Ticker

6/recent/ticker-posts
*Δια-Κόσμος Ἑλλάς*
“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Φτάνει με τους κομμουνιστές... Κάτι άλλο;


Σχόλιον: Εκεί στο (newsbreak.gr) φτάνει με τους κομμουνιστές, ξεβρακωθήκατε πια...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ....

Το μεγάλο φαγοπότι στο Ελληνικό: Πωλήθηκε έναντι 600εκ. ευρώ και τώρα αξίζει πάνω από 15 δις

Εκδόθηκε η άδεια του Riviera Tower, του ψηλότερου κτιρίου στην Ελλάδα, για το οποίο χρειάστηκαν πάνω από 1.900 σχέδια

Στην επιβεβαίωση ότι η επένδυση στο Ελληνικό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μεγάλη απάτη σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού προχώρησε η κυβέρνηση μέσω της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης μετρά περιχαρής το ύψος του ουρανοξύστη που θα χτιστεί εντός της έκτασης.

O λόγος είναι ότι το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε το ΦΕΚ με τις αντικειμενικές αξίες, οι οποίες κυμαίνονται από 3.250 ευρώ έως 8.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, με τις χαμηλότερες τιμές ζώνης να βρίσκονται προς την πλευρά της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Μπελαβίλας, αναπληρωτής καθηγητής, διευθυντής του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, «από έναν αρχικό και πολύ πρόχειρο υπολογισμό για τα 3.000 οικοδομήσιμα στρέμματα του χώρου, η αξία του ακινήτου που προσδιορίστηκε στα 600.000.000 ευρώ το 2014 σήμερα ξεπερνά κατά πολύ τα 15 δισ. ευρώ. Χοντρικά, λοιπόν, το Ελληνικό πωλήθηκε στο 4% της αξίας που έχει πριν ακόμη χτιστεί ένα τούβλο».

Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε από τη Lamda Development ότι εκδόθηκε η οικοδομική άδεια του Riviera Tower. Όπως αναφέρει, η οικοδομική άδεια του ψηλότερου κτιρίου στην Ελλάδα «ήταν μια διαδικασία ιδιαίτερα πολύπλοκη, καθώς απαιτήθηκε μεγάλος αριθμός ειδικότερων εγκρίσεων (όπως από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος κ.λπ.) και χρειάστηκαν παραπάνω από 1.900 σχέδια. Στη διαδικασία αυτή συμμετείχαν το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Γενική Γραμματεία Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, το υπουργείο Ανάπτυξης, το Γραφείο Ελληνικού, η Διεύθυνση Αρχιτεκτονικής, Οικοδομικών Κανονισμών και Αδειοδοτήσεων (ΔΑΟΚΑ), το ΚΕΣΑ, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και η Γενική Γραμματεία Υποδομών, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και η ΔΕΔΔΗΕ».

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έχει γίνει από το διεθνές αρχιτεκτονικό γραφείο Foster+Partners σε συνεργασία με το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη Α.Ε. Αντίστοιχα, οι στατικές και Η/Μ μελέτες έχουν εκπονηθεί από την Buro Happold με έδρα το Λονδίνο, με συνεπικουρία τοπικών συνεργατών, της DETA CONSULTING ENGINEERS για τα στατικά και της ΤΕΚΕΜ Α.Ε. για τα ηλεκτρομηχανολογικά. Ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος χώρου έχει εκπονηθεί από την εταιρία DOXIADIS PLUS.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ούτε 11άδα για ομάδα ποδοσφαίρου δε μαζεύει ο Μπελαβίλας

Με έντονη δυσαρέσκεια και σκεπτικισμό αντιμετωπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ του Πειραιά τον επικεφαλής της δημοτικής τους παράταξης Νίκο Μπελαβίλα, μετά και την τελευταία «συγκέντρωση» – παρωδία!

Ο ίδιος ο Νίκος Μπελαβίλας έχει αρχίσει και σκέφτεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο της οριστικής απόσυρσης από τα κοινά, αφού βλέπει και ο ίδιος ότι η οποία μπογιά είχε… έχει σωθεί!

Η αποκλειστική εικόνα που εξασφάλισε το Piraeus Press, δείχνει μια ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια του μπροστάρη του ΣΥΡΙΖΑ στα του Δήμου Πειραιά, ο οποίος θέλοντας να ασκήσει αντιπολίτευση για το Μικρολίμανο, δεν κατάφερε να συμπληρώσει ούτε 11άδα για ομάδα ποδοσφαίρου!

Πάντως θέλει μεγάλη προσπάθεια και ιδιαίτερες ικανότητες να είναι το κόμμα σου αξιωματική αντιπολίτευση και εσύ να μην καταφέρνεις να συγκεντρώσεις ούτε 50 άτομα σε μια αντιπολιτευτική συγκέντρωση, την οποία έχεις ανάγει σε πρωτεύον θέμα της πολιτικής σου ατζέντας.

https://piraeuspress.gr/

Post a Comment

0 Comments