“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Στα ΗΑΕ ο 007!.....

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καταδίκασαν Βρετανό ακαδημαϊκό σε ισόβια για κατασκοπεία

Ο Χέτζις συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι μετά από επίσκεψη δύο εβδομάδων στη χώρα για ερευνητικούς σκοπούς – Του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για κατασκοπεία

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδίκασε δικαστήριο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τον 31χρονο Βρετανό Μάθιου Χέτζις, που κρίθηκε ένοχος για κατασκοπεία, σύμφωνα με το Reuters.

Ο Χέτζις έκανε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο του Ντάραμ, στη βορειοανατολική Αγγλία, ωστόσο από τις 5 Μαΐου κρατείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η σύλληψή του έγινε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι έπειτα από επίσκεψη δύο εβδομάδων που είχε πραγματοποιήσει στη χώρα για ερευνητικούς σκοπούς. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, κατά την παραμονή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πήρε συνεντεύξεις για την εξωτερική πολιτική και τη στρατηγική της χώρας όσον αφορά την ασφάλεια.

Τον περασμένο μήνα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατασκοπεία υπέρ ξένης χώρας. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως καταδικάσθηκε σε ισόβια», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος της οικογένειας του Χέτζις.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments