@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

13.7.20

ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης για Σκοπιανό: «Ήταν πλέον καιρός»... Τάδε έφη, ή πόρνη, το σκύβαλο Θόρμπγιον Ζάγκλαντ!.....


Στις 29 Σεπτεμβρίου ο Θορμπιόρν Τζάγκλαντ εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, μετά από παρασκηνιακή συμφωνία μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας [].

Η Μαντλίν Ολμπράϊτ, ως Πρόεδρος της NDI (παρακλάδι της National Endowmement for Democracy [4], που ειδικεύεται στον χειρισμό των αριστερών κομμάτων)

ΚΕΝΥΑ

Στις βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου του 2007, μια δημοσκόπηση που χρηματοδοτήθηκε από την USAID ανακοινώνει τη νίκη του Οντίνγκα.


ΣΚΟΠΙΑ

Ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θόρμπγιον Ζάγκλαντ, καλωσόρισε θερμά τη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας σχετικά με το θέμα της ονομασίας.

«Ήταν πλέον καιρός για αυτή τη συμφωνία. Δείχνει ότι η συζήτηση, η ακρόαση και η κατανόηση των ανησυχιών του άλλου, μας επιτρέπει να βρούμε λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Οι ηγέτες των δύο κρατών μελών του ΣτΕ έδωσαν ένα παράδειγμα συνεργασίας και καλής θέλησης στις χώρες τους και σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε ο γενικός γραμματέας.


http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@