“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ορισμένες "κεφαλές" που ελέγχουν εγκληματικά κυκλώματα (και) στην Ελλάδα

 Όλοι οι παραπάνω έχουν διεθνείς δραστηριότητες σε χώρες όπως Ελλάδα, Βαλκάνια, Σκανδιναβία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο κ.α. Γνωρίζουν και έχουν εξυπηρετήσει σχεδιασμούς ξένων μυστικών υπηρεσιών. Έχουν την ικανότητα κινητοποίησης εκατοντάδων σκληροτράχηλων Αλβανών στην Ελλάδα για οποιονδήποτε λόγο θα τους αποφέρει κέρδος ή εάν "υποχρεωθούν" λόγω διεθνών πιέσεων.


Η γενικότερη επιρροή που υφίσταται η χώρα από τη δράση του οργανωμένου εγκλήματος συνίσταται και στο προσπορίσμο κάποιου οφέλους από αυτό, προκειμένου να λειτουργήσει ως 5η φάλαγγα στη χώρα, με αφορμή κάποιο ζήτημα τρίτης χώρας ή εξωτερικού παράγοντα.

Περιστατικά πιθανής ανάμειξης εθνικιστικής και οργανωμένης εγκληματικής δράσης

-"Δεκεμβριανά 2008"

Εκείνες τις ημέρες είχε σημειωθεί συστηματική λεηλασία καταστημάτων από Αλβανικές συμμορίες, όπως και διαδηλώσεις με Αλβανικές σημαίες και εθνικιστικά συνθήματα. Είχαν έρθει συντονισμένα στην Ελλάδα και Αλβανοί μόνο και μόνο για να συμμετάσχουν σε διαδηλώσεις- έναντι πληρωμής.


Πυροβολισμοί με έναν νεκρό, στα Βριλήσσια, σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το vrilissiapress.gr μεταδίδει ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τις 15:35, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά άνδρα που βρισκόταν εντός αυτοκινήτου.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι οι δράστες γάζωσαν το θύμα μέσα από μια BMW, την οποία στη συνέχεια έκαψαν στο Πάτημα Χαλανδρίου και από εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, διέφυγαν με ένα Mini Cooper.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε δεχθεί αρκετές σφαίρες, ενώ μαρτυρίες κάνουν λόγο και για χαριστική βολή στο κεφάλι. Το θύμα φέρεται να είχε μαζί του πιστόλι, το οποίο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Comments