@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

7.11.20

Ψήφισαν 21.000 νεκροί στην πολιτεία της Πενσυλβανίας! Lawsuit: At Least 21K Dead People on Pennsylvania Voter Rolls

http://ermionh.blogspot.com/2020/11/21000.html

Υπάρχουν τουλάχιστον 21.000 νεκροί στους ψηφοφόρους της πολιτείας της Πενσυλβανίας, σύμφωνα με τροποποιημένη αγωγή που κατατέθηκε την Πέμπτη.

Μια αγωγή που κατατέθηκε από το Νομικό Ίδρυμα Δημοσίου Συμφέροντος (PILF) ισχυρίζεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 21.000 νεκροί στους ψηφοφόρους της Πενσυλβανίας. Η αγωγή ισχυρίζεται ότι η Πενσυλβάνια απέτυχε να «διατηρήσει εύλογα» τα αρχεία καταχώρησης ψηφοφόρων σύμφωνα με την ομοσπονδιακή και πολιτειακή νομοθεσία εγκαίρως για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

There are at least 21,000 dead people on the state of Pennsylvania’s voter rolls, according to an amended lawsuit filed on Thursday.

A lawsuit filed by the Public Interest Legal Foundation (PILF) alleges that there are at least 21,000 dead people on Pennsylvania’s voter rolls. The lawsuit claims that Pennsylvania failed to “reasonably maintain” their voter registration records under federal and state law in time for the 2020 presidential election.

Εδώ:
https://gellerreport.com/2020/11/lawsuit-at-least-21k-dead-people-on-pennsylvania-voter-rolls.html/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@