“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο Kevin Wayne Durant εμβολιάστηκε και τα πόδια του έγιναν φολιδωτά, ερπετού....


Ο Ντρέιμοντ Γκριν σοκαρίστηκε από την εικόνα του ποδιού του Κέβιν Ντουράντ


Το ραγισμένο δέρμα στα πόδια του Κέβιν Ντουράντ συγκλόνισε τον Ντέιμον Γκριν, όπως και όσοι είδαν την εικόνα στο podcast του παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Έζησαν με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, κέρδισαν πρωταθλήματα μαζί, δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις και οι τσακωμοί τους ανάγκασαν τον Κέβιν Ντουράντ να φύγει από το Σαν Φρανσίσκο για το Μπρούκλιν. Τώρα, ο KD είναι ξανά φίλος με τον παίκτη των Warriors, αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό μετά από αυτό που είπε ο Green στο podcast του για τους αστραγάλους του superstar των Nets.

“Στο όνομα του Ιησού Χριστού, Κέβιν! Ο Bam (Antebayo) μου έστειλε τη φωτογραφία και έπαθα σοκ! Έκανα κλικ στον σύνδεσμο, ήταν σαν να κοιτούσα έναν αλιγάτορα, σαν να έπρεπε να βγάλω το δέρμα του για να τον πουλήσω! 

Τα πόδια του ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, θα τον πάρω τηλέφωνο σήμερα να μου πει τη γνώμη του. Ξέρω ότι θα πει “c @ m ….. εσείς όλοι, τι διάολο σας νοιάζει για τους αστραγάλους μου”, από εδώ και πέρα ​​ξέρω την απάντησή του. Θα πω στον ατζέντη του να βρει μια εταιρεία λοσιόν, να τον δούμε στο επόμενο παιχνίδι τονισμένο δέρμα «Ήταν τα σχόλια του Γκριν για τον παλιό του συμπαίκτη.

Comments