“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΟΙ Γερμανοί βγήκαν από τον υπόνομό τους και μαζί με τα λεπρά πολιτικά και μη, υποκείμενα στην Ελλάδα, είναι υπέρ της Κίνας και του Μπάιντεν!.....



Οι διεθνείς παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) κατηγορούν τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για «κατάφωρη κατάχρηση εξουσίας», επειδή ζήτησε να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων πριν από το τέλος της εκλογικής διαδικασίας.

«Αυτό που είναι πραγματικά ανησυχητικό είναι ότι ο αρχηγός του αμερικανικού κράτους ζήτησε να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στο περιβάλλον της προεδρικής μεγαλοπρέπειας του Λευκού Οίκου, δηλαδή περιβεβλημένος από όλα τα σύμβολα της εξουσίας, επικαλούμενος την υποτιθέμενη νίκη του. 



Πρόκειται για κατάφωρη κατάχρηση εξουσίας», δήλωσε ο Γερμανός βουλευτής Μίχαελ Γκέοργκ Λινκ, συντονιστής των διεθνών παρατηρητών που είναι επιφορτισμένοι με την εποπτεία της εκλογικής διαδικασίας στις ΗΠΑ, σε συνέντευξή του στην Stuttgarter Zeitung.

O διεθνείς παρατηρητές του ΟΑΣΕ – του οποίου είναι μέλος οι ΗΠΑ – επίσης τονίζουν ότι είναι “αβάσιμοι” οι ισχυρισμοί Τραμπ για παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία, γεγονός που “βλάπτει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους δημοκρατικούς θεσμούς”.

hellasjournal.com

Comments