Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

Η απόφαση του Καμπομπέλλο.. Μάρτιος 1962 ! Τελευταίος μίλησε λακωνικά ο Ντ. Ροκφέλερ: ( Νομίζω ότι ο πρόεδρος Κέννεντι πρέπει να έχει περιορισμένο μέλλον…)

Οι Ηνωμένες πολιτείες βρέθηκαν σ’ ένα κόσμο πολιτικού και οικονομικού ανταγωνισμού και ιδεολογικής πάλης, σκιασμένες από τρομακτικά όπλα που ενίσχυαν τις εντάσεις και ταυτόχρονα τις έκαναν ανεπίλυτες.

Δεν είναι παράξενο ότι το αίνιγμα των σχέσεων με την άλλη πυρηνική υπερδύναμη υπήρξε μια μόνιμη ανησυχία της μεταπολεμικής περιόδου.

Το μεγάλο κεφάλαιο βρέθηκε ξαφνικά σε αδιέξοδο.

Έπρεπε να προσχωρήσουν στο επαναμοίρασμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών του κόσμου.
Αλλά αν αυτό γινόταν φανερά, θα αντιμετώπιζε την ορμή της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Αν ο κόσμος είχε στραμμένο το βλέμμα του στο Βιετνάμ, όλα θα ήταν πιο εύκολα . (Σήμερα η παγκόσμια κοινή γνώμη είναι στραμμένη στη Λιβύη και την Αραβική Άνοιξη) –Σαφώς όλα σχεδιασμένα)…

Οι άνθρωποι, όταν γίνεται ένας πόλεμος σε οποιοδήποτε σημείο της γής, διατηρούν πάντα το φόβο μήπως φθάσει στην αυλή του.

Έτσι ενδίδουν και στις πιο παράλογες απαιτήσεις. Ενώ αν δεν υπάρχει φόβος….οι ανακατατάξεις στη Μέση Ανατολή εάν ο πόλεμος στο Βιετνάμ ματαιωνόταν θα καθυστερούσαν σημαντικά.

Με την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο του Βιετνάμ τα ΚΑΡΤΕΛ είχαν ήδη καθορίσει τον δείκτη των κερδών τους, ο οποίος ήταν σαφώς ανοδικός.

Όμως ο πρόεδρος Κέννεντι είχε διαμηνύσει σοβαρά ότι θα σταματούσε τον πόλεμο στις αρχές του 1964 και με το σύνθημα αυτό θα πήγαινε στις επόμενες εκλογές.

Έτσι θα οδηγούσε – σύμφωνα με την άποψη των συγκεντρωμένων στο Καμπομπέλλο- την Αμερική, σ’ ένα είδος απομονωτισμού (εννοούσαν τους κεφαλαιοκράτες).

Για μια γενιά σχεδόν, η ασφάλεια και η πρόοδος των λαών εξαρτιόταν από την εμπιστοσύνη τους στην Αμερική.

Ήταν αδύνατο ν’ αποσυρθούν γρήγορα από μια επιχείρηση που είχε ήδη ξεκινήσει και πέντε συμμαχικές χώρες είχαν επενδύσει σοβαρά σ’ αυτόν, σαν να άλλαζαν το κανάλι της τηλεόρασης. (Σημ:Το ίδιο θα συμβεί και τώρα στη Λιβύη;) πολύ πιθανό !!

Προφανώς ο Κέννεντι ήθελε να μιμηθεί τον Ντε Γκώλ. Όμως παρέβλεπε ότι ακόμα και ο Ντε Γκωλ χρειάσθηκε τέσσερα χρόνια για να ξεμπλέξει τη χώρα του από την Αλγερία, γιατί κι αυτός θεωρούσε σημαντικό να βγεί η Γαλλία από την υπόθεση αυτή με ανέπαφη την εσωτερική της συνοχή και το διεθνές κύρος.

Ξέμπλεξε τη Γαλλία από την Αλγερία με μια πολιτική πράξη, όχι με μια κατάρρευση, μ’ έναν τρόπο που αντικατόπτριζε μια εθνική απόφαση κι όχι μια κατατρόπωση…

Ένας τέτοιος τερματισμός του πολέμου που μόλις δειλά άρχιζε, ήταν ακόμα πιο σημαντικός για τις ΗΠΑ.

