“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

«Άλυτοις Δεσμοίς»

«Υπάρχει μια φυλή ανθρώπων, μια φυλή Θεών. Έχουν και οι δύο πνοή ζωής από μία μόνο μητέρα. Χωριστές όμως δυνάμεις μας κρατάνε μοιρασμένους και η μία είναι τίποτε, ενώ η άλλη έχει τον ορειχάλκινο ουρανό για σίγουρη ακρόπολη. Και όμως έχουμε κάποια ομοιότητα σε μεγάλη ευφυΐα και δύναμη, με τους αθάνατους, κι ας μην ξέρουμε τι θα μας φέρει η μέρα….»!…..

http://nausinous.com


Οι Υπερβόρειοι καθοδηγούσαν τους Έλληνες

Οι Υπερβόρειοι ήταν μία φυλή ανθρώπων
οι οποίοι ζούσαν στην περιοχή που οι αρχαίοι μας ονόμαζαν Υπερβόρεια. Οι Υπερβόρειοι είχαν συνεχή επικοινωνία με τους Έλληνες και μάλιστα μιλούσαν και την ίδια γλώσσα. Η διαφορά ανάμεσα στους Υπερβόρειους και τους Έλληνες της αρχαιότητας ήταν ότι οι Υπερβόρειοι ήταν κάτοχοι υψηλής τεχνολογίας, αφού ταξίδευαν ταχύτατα και είχαν όπλα με απίστευτες δυνάμεις ενώ οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν στην κατοχή τους τέτοιες τεχνολογίες. Ωστόσο οι αρχαίοι μας σώζουν μαρτυρίες και περιγραφές που μας μιλούν για αυτούς.

Οι Υπερβόρειοι μιλούσαν Ελληνικά αφού σύμφωνα με τον Διόδωρο: «Έχειν δε τους Υπερβορείους τίνα διάλεκτον, και προς τους Έλληνες οικειότατα διακείσθα...». Μη ξεχνάμε ότι οι τοπικοί Ήρωες που προστάτευαν τους Δελφούς είχαν τα ελληνικά ονόματα Φύλακος και Αυτόνοος. Με ποιο τρόπο όμως ταξίδευαν οι Υπερβόρειοι για να καταφτάσουν στην Ελλάδα ; Σύμφωνα με τον Πίνδαρο «Την θαυμαστήν οδόν την άγουσαν εις τας πανηγύρεις των Υπερβορείων ούτε πεζός, ούτε δια πλοίων ερχόμενος θα δυνηθείς να εύρεις...». Δηλαδή δεν θα μπορέσουμε να βρούμε τρόπο να πάμε στην Υπερβόρεια γιατί πολύ απλά δεν έχουμε την τεχνολογία - ή τουλάχιστον δεν την είχαν οι Έλληνες την εποχή του Πίνδαρου.

Οι Υπερβόρειοι διέφεραν σε σχέση με τους Έλληνες επίσης στη φυσική κατάσταση και υγεία. Ο Πίνδαρος μας λέει τα εξής : «Ούτε ασθένειαι ούτε το απάισιον γήρας προσβάλλουν την ιερά ταύτην γενεάν, χωρίς δε πόνον και μακράν των μαχών ζουν... Εις των ευτυχών τούτων ανθρώπων το έθνος ήλθε άλλοτε της Δανάης ο υιός (ο Περσέας)». Οι Υπερβόρειοι λοιπόν ζούσαν περισσότερο από τους Έλληνες και δεν είχαν ασθένειες. Από τη στιγμή όμως που οι μετακινήσεις τους περιελάμβαναν οχήματα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι δεν ήταν κάτι σαν τους άυλους άγγελους που συναντάμε στην Χριστιανική παράδοση αλλά ήταν κανονικοί άνθρωποι που διέφεραν ως προς το τεχνολογικό επίπεδο σε σχέση με τους Έλληνες της αρχαιότητας. Μήπως τελικά οι Υπερβόρειοι ήταν σαν τους Αρχαίους Θεούς οι οποίοι έπιναν και έτρωγαν νέκταρ και αμβροσία για να είναι υγιείς και αθάνατοι και ταξίδευαν με ιπτάμενα άρματα ;

