“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Αποστολέας του υλικού (COVID-19) : η ίδια η ΠΟΥ, που διατηρεί «τράπεζα ιών».


Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η Ελλάδα το 1918 δεν θρήνησε θύματα, επειδή ακριβώς δεν είχε εμβολιαστεί ο πληθυσμός (!) -γεγονός που τονίζεται έντονα στο εξωτερικό.

Στο κατηγορητήριο που σχηματίστηκε με τη βοήθεια ειδικών, αναφέρονται 16 ονόματα κατηγορουμένων με πρώτο αυτό του προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama.

Ακολουθούν: 

...ο πρόεδρος των Η.Ε., David Nabarro, η πρόεδρος της ΠΟΥ, Dr. Margaret Chan, οι διευθυντές των φαρμακευτικών εταιριών BAXTER, Glaxo, Novartis, Novavax, SANOFI AVENTIS, GSK, οι μεγαλο-τραπεζίτες David de Rothchild, ο επίτιμος προέδρος της τριμερούς επιτροπής, David Rockefeller και τέλος ο William Henry Gates III του ιδρύματος Μπίλ και Μελίντα Γκέητς, με την βασική κατηγορία, πως οι παραπάνω, συνωμότησαν μεταξύ τους -και με άλλους- για την εκπόνηση, χρηματοδότηση και τη συνεργασία στην τελική φάση υλοποίησης ενός συγκαλυμμένου διεθνούς προγράμματος βιολογικών όπλων. 

Οι ίδιοι –με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν- φέρεται να έχουν αναπτύξει, να παράγουν, να αποθηκεύουν και να διακινούν βιολογικά όπλα με στόχο τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. (!)

Η ιστορία για τα εκατομμύρια που αποκόμισε ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ, ως βασικός μέτοχος της εταιρίας βιοτεχνολογίας Gilead, που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα του αμφιλεγόμενου και επικίνδυνου –όπως αποδείχτηκε αργότερα- εμβολίου Tamiflu-Roche, που μονοπωλούσε την αγορά κατά τη «γρίπη των πτηνών», είναι πλέον λίγο-πολύ γνωστή, όμως οι προεκτάσεις της «υστερίας γρίπης των χοίρων», ξεπερνούν κατά πολύ την απλή σκευωρία με στόχο τη συσσώρευση χρήματος...


Comments