“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Εγκεφαλικά νεκρή 44χρονη γυναίκα μετά τον εμβολιασμό της


Πανδημία Θρομβώσεων παραλύσεων και θανάτων αυτή είναι η Γαλάζια ελευθερία της ΝΔ και του Κυριάκου. Γυναίκες με θρόμβωση μετά τη λήψη εμβολίου..

Στην Κρήτη εγκεφαλικά νεκρή. 2η περίπτωση στη Κέρκυρα.


Εγκεφαλικά νεκρή είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του cretapost, η 44χρονη γυναίκα η οποία υποβλήθηκε προ ημερών σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση καθώς παρουσίασε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία. Δυστυχώς το αιμάτωμα στον εγκέφαλο της ήταν μεγάλο και η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, η οικογένεια της 44χρονης έχει ενημερωθεί για τα τελευταία, εξαιρετικά δυσάρεστα νέα, ενώ απαρηγόρητος είναι ο σύζυγος της.

Η 44χρονη Γλυκερία Μανουσάκη, είναι μητέρα τριών παιδιών.

Να σημειωθεί ότι αρχικά η γυναίκα είχε εισαχθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με διαταραχή στην πηκτικότητα του αίματος ενώ στις 20 Μαΐου εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο μετά τον εμβολιασμό της, με το σκεύασμα της Astrazeneca.

Σε αλλη περίπτωση πιο ελαφριά νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας γυναίκα που εργάζεται σε Ξενοδοχείο Βόρεια του νησιού η οποια πήρε την 1η δόση της Astra Zeneca και παρουσίασε θρόμβωση στο πόδι…Μάλιστα η ιδια αναφέρει οτι δεν πρόκειτε να κανει την 2η δόση μετα απο αυτή την εξέλιξη της παρενέργειας..Το Νοσοκομείο εκτελεί εντολές ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ του περιστατικού.


Οι πιέσεις και οι προτροπές από Δήμαρχους πολιτευτές και Περιφερειάρχες για τον εμβολιασμό των κατοίκων και ιδιαίτερα των νησιών και της Κέρκυρας με πειραματικά σκευάσματα δηθεν εμβολίων τα οποία δημιουργούν διαταραχές παραλύσεις θρομβώσεις και χιλιάδες θανάτους..

Τα Μεσα Μαζικής ενημέρωσης που χρηματοδοτεί η Κυβέρνηση αποκρύπτουν τις αποκαλύψεις αλλα και τη θεση της Παγκόσμιας συμμαχίας των Ιατρών που μιλούν για απατη και προσπάθεια ελέγχου των πολιτών και μείωσης πληθυσμού…

Οι 10 χιλιάδες θάνατοι και οι 400 χιλιάδες παρενέργειες αποκρύπτονται και το μονο που κάνουν είναι να εκβιάζουν με την εργασία ότι θα την χάσουν οι πολίτες η ότι θα έχουν περιοριστικά μετρα οι ανεμβολίαστοι..Ανώτατοι Δικαστικοί οπως η κ.Θάνου και η κ.Ζαιρη φωνάζουν για την αντισυνταγματικότητα της υποχρεοτικότητας των εμβολιασμών και η Κυβέρνηση συνεχίζει τις απειλές και εκβιασμούς..

Επιμελώς απεκρύφθη και η αποκάλυψη στις ΗΠΑ ότι σε ερευνα από 7 Πανεπιστμια σε 1500 δείγματα θετικά με κορονωιο διαπιστώθηκε ότι κανενα δεν ηταν Κοβιντ αλλα απλη γρίπη.. Ηδη

Το CDC η ομοσπονδιακή υπηρεσία υγείας των ΗΠΑ κατηγορείται για μαζική απάτη: Το ίδιο το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει αναγνωρίσιμο και απομονωμένο ιό

Στην Ελλάδα οι Ιατροδικαστές της Χώρας κατήγγειλαν ότι δεν εχουν το γονιδίωμα του Κορονοιου συνεπώς και εδώ την απατη και η Κυβέρνηση δέχεται ψευδείς δηλώσεις θανάτων και ψευδώς θετικα τεστ. Σπρώχνοντας τους πολίτες σε εμβολιασμό με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ζωη των πολιτών..

14 περιπτώσεις που πέθαναν απο covid 19 μετα την εντολή Εισαγγελιών της Χώρας διαπιστώθηκε οτι δεν πέθαναν απο Κορωνοιό μετα τις προσπάθειες και ενέργειες του Δικηγόρου κ Νικου Αντωνιάδη..

Τα περιστατικά που εχουμε μεχρι σήμερα δεν ειναι μονο τα δυο τελευταία παραδείγματα .Τελικα υπάρχει Πανδημια Θρομβώσεων παραλύσεων και θανάτων παρα η Γαλάζια Ελευθερία που πετανε ως σύνθημα χωρίς να νοιάζονται για τον Λαό .Χωρις να νοιάζονται για τους πολίτες που μας θελουν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!

Οι θεσμοί σε αυτη τη Χώρα πότε θα λειτουργήσουν για την προάσπιση της Ζωης και της Ελευθερίας.?

Comments