“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Εχθρούς αμύνου: Να προφυλάσσεσαι από τους εχθρούς

Τον τελευταίο αλητάμπουρα τού ιδρύματος τής εταιρείας αποστολής πακέτων UPS αναφέρω για ειδικό λόγο:

Κατά την διάρκεια τών πρόσφατων τεσσάρων
ημερών μού απεστάλησαν δυο πακέτα με διαφορά δύο ημερών της μιας αποστολής από την άλλη, τα οποία ουδέποτε είχα παραγγείλει. Από περιέργεια άνοιξα το πρώτο - όχι όμως και το ναύλον αεροστεγές περιτύλιγμα, που περιείχε την προφανώς κινεζικής παραγωγής ζακέτα – πιθήκι, καθ' ότι δεν τυγχάνω τόσο αφελής. Η κάρτα αποστολής ανέφερε ένα αποστολέα χωρίς κοινοποίηση τηλεφώνου. Αυτό που αναφέρετο ήταν μόνο μια διεύθυνση e-mail. 

Καθίσταται προφανές, ότι η εν λόγω εικονική “επιχείρηση” έχει έδρα κάπου στις Σεϋχέλες, ή στην ζούγκλα του Αμαζονίου. Το δεύτερο πακέτο αρνήθηκα να το παραλάβω. 

Όταν ο υπάλληλος κτύπησε το κουδούνι και ανήγγειλε το πακέτο, ρώτησα ποιος είναι ο αποστολέας. Αυτός μου απάντησε, ότι δεν γνωρίζει σχετικά. Τού είπα λοιπόν να ξεκουμπιστή το δυνατόν γρηγορότερο πριν κατέβω και τον βάλλω να φάη το πακέτο. Τότε αυτός κτύπησε άλλο κουδούνι και εισήλθε στην πολυκατοικία. Την περιγραφή αυτή για ευνοήτους λόγους διακόπτω εδώ.

Όπως ενημερώθηκα από προσκείμενα πρόσωπα, παρόμοια δέματα έχουν αποσταλεί και σε άλλους.

Είναι αυτονόητο, ότι στα πλαίσια τής συνωμοσίας τού κορωνοϊού το σκουλήκι της UPS συμμετείχε στο κόλπο, με στόχο την τεχνητή διάδωση τού ιού. Η εν λόγω διαδικασία συνιστά στοχευμένη επίθεση για επιβολή όχι μόνον ισχυρής σωματικής βλάβης, αλλά και έντεχνου εξοντώσεως με εγκλεισμό σε στρατόπεδο αναλόγου "περιποιήσεως". 

Προφανέστατα τυγχάνω ένας από αυτούς, που τα καθίκια τής συνωμοσίας προγραμμάτισαν να με εντάξουν στις εξαναγκαστικές καραντίνες.

ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments