“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΗΠΑ: Το δόγμα των τριών Πολέμων!....

Οι ΗΠΑ θα προετοιμαστούν να πολεμήσουν στην ευρασιατική ενδοχώρα, "ΚΑΥΚΑΣΟΣ"  στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, καθώς και τις πλούσιες σε φυσικούς πόρους χώρες της Αφρικής.

Αν είμαστε τυχεροί, θα αποφευχθεί οποιοσδήποτε Πόλεμος, ανοιχτής σύγκρουσης. Όμως, η τιμή θα είναι, ωστόσο η πτώχευση.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η Βρετανική Αυτοκρατορία τελικά κατέρρευσε λόγω των οφειλών που προκύπτουν από την Αγγλία κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Η Ουάσιγκτον επεκτάθηκε, και το Λονδίνο με ένα βουνό δανείων προς τον πόλεμο, τα οποία και όφειλε ήρθαν, οι Ηνωμένες Πολιτείες και αντικατέστησαν την Αγγλία ως τον ηγεμόνα του «ελεύθερου κόσμου».

"Τον Ιούλιο του 1950 την παραμονή του Πολέμου της Κορέας," γράφει ο Τόνι Τζαντ στα Μεταπολεμικά , "η Βρετανία είχε έναν πλήρη στόλο στον Ατλαντικό, έναν άλλο στην περιοχή της Μεσογείου και έναν τρίτο στον Ινδικό Ωκεανό, καθώς και μία μόνιμη Στρατιωτική Βάση στην Κίνα.

Η χώρα διατηρούσε 120 Royal Air Force μοίρες σε όλο τον κόσμο και είχε στρατούς ή τμήματα των στρατών με μόνιμη έδρα στο Χονγκ Κονγκ, Μαλαισία, τον Περσικό Κόλπο και τη Βόρεια Αφρική, την Τεργέστη και την Αυστρία, τη Δυτική Γερμανία και το ίδιο το Ηνωμένο Βασίλειο.

"Πέντε χρόνια μετά το τέλος του Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, κάποιος ξέχασε να ενημερώσει στην Βρετανία την είδηση ​​ότι η θητεία τους είχε τελειώσει."

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ
The Three-War Doctrine

http://dia-kosmos.blogspot.gr/