Σαν ηγέτες δημοκρατικών συμμαχιών, έπρεπε να θυμούνται πως άλλες χώρες και εκατομμύρια άνθρωποι βασίζονταν, για την ασφάλεια τους , στην προθυμία της Αμερικής να υποστηρίζει τους συμμάχους της και ακόμα περισσότερο στην αυτοπεποίθησή της.

Κανένας σοβαρός πολιτικός δεν μπορούσε να υποκύψει στις απαιτήσεις για εγκατάλειψη του (κύρους) της ( τιμής) ή της ( αξιοπρέπειας) .

Το να εγκαταλείψει μια μεγάλη δύναμη, μια μικρή χώρα στην τυραννία, απλώς και μόνο για ν’ ανακουφίσει τα δικά της προβλήματα, τους φαινόταν εξαιρετικά ανήθικο και καταστροφικό για τις προσπάθειες των ΗΠΑ να δημιουργήσουν ένα νέο, τελικά πιο ειρηνικό πρότυπο διεθνών σχέσεων.

Δεν θα μπορούσαν ν’ αναζωογονήσουν την Ατλαντική συμμαχία αν οι κυβερνήσεις τους καταλαμβανόταν από αμφιβολίες για την αμερικανική πυγμή και αντοχή.

Δεν θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να κινήσουν τη Σοβιετική Ένωση προς την αναγκαιότητα της αμοιβαίας αυτοσυγκράτησης, αν εάν είχαν πίσω τους την συνθηκολόγηση σ’ ένα σημαντικό πόλεμο.

Από την άλλη πλευρά οι Πολίτες του Κόσμου δεν καταλάβαιναν την Ασυνέπεια του Τζον Κέννεντι..

Πριν ακόμα εκλεγεί είχε συμφωνήσει μαζί τους για ένα μίνι πρόγραμμα για την περίοδο της πρώτης τετραετίας του στην Προεδρία..

Κι αυτό ήταν: Να είχε εκείνος και η κυβέρνηση του τη δυνατότητα να εφαρμόσει το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ¨όπως το ονόμαζε, με πρώτο την κοινωνική δικαιοσύνη, παραχωρώντας στο μαύρο πληθυσμό των ΗΠΑ συνταγματικές ελευθερίες, ίσες μ’ εκείνες των λευκών, στην πράξη…

Οι Πολίτες του Κόσμου δεν αντέδρασαν.

Αντίθετα μάλιστα βοήθησαν να πετύχει το πρόγραμμα Κέννεντι.

Το αντάλλαγμά τους θα ήταν η συνέχιση του πολέμου του Βιετνάμ…

Ο πρόεδρος παρουσιαζόταν τώρα ανακόλουθος, αφού αθετούσε τα Συμφωνηθέντα…\

Και εφόσον του έγιναν διαβήματα και ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ και παρ’ όλα αυτά ήταν αποφασισμένος να σταματήσει τον πόλεμο αδιαφορώντας για τις συνέπειες, έπρεπε να Πεθάνει..!!!...

Να γινόταν παράδειγμα προς αποφυγήν… Άλλωστε ήταν πολύ άρρωστος. Υπέφερε από πολλούς μήνες στην σπονδυλική στήλη από το παλιό του τραύμα..

Κανένα φάρμακο δεν ήταν ικανό να τους σταματήσει…

Στο κάτω της γραφής, όπως παρατήρησε κι ο Μπρεζίνσκυ, ο θάνατος του θα ήταν μια πράξη ευσπλαχνίας από τους Πολίτες του κόσμου…

Τελευταίος μίλησε λακωνικά ο Ντ. Ροκφέλερ: ( Νομίζω ότι ο πρόεδρος Κέννεντι πρέπει να έχει περιορισμένο μέλλον…)

Η Φράση αυτή ήταν η τελική πράξη της συνάντησης στο Καμπομπέλλο..

Ο θάνατος του προέδρου Κέννεντι είχε δρομολογηθεί..

Τίποτα πλέον δεν μπορούσε να τον σταματήσει .

