@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

1.6.21

Αποστολέας του υλικού (COVID-19) : η ίδια η ΠΟΥ, που διατηρεί «τράπεζα ιών».


Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η Ελλάδα το 1918 δεν θρήνησε θύματα, επειδή ακριβώς δεν είχε εμβολιαστεί ο πληθυσμός (!) -γεγονός που τονίζεται έντονα στο εξωτερικό.

Στο κατηγορητήριο που σχηματίστηκε με τη βοήθεια ειδικών, αναφέρονται 16 ονόματα κατηγορουμένων με πρώτο αυτό του προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama.

Ακολουθούν: 

...ο πρόεδρος των Η.Ε., David Nabarro, η πρόεδρος της ΠΟΥ, Dr. Margaret Chan, οι διευθυντές των φαρμακευτικών εταιριών BAXTER, Glaxo, Novartis, Novavax, SANOFI AVENTIS, GSK, οι μεγαλο-τραπεζίτες David de Rothchild, ο επίτιμος προέδρος της τριμερούς επιτροπής, David Rockefeller και τέλος ο William Henry Gates III του ιδρύματος Μπίλ και Μελίντα Γκέητς, με την βασική κατηγορία, πως οι παραπάνω, συνωμότησαν μεταξύ τους -και με άλλους- για την εκπόνηση, χρηματοδότηση και τη συνεργασία στην τελική φάση υλοποίησης ενός συγκαλυμμένου διεθνούς προγράμματος βιολογικών όπλων. 

Οι ίδιοι –με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν- φέρεται να έχουν αναπτύξει, να παράγουν, να αποθηκεύουν και να διακινούν βιολογικά όπλα με στόχο τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. (!)

Η ιστορία για τα εκατομμύρια που αποκόμισε ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ, ως βασικός μέτοχος της εταιρίας βιοτεχνολογίας Gilead, που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα του αμφιλεγόμενου και επικίνδυνου –όπως αποδείχτηκε αργότερα- εμβολίου Tamiflu-Roche, που μονοπωλούσε την αγορά κατά τη «γρίπη των πτηνών», είναι πλέον λίγο-πολύ γνωστή, όμως οι προεκτάσεις της «υστερίας γρίπης των χοίρων», ξεπερνούν κατά πολύ την απλή σκευωρία με στόχο τη συσσώρευση χρήματος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@