“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τούρκοι πίσω από τα μαγαζιά χρυσού!

Η αποκάλυψη του κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης...
-με μπροστάρη τον εφοπλιστή που πιάστηκε στα πράσα, έχοντας μεγάλη ποσότητα στη βίλα του στη Φιλοθέη, και τσιλιαδόρο τον 15χρονο γιο του-, πίσω από το οποίο βρίσκονται Τούρκοι, έφερε στην επιφάνεια στοιχεία που έχουν οι αρμόδιες Αρχές, Αστυνομία και ΣΔΟΕ. Ότι, δηλαδή, πίσω από τα καταστήματα αγοράς χρυσού που έχουν ξεφυτρώσει σε κάθε γειτονιά, επειδή κάποιοι εκμεταλλεύονται την κρίση, που έχει κάνει τις οικογένειες να πουλάνε ό,τι χρυσό έχουν στο σπίτι τους για να ζήσουν, υπάρχει κύκλωμα του οποίου οι άκρες είναι στην Τουρκία, στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.

Οι έρευνες που γίνονται έχουν ανοίξει δρόμο...

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει ποτέ γνωστό υπό ποιο νομικό καθεστώς λειτουργούν τα καταστήματα αγοράς χρυσού, αν γίνεται έλεγχος από την Οικονομική Αστυνομία για το πού και με ποια νόμιμη διαδικασία καταλήγει ο χρυσός και αν ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, διότι υπάρχουν ενδείξεις, και κάτι παραπάνω από απλές ενδείξεις, ότι μέσω της αγοράς χρυσού γίνεται ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Άραγε, έχει απασχολήσει το θέμα αυτό τον πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Παν. Νικολούδη, και τον γενικό γραμματέα Διαφάνειας κ. Γιώργο Σούρλα;

ΠΑΡΟΝ
http://dia-kosmos.blogspot.gr/