση του Καρδινάλιου Merry del Val σχετικά με την αυθεντικότητα του γράμματος, σαν επιβεβαίωση της ερμηνείας του περιεχομένου αυτού του γράμματος από τον ίδιο τον Rothschild.

Όλες οι Ραββινικές σχολές παρά τη διαφοροποίηση τους σε πολλά θέματα, βρίσκονταν σε πλήρη ταύτιση απόψεων όσον αφορά το μίσος τους για τους μη Εβραίους, οι οποίοι, σύμφωνα με το Ταλμούδ, θα πρέπει να θεωρούνται ως "κτήνη με ανθρώπινη μορφή". Αυτό το συναίσθημα μίσους και μοχθηρίας το οποίο οι Εβραίοι τρέφουν μέσα τους για όλους όσους ανήκουν σε άλλες εθνικότητες και θρησκείες.

Η εξόντωση μη— Εβραίων ταυτίζεται με τον θρησκευτικό ηρωισμό, όπως αυτός οριοθετείται από το Νόμο. Σύμφωνα με το μυστικό, κυρίως, νόμο, κάθε μη-Εβραίος που θανατώνεται, επισπεύδει τον ερχομό του Μεσσία, στον οποίο κάθε Εβραίο πρέπει να αποβλέπει. Επίσης, ο θάνατος ενός μη— Εβραίου ισοδυναμεί με ιεροτελεστία θυσίας, ιεροτελεστία η οποία ήταν η πιο σπουδαία στο θρήσκευμα των Εβραίων. Οι θυσίες αίματος δεν μπορούν να τελούνται μετά την καταστροφή του Ναού της Ιερουσαλήμ και του βωμού. Σε αντικατάσταση αυτών, εγκαινιάστηκε η εξόντωση μη-Εβραίων.


Για την δολοφονία όλων των μη—Εβραίων, προτείνονταν μια συγκεκριμένη μέθοδος που αναφέρονταν στο Kabalah. 

Έπρεπε να θανατώνονται "με τα χείλη τους σφιχτόκλειστα, σαν κτήνη που πεθαίνουν άφωνα και χωρίς ούτε μια κραυγή" και "πρέπει να καρφωθούν με δώδεκα μαχαιριές και μια τελειωτική για να γίνουν δεκατρείς". 

Παραθέτονται αποσπάσματα από αυτό το κείμενο του "Zohar" του μυστικού βιβλίου στο οποίο αναφέρονταν αυτή η μέθοδος θανάτωσης, ο ειδήμων Pranaitis εστίασε επανειλημμένα την προσοχή του προεδρεύοντος Δικαστού στο γεγονός ότι το στόμα του Youtchinsky ήταν ερμητικά κλεισμένο και ότι υπήρχαν δεκατρία τραύματα στο δεξί του κρόταφο.

Οι Ραββίνοι θεωρούν ότι είναι εξαιρετικό φάρμακο για τις δερματικές και οφθαλμολογικές παθήσεις, οι οποίες προσβάλλουν τους Εβραίους τόσο συχνά. Το αίμα χρη σιμοποιείται ακόμα στις τελετές του γάμου της περιτο-μής και της ταφής, πρώτα απ' όλα όμως στο φτιάξιμο του άζυμου ψωμιού, Γι' αυτή την τελευταία χρήση, απαγάγουν παιδιά πριν από το Πάσχα, τα κλειδώνουν και μετά τα σκοτώνουν για να πάρουν το αίμα τους. Πριν από το φόνο, προηγούνται πάντα βασανιστήρια.

Ο Προφορικός Νόμος είνα ανώτερος απ' όλους τους άλλους". 


Σελίδα 81.
ΣΤΟ βιβλίο του Μωϋσή αναφέρεται ότι το
αίμα χρησιμοποιείται για εξαγνισμό"*. Το ανθρώπινο αί-
μα δεν χρησιμοποιείται από μας στην αγνή του μορφή,
ούτε και μπορούμε εμείς* (*Υποτίθεται ότι αφηγείται ο Εβραίος ερμηνευτής του Νόμου), να το αποκαλούμε αν-
θρώπινο, γιατί οι Εθνικοί είναι απλώς ακάθαρτα ζωύφια,
και λέγεται για τις κόρες τους τις οποίες πρέπει να τις
αποφεύγουν οι Εβραίοι: "Καταραμένος να είναι αυτός
που θα πλησιάσει κάποιο κτήνος", θα πρέπει επίσης να
υποβάλλουμε σε επεξεργασία, ώστε να αλλάξει η ουσία του. Ούτε και παρέχεται σε όλους χωρίς διάκριση, αλλά μόνο στους ζηλωτές. 


