@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

25.5.21

(COVID-19): ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!...


Η CDC ερευνά καρδιακή φλεγμονή σε εμβολιασμένους για COVID-19 εφήβους, νέους ενηλίκους


JACK PHILLIPS

Η υπηρεσία Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ δήλωσε πως ερευνά αναφορές καρδιακής φλεγμονής σε εφήβους και νέους ενηλίκους που έλαβαν το εμβόλιο για τον ιό του ΚΚΚ (Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος).

Σημειώνοντας ότι υπήρξαν «σχετικά λίγες» αναφορές «ήπιων» περιπτώσεων μυοκαρδίτιδα, η υπηρεσία είπε ότι η ομάδας της με όνομα Τεχνική Ομάδα Ασφαλείας Εμβολίων COVID-19 θα πρέπει να ερευνήσει και να ανακοινώσει τα ευρήματα σε λήπτες εμβολίων.

Η υπηρεσία είπε ότι εμβόλια που χρησιμοποιούν την τεχνολογία mRNA – από τις φαρμακευτικές εταιρείες Pfizer και Moderna – φαίνεται να προκαλούν το πρόβλημα. Εμβόλια που χρησιμοποιούν mRNA, που είναι σχετικά σπάνια, χρησιμοποιούν αγγελιαφόρο ριβονουκλεϊκό οξύ (RNA) για να δημιουργήσουν μια πρωτεΐνη που προκαλεί μια ανοσοποιητική αντίδραση εντός του ατόμου, ενώ το εμβόλιο της Johnson & Johnson χρησιμοποιεί έναν αδενοϊό που έχει καταστεί ανίκανος να πολλαπλασιαστεί.

Οι αναφορές μυοκαρδίτιδας έγιναν κυρίως από νέους (άνω και κάτω των 18 ετών) – και είναι πιο σύνηθες να παρατηρηθούν σε άρρενες. Τα συμπτώματα εμφανίζονται μετά την δεύτερη δόση, περίπου τέσσερις ημέρες μετά τον εμβολιασμό, είπε η Συμβουλευτική Επιτροπή της CDC για Πρακτικές Ανοσοποίησης σε δήλωση στις 17 Μαΐου.

«Οι περισσότερες περιπτώσεις φαίνονται να είναι ήπιες, και συνεχίζεται η παρακολούθηση των περιστατικών», είπε η υπηρεσία σε δήλωση, προσθέτοντας ότι τα «μέλη [της επιτροπής] ένιωσαν ότι οι πληροφορίες για αναφορές μυοκαρδίτιδας θα πρέπει να μεταφερθούν στους παρόχους».

Δεν ανέφερε πόσα άτομα επηρεάστηκαν και πρότεινε περαιτέρω διερεύνηση.

«Περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να συλλεχθούν μέσω αξιολόγησης ιατρικού ιστορικού για τις πιθανές περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας που αναφέρθηκαν μέσω του VAERS», σύμφωνα με την CDC, αναφερόμενη στο Vaccine Adverse Event Reporting System (Σύστημα Αναφοράς Δυσμενών Περιστατικών Εμβολιασμού). «Πληροφορίες για αυτό το πιθανό δυσμενές περιστατικό θα πρέπει να δοθούν στους διευθύνοντες κλινικών για να ενισχυθεί ο από νωρίς εντοπισμός και η κατάλληλη διαχείριση ατόμων που εμφανίζουν συμπτώματα μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό».

Ο γιατρός Αμές Αντάλια, συνεργάτης στο Κέντρο Τζονς Χόπκινς για Ασφάλεια Υγείας, είπε στο Reuters ότι κάποια εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα και είπε ότι είναι σημαντικό να παρακολουθείται το αν αυτό σχετίζεται με τα εμβόλια της COVID-19.

«Τα εμβόλια πρόκειται να είναι αναμφίβολα πιο ωφέλιμα και να έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα από αυτόν τον πολύ χαμηλό, αν διαπιστωθεί σίγουρα, κίνδυνο», είπε.

«Μπορεί απλώς να είναι μια σύμπτωση ότι κάποιοι άνθρωποι εμφανίζουν μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό», είπε η γιατρός Σελίν Γκάουντερ, μια ειδικός μεταδοτικών νοσημάτων στην New York Times. «Είναι πιο πιθανό κάτι σαν κι αυτό να συμβεί κατά τύχη, επειδή τόσο πολλοί άνθρωποι εμβολιάζονται τώρα.»

Το Ισραηλινό υπουργείο Υγείας είπε τον Απρίλιο ότι παρακολουθεί έναν μικρό αριθμό περιπτώσεων ατόμων που εμφάνισαν καρδιακή φλεγμονή μετά την λήψη του εμβολίου Pfizer.

Αλλά τον Απρίλιο, η διευθύντρια της CDC Ροσέλ Βαλένσκυ είπε ότι στελέχη της υπηρεσίας δεν βρήκαν σύνδεση μεταξύ εμβολίων COVID-19 και μυοκαρδίτιδας μεταξύ μελών του στρατού.

«Δεν είδαμε κάποιο σήμα, και ψάξαμε με πρόθεση για το σήμα στις πάνω από 200 εκατομμύρια δόσεις που χρησιμοποιήσαμε», είχε πει στις 27 Απριλίου.

Στελέχη των Pfizer και Moderna δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα σχολιασμού της Epoch Times.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@