@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

25.3.20

Δύο κεφάλια αντί για ένα

Δύο κεφάλια αντί για ένα: ο πολιτικός κόσμος στην Ουάσινγκτον αλλά και οι απλοί πολίτες χρειάστηκε να κοιτάξουν πολύ προσεκτικά για να αντιληφθούν, με καθυστέρηση, ότι η προεδρική σφραγίδα που προβλήθηκε πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του, αυτήν την εβδομάδα, παρέπεμπε στον… ρωσικό δικέφαλο αετό.

Ο αετός, το σύμβολο του προέδρου, απέκτησε δύο κεφάλια αλλά οι διαφορές του με τον κανονικό δεν σταμάτησαν εκεί: αντί για βέλη, κρατούσε στο ένα του πόδι ένα μάτσο… μπαστούνια του γκολφ και στο άλλο κάτι που θύμιζε χαρτονομίσματα.

Η παραποιημένη προεδρική σφραγίδα προβλήθηκε σε μια λευκή οθόνη πίσω από τον Αμερικανό πρόεδρο την Τρίτη, στην ομιλία του που εκφώνησε στους σπουδαστές του οργανισμού Turning Point USA. Όμως κανείς δεν αντιλήφθηκε την απάτη, μέχρι που την αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Washington Post.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ούτε ο οργανισμός Turning Point USA, ούτε κάποιος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου ήταν σε θέση να εξηγήσουν πώς προέκυψαν αυτές οι «τροποποιήσεις» στον αετό. Ενδέχεται να επρόκειτο για σκόπιμη φάρσα ή για απλό λάθος κάποιου που βρήκε την εικόνα στο διαδίκτυο και δεν παρατήρησε τις διαφορές.

mononews

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@