Την παραμονή του Πάσχα, ο Εβραίος Δάσκαλος του Νόμου ασχολείται με το φούρνο και ανακατεύει ότι θέλει ο ίδιος για να γίνουν τα γλυκίσματα, τα οποία αποστέλλονται κατόπιν στην Συναγωγή.

Από το βιβλίο του Πέτρου Α. Κασιμάτη "Περί ανδρωποθυσιών παρ' Εβραίοις" (Δικαστικαί Αποφάσεις Εκδόσεις 1891) αντιγράφουμε:
Σελίδα 26: Στο Ταλμουδικό βιβλίο των Εβραίων, το Χορκόιμ, αναφέρεται: 


"Εκείνος που απειθεί στο Νόμο του Μωϋσή μπορεί να συγχωρεθεί, αλλά αυτός που παραβιάζει τους κανόνες του Ταλμούδ πρέπει να τιμωρηθεί με θάνατο".

"Όποιος αμφιβάλλει για τη θεοπνευστία του Ταλμούδ ή για κάποια διδασκαλία του που περιέχεται σ' αυτό, θα κληρονομήσει την αιώνιο κόλαση". "Ο Μεσσίας θα έλθη τότε μόνο, όταν οι Εβραίοι καταλύσουν την άθλια και αισχρά βασιλεία των άλλων λαών. Όταν θα έλθη ο Μεσσίας, όλοι οι λαοί θα τον προσκυνήσουν και θα τον υπηρετήσουν.

Όταν θα έλθη ο Μεσσίας, κάθε Εβραίος θα έχει 2.800 δούλους και 310 γυναίκες, όλη δε η περιουσία των λαών της γης θα περιέλθει στα χέρια των υιών του Ισραήλ".

Κάποιος Εβραίος, γενόμενος Χριστιανός, απεκάλυψε ο ίδιος τις Ταλμουδικές θηριωδίες. Ο Ι.Φέλτρης διηγείται ότι το 1420, οι Εβραίοι της Γερμανίας επαναλάμβαναν κάθε χρόνο συνεχώς μια μυστηριώδη, θρησκευτική τελετή στην οποία, όπως ο ίδιος θυμάται, έπαιρνε μέρος και ο πατέρας του. 


"Την παραμονή του Πάσχα και την επομένη — διηγείται — ο πατέρας μου προμηθεύετο Χριστιανικό αίμα από τον Ραββίνο και το έρριπτε στο ποτήρι του μαζί με κρασί. Έπειτα ράντιζε την τράπεζα με το μίγμα αυτό. Επίσης έβαζαν από το αίμα αυτό στη ζύμη με την οποία έπλαθαν τα άζυμα και τρώγαμε όλοι στο σπίτι μας".


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

O Soros χρηματοδότης των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα

Ο Soros βλέπει τον εαυτό του ως ιεραπόστολο της παγκοσμιοποίησης και θέλει να καταστραφεί το κλασσικό μοντέλο της δυτικής δημοκρατίας.

Γιατί να θέλει με 26.000 δολάρια το Open Society Foundation του Soros να στηρίξει οικονομικά όλες τις τρελές και παλαβές που εμφανίζονται στα Athens Pride, της "παρέλασης" για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα;

Γιατί ο Soros να θέλει να χρηματοδοτήσει κόμματα και κινήματα σε Ουγγαρία, Ιταλία, Γαλλία γιατί στήριξε δράσεις κατά της ισλαμοφοβίας;

Ο Soros θέλει την αποσταθεροποίηση, έχει ένα στόχο και χρησιμοποιεί το Open Society Foundation για να εξυπηρετεί τα αλλότρια σχέδια του.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί στήριξε τις τρελές στις παρελάσεις του Athens pride αλλά μια εξήγηση που δίνεται είναι ότι πάντα επιχειρεί να σπάσει κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις, δεν πιστεύει στην έννοια του κράτους και κάθε ενέργεια του υποκρύπτει οικονομικό δόλο όπως αναφέρει σε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο τους οι Garret/Galland Research.

Το γεγονός …

Ευρωστρατός, Ελλάδα-Τουρκία: Οι προϋποθέσεις ήδη παραβιάζονται από την Τουρκία, αλλά η Ελλάδα συνεχίζει να γενικολογεί χωρίς αντίκρισμα

του Σωτήρη Σιδέρη

Πλήθος ερωτηματικών για την αδυναμία της Ελλάδας να θέσει όρους στην ΕΕ όσον αφορά τις ευρωτουρκικές σχέσεις , προκαλούν οι παρασκηνιακές εξελίξεις αναφορικά με την προώθηση της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO), δηλαδή της ευρωπαϊκής άμυνας. Όπως είναι γνωστό η PESCO περιλαμβάνει και τον Ευρωστρατό και ήδη γίνονται κινήσεις για συμμετοχή και της Τουρκίας , παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις Άγκυρας –Βρυξελλών θεωρητικά βρίσκονται σε κρίση. Σύμφωνα με αξιόπιστες διπλωματικές πηγές, αλλά και με βάση τις θέσεις που έχει καταθέσει η Αθήνα στην ΕΕ και έχει στη διάθεσή του το omegapress.gr βρίσκονται σε εξέλιξη στην αρμόδια ομάδα εργασίας, «επίπονες διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της κατ εξαίρεση συμμετοχής τρίτων στα προγράμματα της PESCO», δηλαδή διαπραγματεύσεις που αφορούν και την Τουρκία. Η ελληνική θέση συμπυκνώνεται στην πάγια αντίληψη ότι η Αθήνα στηρίζει την συνεργασία PESCO-Τουρκίας, υπό προϋποθέσεις που ωστόσο, όποτε τέθηκαν, ουδέποτε τηρήθηκαν από την …

Ο πολύς μυστήριος και άμεμπτος , Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης) έκανε αίτηση στην NSA; Ζήτησε έγγραφα; Και γιατί είναι ανύπαρκτο το Σχέδιο Φαιδώρα;

Υπάρχει νατοϊκό σχέδιο με την ονομασία «Φαιδώρα» για τον διαμελισμό της Ελλάδας;

Μια δεύτερη αναζήτηση με τον όρο «Campen» για το 1988 και πάλι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου «NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83» είναι ανύπαρκτο.

ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ!........ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ HOAXES.... ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!.....

Και για ποιό λόγο να είναι σωστός ο σειριακός αριθμός; Ε! Αλέκο;

Η ΔΙΚΗ: "Κάρλος το Τσακάλι" 500 χιλιάδες δολλάρια από την NSA για την δολοφονία του Αρχιστράτηγου του ΝΑΤΟ!...

Αλεξάντερ Μ. Χαίηγκ: Βαρέθηκα να ελέγχεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ από πέντε-έξι άτομα...!
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Είπε ο...Πρόεδρος των ΗΠΑ -Clinton

....η Αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, έπρεπε να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή, όπως και τα δύο αεροπλανοφόρα που θα χρησιμοποιούνταν ώστε οι δύο πλευρές να μην κλιμακώσουν το προγραμματισμένο "ελεγχόμενο" γεγονός σε έναν "θερμό" πόλεμο.

Επίσης είπε ότι η Αμερικανική βάση στην Πρέβεζα πρέπει να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή.

Οι φόβοι του Lake πραγματοποιήθηκαν μέχρι ένα σημείο όταν στις 8 Ιανουαρίου ο γερουσιαστής John D. Rockefeller ο 4ος, από την δυτική Βιρτζίνια (και γιος του Προέδρου της Τριμερής Επιτροπής και της ARAMCO), τηλεφώνησε στον Clinton και ζήτησε συνάντηση για την επόμενη ημέρα.

Φυσικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, και η οικογένεια Rockefeller ζήτησε από τον Πρόεδρο να εξηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες την προγραμματισμένη "κρίση" στο Αιγαίο.

ΗΠΑ-Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας-Ίμια 1996!

Ο καπετάνιος του αεροπλανοφόρου διατάζει το πλήρωμα να πάρει θέσεις μάχης και διατάζει να στρέψουν τους πυραύλους προς τους ελληνικούς σ…

Οι Ακρότητες και οι Αντιφάσεις της Νέας Θρησκείας (Κλιματικής Αλλαγής)!...

Γράφαμε πριν από λίγες εβδομάδες στην στήλη για τη νέα θρησκεία της Κλιματικής Αλλαγής ( 22/10) και το πώς ως μέρος του τελετουργικού της και των μεθόδων της, ισάξιες της Ιεράς Εξέτασης της Καθολικής Εκκλησίας, προχωρεί σε διώξεις και διαπομπεύσεις όσων έχουν την ατυχή έμπνευση και τόλμη να αντιτεθούν στο δόγμα της.

Τότε είχαμε αναφερθεί στην δίωξη από την Γαλλική κυβέρνηση και τελικά την απόλυση του από την κρατική τηλεόραση, του κ. Φιλίπ Βερντιέ, καταξιωμένου μετεωρολόγου, μετά από την έκδοση βιβλίου του που αμφισβητούσε ορισμένες από τις παραδοχές πάνω στις οποίες στηρίζονται τα χρησιμοποιούμενα σήμερα μοντέλα του Intergovernmental Panel on Climate Change- IPCC που ως γνωστό προσδιορίζουν «με ακρίβεια» εκατομμυριοστού το πώς θα διαμορφωθεί η μέση θερμοκρασία του πλανήτη το 2100 μ.Χ

Η δε Γαλλική κυβέρνηση λόγω του ότι φιλοξενεί την σύνοδο του COP21 στο Παρίσι έχει σύσσωμη προσχωρήσει και εντεστερνιστεί την νέα θρησκεία.

