“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ποιός κρύβεται πίσω από την ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ της εθνικής μας ιστορίας Geoffrey Pyatt και Μιχάλη Ιγνατίου;

 


Κυπριακή Ομοσπονδία της Αμερικής (Cyprus Federation of America), η οποία διατηρεί εξαιρετικά στενούς δεσμούς με το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ (Robert Menendez), ο οποίος έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν κατηγορίες διαφθοράς. 

Στα μέλη της και στην ηγεσία της συμπεριλαμβάνονται ο Φίλιπ Κρίστοφερ (Philip Kristofer) και ο πλέον μακαρίτης Νίκος Μούγιαρης (Nikos Mouyiaris), πρώην ιδιοκτήτες και εκδότες της ιστορικής πια φίλα προσκείμενης στο ΠΑΣΟΚ ομογενειακής εφημερίδας «Πρωινή» με έδρα τη Νέα Υόρκη, της οποίας ο εκδότης, στη διάρκεια μιας περίοδο, Μιχάλης Ιγνατίου, ήταν μακροχρόνιος ανταποκριτής στις ΗΠΑ του Ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού Mega Channel που διακρινόταν για τη στάση του υπέρ της λιτότητας και υπέρ του ΠΑΣΟΚ. 


Η ανιψιά του Κρίστοφερ εργάζεται στο Τηλεοπτικό Κανάλι Επιχειρηματικών Ειδήσεων Φοξ (Fox Business Channel) του Ρουπερτ Μερντοχ (Rupert Murdoch) ενώ στις τάξεις της Πρωινής συμπεριλαμβανόταν κάποτε και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, πρώην σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, και ο Αλέξης Παπαχελάς, εκτελεστικός συντάκτης της υπέρ της λιτότητας, νεοφιλελεύθερης εφημερίδας Καθημερινή, η οποία εκδίδει επίσης την αγγλόφωνη eKathimerini. 


O Παπαχελάς σπούδασε οικονομικά στο Κολέγιο Μπαρτ την ίδια εποχή που ο προαναφερθείς Παπαδημητρίου δίδασκε εκεί οικονομικά. Ο Παπαχελάς έχει επίσης συμμετάσχει στις συναντήσεις της Λέσχης Μπιλντεμπεργκ (Bilderberg Group) στο παρελθόν. Πρόσφατα εμφανίστηκε μαζί με τον Τσίπρα σε πανελ συζήτησης του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της ΕΡΤ σχετικά με τη συμφωνία της «Βόρειας Μακεδονίας»).


Ο παραπάνω κατάλογος δεν περιλαμβάνει τις διάφορες «Ελληνικές» πηγές χρηματοδότησης του CDRSEE, στις οποίες συγκαταλέγονται οι:


Επιστροφή στη διπλωματία, άρση του εμπάργκο όπλων των ΗΠΑ έναντι της Τουρκίας υπό την θητεία Νίμιτς...


Αγνόησε (Fuck) το Κοινοβούλιο και το Σύνταγμά σας. Η Αμερική είναι ένας ελέφαντας. Η Κύπρος είναι ένας ψύλλος. Η Ελλάδα είναι ένας ψύλλος. Εάν οι δυο αυτοί ψύλλοι συνεχίσουν να τσιμπάν τον ελέφαντα, μπορεί και να βγουν από τη μέση … Πληρώνουμε πολλά ωραία αμερικάνικα δολάρια στους Έλληνες, κ. Πρέσβη. 


Αν ο πρωθυπουργός σου μου κάνει κήρυγμα για δημοκρατία, κοινοβούλια και συντάγματα, ο ίδιος, το κοινοβούλιο του και το Σύνταγμά του μπορεί να μην υπάρχουν για πολύ … Μη ξεχάσετε να πείτε στον γέρο-Παπά…πως τον λένε (εννοώντας τον Έλληνα Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου), τι σας είπα.


Αγνόησε (Fuck) το Κοινοβούλιο σου και αγνόησε (Fuck) το Σύνταγμά σου. 

Comments