@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

16.7.20

Η εν δυνάμει δήλωση των ΗΠΑ μετά τον Ελληνοτουρκικό Πόλεμο!...... Κι εφ' όσον είναι όλα κατόπιν συμφωνιών και ανταλλαγών

Μάικλ Μακφόλ: «Οι κυρίαρχοι κύκλοι των ΗΠΑ είναι απογοητευμένοι με την Ουκρανία»
Την εκτίμηση ότι οι ΗΠΑ δεν είναι σε θέση να πολεμήσουν για την Κριμαία και η ομαλοποίηση της κατάστασης στην Ουκρανία εξαρτάται από τους πολίτες της, εξέφρασε ο πρώην πρέσβης της Ουάσιγκτον στη Μόσχα.

Ο Μάικλ Μακφόλ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ουκραΐνσκα Πράβντα» έκανε μία σειρά από δηλώσεις, που έρχονται σε αντίθεση με τη θέση και την προπαγάνδα του επίσημου Κιέβου. Ο Μακφόλ πραγματικά συμβούλευσε όλους τους Ουκρανούς να ελπίζουν στον εαυτό τους, και όχι στη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτείων.

Επιπλέον είπε ότι «οι Αμερικανοί δεν είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν για την Κριμαία» με τη Ρωσία, επειδή η επανένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία είναι ένα ολοκληρωμένο ιστορικό γεγονός. Παράλληλα τόνισε ότι οι κυρίαρχοι κύκλοι των ΗΠΑ είναι ήδη απογοητευμένοι με την Ουκρανία.

Οι Ουκρανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Μακφόλ σχετικά με την αναποτελεσματικότητα του παγκόσμιου συστήματος διεθνούς ασφάλειας. Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη Ρωσία, δήλωσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία είναι μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και, ως εκ τούτου «θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

Σε ερώτηση, εάν είναι δυνατό να επιστρέψει η Κριμαία στην Ουκρανία, ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη Ρωσία δήλωσε στους Ουκρανούς δημοσιογράφους ότι, «αν είμαστε αισιόδοξοι, αυτό είναι δυνατό, όταν η ζωή στην Ουκρανία είναι καλύτερή από ό, τι στη Ρωσία».

Αναφορικά με το εάν οι ΗΠΑ θα πρέπει ή όχι να βοηθήσουν την Ουκρανία ο Αμερικανός πρώην πρέσβης απάντησε: 
«Υπάρχουν άνθρωποι στην Ουάσιγκτον που πιστεύουν ότι δεν λειτούργησε την πρώτη φορά, ούτε μετά την «Πορτοκαλί Επανάσταση», και την τρίτη φορά δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν είναι η θέση μου, αλλά μια τέτοια θέση υπάρχει».

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@