Ο αρχηγός της NSA συνεννοήθηκε με τον αρχηγό της CIA να συναντηθούν την επόμενη το βράδυ στα κεντρικά της υπηρεσίας στο Φορντ Μηντ του Μέριλαντ.

Ο τόπος , ο χρόνος της εκτέλεσης του προέδρου, ο τρόπος και οι εκτελεστές του ήταν θέμα ρουτίνας.
Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι η τελική ώθηση για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΝΤΑΛΛΑΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ δόθηκε από την ΑΙΘΟΥΣΑ 16, ΜΕΣΑ από το ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ..
Πηγή άρθρου:
Μυστικές Υπηρεσίες

Αθ. Στριγάς….

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

O Soros χρηματοδότης των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα

Ο Soros βλέπει τον εαυτό του ως ιεραπόστολο της παγκοσμιοποίησης και θέλει να καταστραφεί το κλασσικό μοντέλο της δυτικής δημοκρατίας.

Γιατί να θέλει με 26.000 δολάρια το Open Society Foundation του Soros να στηρίξει οικονομικά όλες τις τρελές και παλαβές που εμφανίζονται στα Athens Pride, της "παρέλασης" για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα;

Γιατί ο Soros να θέλει να χρηματοδοτήσει κόμματα και κινήματα σε Ουγγαρία, Ιταλία, Γαλλία γιατί στήριξε δράσεις κατά της ισλαμοφοβίας;

Ο Soros θέλει την αποσταθεροποίηση, έχει ένα στόχο και χρησιμοποιεί το Open Society Foundation για να εξυπηρετεί τα αλλότρια σχέδια του.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί στήριξε τις τρελές στις παρελάσεις του Athens pride αλλά μια εξήγηση που δίνεται είναι ότι πάντα επιχειρεί να σπάσει κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις, δεν πιστεύει στην έννοια του κράτους και κάθε ενέργεια του υποκρύπτει οικονομικό δόλο όπως αναφέρει σε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο τους οι Garret/Galland Research.

Το γεγονός …

Ευρωστρατός, Ελλάδα-Τουρκία: Οι προϋποθέσεις ήδη παραβιάζονται από την Τουρκία, αλλά η Ελλάδα συνεχίζει να γενικολογεί χωρίς αντίκρισμα

του Σωτήρη Σιδέρη

Πλήθος ερωτηματικών για την αδυναμία της Ελλάδας να θέσει όρους στην ΕΕ όσον αφορά τις ευρωτουρκικές σχέσεις , προκαλούν οι παρασκηνιακές εξελίξεις αναφορικά με την προώθηση της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO), δηλαδή της ευρωπαϊκής άμυνας. Όπως είναι γνωστό η PESCO περιλαμβάνει και τον Ευρωστρατό και ήδη γίνονται κινήσεις για συμμετοχή και της Τουρκίας , παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις Άγκυρας –Βρυξελλών θεωρητικά βρίσκονται σε κρίση. Σύμφωνα με αξιόπιστες διπλωματικές πηγές, αλλά και με βάση τις θέσεις που έχει καταθέσει η Αθήνα στην ΕΕ και έχει στη διάθεσή του το omegapress.gr βρίσκονται σε εξέλιξη στην αρμόδια ομάδα εργασίας, «επίπονες διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της κατ εξαίρεση συμμετοχής τρίτων στα προγράμματα της PESCO», δηλαδή διαπραγματεύσεις που αφορούν και την Τουρκία. Η ελληνική θέση συμπυκνώνεται στην πάγια αντίληψη ότι η Αθήνα στηρίζει την συνεργασία PESCO-Τουρκίας, υπό προϋποθέσεις που ωστόσο, όποτε τέθηκαν, ουδέποτε τηρήθηκαν από την …

Ο πολύς μυστήριος και άμεμπτος , Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης) έκανε αίτηση στην NSA; Ζήτησε έγγραφα; Και γιατί είναι ανύπαρκτο το Σχέδιο Φαιδώρα;

Υπάρχει νατοϊκό σχέδιο με την ονομασία «Φαιδώρα» για τον διαμελισμό της Ελλάδας;

Μια δεύτερη αναζήτηση με τον όρο «Campen» για το 1988 και πάλι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου «NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83» είναι ανύπαρκτο.

ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ!........ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ HOAXES.... ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!.....

Και για ποιό λόγο να είναι σωστός ο σειριακός αριθμός; Ε! Αλέκο;

Η ΔΙΚΗ: "Κάρλος το Τσακάλι" 500 χιλιάδες δολλάρια από την NSA για την δολοφονία του Αρχιστράτηγου του ΝΑΤΟ!...

Αλεξάντερ Μ. Χαίηγκ: Βαρέθηκα να ελέγχεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ από πέντε-έξι άτομα...!
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Είπε ο...Πρόεδρος των ΗΠΑ -Clinton

....η Αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, έπρεπε να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή, όπως και τα δύο αεροπλανοφόρα που θα χρησιμοποιούνταν ώστε οι δύο πλευρές να μην κλιμακώσουν το προγραμματισμένο "ελεγχόμενο" γεγονός σε έναν "θερμό" πόλεμο.

Επίσης είπε ότι η Αμερικανική βάση στην Πρέβεζα πρέπει να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή.

Οι φόβοι του Lake πραγματοποιήθηκαν μέχρι ένα σημείο όταν στις 8 Ιανουαρίου ο γερουσιαστής John D. Rockefeller ο 4ος, από την δυτική Βιρτζίνια (και γιος του Προέδρου της Τριμερής Επιτροπής και της ARAMCO), τηλεφώνησε στον Clinton και ζήτησε συνάντηση για την επόμενη ημέρα.

Φυσικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, και η οικογένεια Rockefeller ζήτησε από τον Πρόεδρο να εξηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες την προγραμματισμένη "κρίση" στο Αιγαίο.

ΗΠΑ-Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας-Ίμια 1996!

Ο καπετάνιος του αεροπλανοφόρου διατάζει το πλήρωμα να πάρει θέσεις μάχης και διατάζει να στρέψουν τους πυραύλους προς τους ελληνικούς σ…

Οι Ακρότητες και οι Αντιφάσεις της Νέας Θρησκείας (Κλιματικής Αλλαγής)!...

Γράφαμε πριν από λίγες εβδομάδες στην στήλη για τη νέα θρησκεία της Κλιματικής Αλλαγής ( 22/10) και το πώς ως μέρος του τελετουργικού της και των μεθόδων της, ισάξιες της Ιεράς Εξέτασης της Καθολικής Εκκλησίας, προχωρεί σε διώξεις και διαπομπεύσεις όσων έχουν την ατυχή έμπνευση και τόλμη να αντιτεθούν στο δόγμα της.

Τότε είχαμε αναφερθεί στην δίωξη από την Γαλλική κυβέρνηση και τελικά την απόλυση του από την κρατική τηλεόραση, του κ. Φιλίπ Βερντιέ, καταξιωμένου μετεωρολόγου, μετά από την έκδοση βιβλίου του που αμφισβητούσε ορισμένες από τις παραδοχές πάνω στις οποίες στηρίζονται τα χρησιμοποιούμενα σήμερα μοντέλα του Intergovernmental Panel on Climate Change- IPCC που ως γνωστό προσδιορίζουν «με ακρίβεια» εκατομμυριοστού το πώς θα διαμορφωθεί η μέση θερμοκρασία του πλανήτη το 2100 μ.Χ

Η δε Γαλλική κυβέρνηση λόγω του ότι φιλοξενεί την σύνοδο του COP21 στο Παρίσι έχει σύσσωμη προσχωρήσει και εντεστερνιστεί την νέα θρησκεία.

Όπως όλες οι θρησκείες έτσι και αυτή της Κλιματικής Αλλαγής περ…

Αυτοί είναι οι Τούρκοι καταζητούμενοι με Γερμανικές ταυτότητες!.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ (Σ/να) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ SEA LION ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

https://photognomon.blogspot.com/2019/07/blog-post_6.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Πολιτική Ορθότητα: Μετανάστες του Ισλάμ- Δολοφονούν, Βιάζουν, Ληστεύουν και ζητούν επιείκεια!.... Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα!.....

