@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

9.12.20

ΑΠΟ ΤΑ 20 ΔΙΣ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ;

20 Δισεκατομμύρια δολλάρια καταθέσεις σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ έχει η τούρκικη ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!...

Δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής ότι τα ισχυρότερα στελέχη της Τουρκικής μαφίας στην Ευρώπη διαμένουν μόνιμα στην Γερμανία και κατέχουν σημαντικές αξίες σε αυτήν τη χώρα υπό τη μορφή ακινήτων και καταστημάτων -ακόμα και σε κυβερνητικές θέσεις μέσω των οποίων ξεπλένουν μέρος των παρανόμων κερδών τους.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανία, περίπου 500.000-700.000 λαθρομετανάστες προωθούνται από τη Τουρκία και τη Μέση Ανατολή κάθε χρόνο στην Ευρώπη και ο τζίρος κυμαίνεται από 12 έως 20 δις δολάρια. Αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι βρίσκονται 1 εκ. λαθρομετανάστες από όλες τις περιοχές του κόσμου σε «Τράνζιτ» από τη Τουρκία προς την Ευρώπη και υπό την ομηρία των οργανωμένων κυκλωμάτων. ΕΔΩ

ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ!..... 


ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΧΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΜΕ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.