Όπως όλες οι θρησκείες έτσι και αυτή της Κλιματικής Αλλαγής περ…

Αυτοί είναι οι Τούρκοι καταζητούμενοι με Γερμανικές ταυτότητες!.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ (Σ/να) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ SEA LION ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

https://photognomon.blogspot.com/2019/07/blog-post_6.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Πολιτική Ορθότητα: Μετανάστες του Ισλάμ- Δολοφονούν, Βιάζουν, Ληστεύουν και ζητούν επιείκεια!.... Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα!.....

Κορνίλοφ Βλαντιμίρ

Στη Γερμανία, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες. Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία.

Στη Γερμανία, αυτό το χρονικό διάστημα ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες, στις οποίες οι κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία. Παρά όμως τη σοβαρότητα των εν λόγω εγκλημάτων, τα γερμανικά ΜΜΕ καλύπτουν αυτά τα θέματα αρκετά υποτονικά. Προφανώς, τα ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια πολιτική ορθότητα, που ακολουθούσαν και στο γνωστό σκάνδαλο με τη μαζική σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στην Κολωνία το 2016.

Μία από τις επίμαχες υποθέσεις είναι η δολοφονία του 57χρονου εκατομμυριούχου Μαχαέλ Ρίχερ που έγινε στην πόλη Χορμπ αμ Νέκαρ στη Νοτιοδυτική Γερμανία. Το περασμένο φθινόπωρο συνελήφθη ως ύποπτος για αυτό το έγκλημα ο Μοχάμεντ Ομράν Αλμπάκρ από τη Συρία, για τον οποίο, μάλιστα, πριν το έγκλημα, ο γερμανικός Τύπος έγραφε για εκείνον ότι είναι «παράδειγμα επιτυχημένης ενσωμάτωσης».

Η έρευνα όμως έδειξε ότι ο 27χρονος άνδρας, τον…

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ KAI Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

του Ανδρέα Μουτζουρούλια*

Όσοι είχαν τον χρόνο, αλλά και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 81η ΔΕΘ, θα διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της τοποθέτησής του δεν υπήρχε αναφορά στα λεγόμενα Εθνικά Θέματα. 
Σίγουρα η οικονομία, η ανεργία, το χρέος είναι στην υψηλότερη θέση της ατζέντας τόσο του Α. Τσίπρα, όσο και του Κ. Μητσοτάκη,....

I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes.

From Ken Adachi

http://educate-yourself.org/contactus/

I appreciate being asked to join LinkedIn networks, but I don't want to be part of Facebook, or Google, or other social media outlets that require you to sign up, including LinkedIn. I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes. 
My Twitter account is https://twitter.com/KenAdachi1 and my Gab account is https://gab.ai/KenAdachi

New ~ The Advantage of Encrypted Email

I want to switch over to encrypted email for all electronic communication wherever possible. I created a new mail account with a server in Germany called "http://tutanota.com" which anyone can join for free with a User name and Password. Approval in now immediate. 

While I'm sure the NSA and Swiss Intelligence can hack into encrypted email, your average fed agency, or military, or private hacker cannot, affording us some degree of privacy from unconstitutional surveillance and data mining. 
I assume that everyone knows by now that …

Ο Ν.Τραμπ «τελειώνει» τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τ.Πάιατ: «Δεν ακολουθεί τις θέσεις μας»

Με ένα πρωτοφανές για τα αμερικανικά δεδομένα άρθρο, το μεγαλύτερο think tank των συντηρητικών στις ΗΠΑ, το Gatestone Institute, όχι απλώς φιλικά προσκείμενο στην κυβέρνηση Τραμπ, αλλά θεωρούμενο ότι εκφράζει τις θέσεις του Λευκού Οίκου, επιτίθεται σφοδρά στον Αμερικανό πρεσβευτή στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Αφορμή; Τα όσα είπε στην ομιλία του στο 7ο συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος στις 15 Μαΐου για τον διαμοιρασμό των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και την εν συνεχεία στοχοποίηση από αυτόν του pronews.gr, για τον τρόπο που απέδωσε την ομιλία του και «παρέσυρε» (σ.σ.: !!!) τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σε «λανθασμένες θέσεις» σε άρθρο του στην «Καθημερινή»!

Να σημειώσουμε ότι ο τ. πρόεδρός του Gatestone Institute είναι ο Τζον Μπόλτον, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Υιοθετώντας πλήρως την θέση του pronews.gr ότι ο Τζέφρι Πάιατ, απλά είναι οπαδός των Δημοκρατικών και ακολουθεί την δική του ατζέντα και όχι της κυβέρνησης Τραμπ, το Gatestone …