Κορνίλοφ Βλαντιμίρ

Στη Γερμανία, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες. Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία.

Στη Γερμανία, αυτό το χρονικό διάστημα ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες, στις οποίες οι κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία. Παρά όμως τη σοβαρότητα των εν λόγω εγκλημάτων, τα γερμανικά ΜΜΕ καλύπτουν αυτά τα θέματα αρκετά υποτονικά. Προφανώς, τα ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια πολιτική ορθότητα, που ακολουθούσαν και στο γνωστό σκάνδαλο με τη μαζική σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στην Κολωνία το 2016.

Μία από τις επίμαχες υποθέσεις είναι η δολοφονία του 57χρονου εκατομμυριούχου Μαχαέλ Ρίχερ που έγινε στην πόλη Χορμπ αμ Νέκαρ στη Νοτιοδυτική Γερμανία. Το περασμένο φθινόπωρο συνελήφθη ως ύποπτος για αυτό το έγκλημα ο Μοχάμεντ Ομράν Αλμπάκρ από τη Συρία, για τον οποίο, μάλιστα, πριν το έγκλημα, ο γερμανικός Τύπος έγραφε για εκείνον ότι είναι «παράδειγμα επιτυχημένης ενσωμάτωσης».

Η έρευνα όμως έδειξε ότι ο 27χρονος άνδρας, τον…

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ KAI Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

του Ανδρέα Μουτζουρούλια*

Όσοι είχαν τον χρόνο, αλλά και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 81η ΔΕΘ, θα διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της τοποθέτησής του δεν υπήρχε αναφορά στα λεγόμενα Εθνικά Θέματα. 
Σίγουρα η οικονομία, η ανεργία, το χρέος είναι στην υψηλότερη θέση της ατζέντας τόσο του Α. Τσίπρα, όσο και του Κ. Μητσοτάκη,....

I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes.

From Ken Adachi

http://educate-yourself.org/contactus/

I appreciate being asked to join LinkedIn networks, but I don't want to be part of Facebook, or Google, or other social media outlets that require you to sign up, including LinkedIn. I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes. 
My Twitter account is https://twitter.com/KenAdachi1 and my Gab account is https://gab.ai/KenAdachi

New ~ The Advantage of Encrypted Email

I want to switch over to encrypted email for all electronic communication wherever possible. I created a new mail account with a server in Germany called "http://tutanota.com" which anyone can join for free with a User name and Password. Approval in now immediate. 

While I'm sure the NSA and Swiss Intelligence can hack into encrypted email, your average fed agency, or military, or private hacker cannot, affording us some degree of privacy from unconstitutional surveillance and data mining. 
I assume that everyone knows by now that …

Ο Ν.Τραμπ «τελειώνει» τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τ.Πάιατ: «Δεν ακολουθεί τις θέσεις μας»

Με ένα πρωτοφανές για τα αμερικανικά δεδομένα άρθρο, το μεγαλύτερο think tank των συντηρητικών στις ΗΠΑ, το Gatestone Institute, όχι απλώς φιλικά προσκείμενο στην κυβέρνηση Τραμπ, αλλά θεωρούμενο ότι εκφράζει τις θέσεις του Λευκού Οίκου, επιτίθεται σφοδρά στον Αμερικανό πρεσβευτή στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Αφορμή; Τα όσα είπε στην ομιλία του στο 7ο συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος στις 15 Μαΐου για τον διαμοιρασμό των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και την εν συνεχεία στοχοποίηση από αυτόν του pronews.gr, για τον τρόπο που απέδωσε την ομιλία του και «παρέσυρε» (σ.σ.: !!!) τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σε «λανθασμένες θέσεις» σε άρθρο του στην «Καθημερινή»!

Να σημειώσουμε ότι ο τ. πρόεδρός του Gatestone Institute είναι ο Τζον Μπόλτον, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Υιοθετώντας πλήρως την θέση του pronews.gr ότι ο Τζέφρι Πάιατ, απλά είναι οπαδός των Δημοκρατικών και ακολουθεί την δική του ατζέντα και όχι της κυβέρνησης Τραμπ, το Gatestone …