“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πολιτικοί: Μιά οικογένεια είμαστε !.... Και σας Γαμάμε τη Ζωή τη Ψυχή την Οικογένεια και την Πατρίδα!.... Μην Λυπηθείς κανέναν πολιτικό και την οικογένειά του!.....

***κατόπιν πρόσκλησης σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, που υπέγραψαν την πώληση της Μακεδονίας!.....

Υπουργείο Εξωτερικών | O Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, παρέθεσε, σήμερα, στο Υπουργείο Εξωτερικών, γεύμα εργασίας σε Έλληνες Ευρωβουλευτές, κατόπιν πρόσκλησης που είχε απευθύνει σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέδειξε τησημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Εξωτερικών και Ελλήνων Ευρωβουλευτών τονίζοντας τον σταθερό προσανατολισμό της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την ανάγκη εθνικής συνεννόησης πέρα από κομματικές γραμμές.


«Οι Έλληνες πολίτες απέδειξαν πως πιστεύουν στην απαρέγκλιτη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Οφείλουμε να συνεργαστούμε στενά, για την επίτευξη των εθνικών στόχων στην Ένωση», επισήμανε.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης εξέφρασε τη θερμή, θεσμική του υποστήριξη στο έργο τους, ώστε η Ελλάδα να ισχυροποιήσει τη θέση της στο σημερινό γεωπολιτικό γίγνεσθαι, ενώ άκουσε προσεκτικά τις τοποθετήσεις όλων των Ελλήνων Ευρωβουλευτών. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, είχε την ευκαιρία να συζητήσει για όλα τα μείζονα θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος και ειδικά για ζητήματα μετανάστευσης, οικονομίας, τουρισμού και πολιτισμού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε θέματα ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, σχετικά με τη κατάρτιση του νέου Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου και ιδίως για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και τις Πολιτικές Συνοχής.

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments