“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης για Σκοπιανό: «Ήταν πλέον καιρός»... Τάδε έφη, ή πόρνη, το σκύβαλο Θόρμπγιον Ζάγκλαντ!.....


Στις 29 Σεπτεμβρίου ο Θορμπιόρν Τζάγκλαντ εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, μετά από παρασκηνιακή συμφωνία μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας [].

Η Μαντλίν Ολμπράϊτ, ως Πρόεδρος της NDI (παρακλάδι της National Endowmement for Democracy [4], που ειδικεύεται στον χειρισμό των αριστερών κομμάτων)

ΚΕΝΥΑ

Στις βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου του 2007, μια δημοσκόπηση που χρηματοδοτήθηκε από την USAID ανακοινώνει τη νίκη του Οντίνγκα.


ΣΚΟΠΙΑ

Ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θόρμπγιον Ζάγκλαντ, καλωσόρισε θερμά τη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας σχετικά με το θέμα της ονομασίας.

«Ήταν πλέον καιρός για αυτή τη συμφωνία. Δείχνει ότι η συζήτηση, η ακρόαση και η κατανόηση των ανησυχιών του άλλου, μας επιτρέπει να βρούμε λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Οι ηγέτες των δύο κρατών μελών του ΣτΕ έδωσαν ένα παράδειγμα συνεργασίας και καλής θέλησης στις χώρες τους και σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε ο γενικός γραμματέας.


http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Comments