Μας εξηγεί ο Πίνδαρος «Υπάρχει μια φυλή ανθρώπων,(και) μια φυλή θεών. Έχουν και οι δύο πνοή ζωής από μια μόνο μητέρα. Χωριστές όμως δυνάμεις μας κρατάνε μοιρασμένους και η μία είναι το τίποτε, ενώ η άλλη έχει τον ορειχάλκινο ουρανό για σίγουρη ακρόπολη. Και όμως έχουμε κάποια ομοιότητα σε μεγάλη ευφυΐα και δύναμη, με τους αθάνατους, κι ας μην ξέρουμε τι θα μας φέρει η μέρα...». Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι οι "αθάνατοι θεοί" των αρχαίων Ελλήνων ήταν οι Υπερβόρειοι!Τι σχέσεις είχαν οι Υπερβόρειοι με τους Έλληνες ; Καταρχάς τους προστάτευαν και έπειτα τους καθοδηγούσαν. Το καλύτερο παράδειγμα είναι η αναφορές του Αυτόνοου και του Φύλακου που θεωρούσαν στους Δελφούς ως τοπικούς "ήρωες", οι οποίοι κυνηγούσαν κάθε εχθρό όπως έγινε με τους Πέρσες και αργότερα με τους Γαλάτες. Πέρα από αυτό το παράδειγμα υπάρχει κάποιο υπαρκτό πρόσωπο το οποίο είχε επαφές με Υπερβόρειους ; Φυσικά, ο ιδρυτής της Ελληνική Φιλοσοφίας, ο Πυθαγόρας, ήταν μαθητής των Υπερβόρειων, συγκεκριμένα του Υπερβόρειου Αβάρι.

"Αποδείξεις δε αυτού είναι ότι σε αγώνα αφού σηκώθηκε, έδειξε το μηρό του χρυσό και τον Άβαρι τον Υπερβόρειο φιλοξενούσε και πήρε από αυτόν ένα ακόντιο (βέλος) με το οποίο αυτός ταξίδευε μέσα στον αιθέρα". Ποιος ήταν ο Άβαρις ; Ο Άβαρις ο Υπερβόρειος ήταν ο Δάσκαλος του Πυθαγόρα του οποίου είχε δωρίσει ένα ακόντιο με το οποίο μπορούσε να "διαβεί τα αδιάβατα". Οι Υπερβόρειοι όπως φαίνεται ξεκάθαρα δεν είχαν υπερφυσικές δυνάμεις, αλλά ταξίδευαν με άρματα και άλλα συστήματα που δηλώνουν τεχνολογική ανωτερότητα.

Μας εξηγεί ο Ιάμβλιχος πως ο Άβαρις (αυτός που δεν έχει βάρος, από το α-βάρος, ο οποίος πετούσε) χάρισε στον Πυθαγόρα ένα βέλος το οποίο κρατούσε όταν βγήκε από το ιερό. Αυτό θα ήταν χρήσιμο για τον Πυθαγόρα ώστε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα του συνέβαιναν κατά τις περιπλανήσεις του. Πάνω σε αυτό το ακόντιο ιππεύοντας θα μπορούσε να "διαβεί τα αδιάβατα". Ο Ιάμβλιχος μας λέει επίσης ότι "Αιθεροβάτης είναι το επίθετο του Άβαρι, γιατί σε αυτόν δωρήθηκε ακόντιο από τον Υπερβόρειο Απόλλωνα". Βλέπουμε λοιπόν ότι οι Υπερβόρειοι συγκατοικούσαν με τους Έλληνες και τους έδιναν δώρα τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως εργαλεία υψηλής τεχνολογίας.

Αφού λοιπόν οι Έλληνες είχαν την καθοδήγηση των Υπερβόρειων, είναι λογικό να είναι και τόσο ανεπτυγμένοι τεχνολογικά οι Έλληνες σε σχέση με τους υπόλοιπους λαούς του κόσμου και τις βαρβαρικές φυλές. Οι Υπερβόρειοι καθοδηγούσαν τους Έλληνες. Καθοδηγούσαν τον Πυθαγόρα, ο οποίος ήταν ο θιασώτης της φιλοσοφίας και της σχολής των Πυθαγόρειων.

Πηγή : Laptonarchives

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments