“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Μύηση του γιού ενός τραπεζίτη στα Απόκρυφα Μυστικά! Οι Δολοφονίες!


Ενώσεις με γόητρο και Μυστικές Εταιρίες. !

Για να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε τη κατοχή που ασκούμε πάνω στα έθνη, πρέπει να ασκήσουμε έναν καλυμμένο έλεγχο πάνω στις μεγαλύτερες ενώσεις που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και ειδικά τις διάσημες λέσχες που έλκουν τους ηγέτες σε διάφορους τομείς και κάνουν τόσα πολλά για να επηρεάσουν τη διανομή των διοικητικών θέσεων στην κυβέρνηση και στις επιχειρήσεις. Ενώσεις πρωτοπόρων …λογίων, επιχειρηματιών, συγγραφέων, θρησκειολόγων, καλλιτεχνών, γραφειοκρατών, δημοσιογράφων, ιδεολόγων, εκδοτών, ιδιοκτητών μέσων ενημέρωσης και επαγγελματιών όπως και οι ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος που αντιπροσωπεύουν τους εργάτες, τους αγρότες, τους καταναλωτές, τους ιδιοκτήτες ακινήτων κ.ο.κ. πρέπει να διατηρούνται μέσα στα όρια της διακυβέρνησής μας.


Από τη στιγμή που οι συνδρομές των μελών δεν επαρκούν ποτέ για να υποστηριχθούν οι φιλόδοξες δραστηριότητές τους, οι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ είναι ευάλωτες στις σχεδόν απεριόριστες οικονομικές πηγές του περιβάλλοντός μας. Τα πραγματικά μας κίνητρα όμως, που είναι η διεύρυνση της πολιτικής και οικονομικής μας εξουσίας δεν πρέπει να αποκαλυφθούν στην διαδικασία αυτή. Η πολιτική μας πρέπει να εκλογικεύεται με όρους ανταγωνιστικούς με τις κυρίαρχες ιδεολογίες και ηθικές ή με τα υλικά προτερήματα των ομάδων που αναμιγνύονται.

Οι ηγέτες τέτοιων ομάδων είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να αποδεχθούν τις αιτιολογήσεις μας όταν υπάρχει και οικονομική υποστήριξη. Εξαναγκαζόμαστε σε δωροδοκία μόνο ως τελευταίο καταφύγιο και τότε μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Τα μακροχρόνια σχέδια μας εξυπηρετούνται καλλίτερα από μια παροδική αναβολή της τελικής νίκης της πολιτικής μας, παρά με τον κίνδυνο να εκθέσουμε την εξουσία μας προσπαθώντας να δωροδοκήσουμε. Οι αδέξιες δωροδοκίες και οι προσπάθειες εκφοβισμού είναι χαρακτηριστικά των ανόητων νεόπλουτων αντιπάλων μας.

Εάν, για παράδειγμά, αποφασίσουμε ότι η ομοσπονδιακή και όχι η κρατική απόκτηση προνομίου ή άδειας σε εταιρίες θα προωθήσει τον έλεγχο μας πάνω στην οικονομία δεν θα διατάξουμε απλά τους πολιτικούς και τους ηγέτες της κοινής γνώμης να υποστηρίξουν τις επιθυμίες μας. Οι εταιρίες που δεν γεύονται τον κεντρικό έλεγχο θα είναι ύποπτες πως κάτι έχουν δρομολογήσει και μπορούν να εκθέσουν το σχέδιο μας.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
1) Θυσιάζουμε μια από τις λιγότερο επαρκείς ομάδες διοίκησης που έχουμε σ’ ένα καλά δημοσιευμένο επιχειρηματικό σκάνδαλο ώστε να επικεντρώσουμε την προσοχή στο * διαδεδομένο πρόβλημα της επιχειρηματικής διαφθοράς υπό τις παρούσες χαλαρές ρυθμίσεις…
2) Μέσω των καλά πληρωμένων πρακτόρων μας οδηγούμε στην δημοσιότητα διάσημους διανοούμενους ή ομάδες που ήδη υποστηρίζουν την ομοσπονδιακή παροχή αδειών σαν ένα σταδιακό βήμα προς τον σοσιαλισμό* μπορεί να βρεί κανείς με επαρκή προσπάθεια υποστηρικτές για κάθε σχεδόν μέτρο*…
3) Αφού το θέμα παρουσιαστεί ενώπιον του κοινού προσφέρουμε προς υποστήριξη μέσω (ιδρυμάτων) την (*αντικειμενική*) μελέτη των προτάσεων για ομοσπονδιακή παροχή αδειών ώστε να συζητηθούν μ’ ένα θετικό τρόπο για νομοθετική ρύθμιση. Πολύ συχνά είναι χρήσιμη επίσης η ταυτόχρονη υποστήριξη για μελέτη από κακόφημες παράλογες ομάδες που θα αντιτεθούν στην πρόταση. Αυτό αποτρέπει τη δημιουργία μια ΕΛΟΓΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
4) Όταν εμφανιστεί η δημιουργία ενός κύματος υποστήριξης παρέχουμε στις ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ πίεσης με ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ για να ΛΑΔΩΣΟΥΜΕ τις παλάμες των ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ κ.α.…… Η ψήφιση του νόμου για την ομοσπονδιακή παροχή αδειών εμφανίζεται έτσι ώς ΕΠΙΘΥΜΙΑ της Κοινωνίας. Το τελευταίο εμπόδιο της αντίθεσης εμφανίζεται αυτόματα να είναι αντιδραστικό, προσκομματικό, κωλυσιεργό και παρανοϊκό και υπηρετεί μόνο την δυσφήμιση των αντιδράσεων. Στο πλήρως εξελιγμένο σύστημα του Τραπεζικού καπιταλισμού και του ελέγχου των προαγωγών η ιεραρχία των ενώσεων γοήτρου διοικείται από μια και μόνο εταιρία γοήτρου:

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ.

Η οργάνωση αυτή είναι μια βιτρίνα για την μυστική εταιρία της οποίας ηγείται ο πατέρας σου… Η μυστική αυτή εταιρία αποτελείται από ανθρώπους που σου δίδαξαν τα μυστικά της διοίκησης και είναι παρόντες σήμερα, αλλά κα έξι ακόμη που δεν είναι παρόντες. Εσύ θα αντικαταστήσεις τον πατέρα σου.

*Εμείς οι δεκατρείς είμαστε οι σύμβουλοι του πατέρα σου και οι μόνοι έμπιστοί σου.*.

Όλοι οι άλλοι πράκτορες παραπλανώνται όσον αφορά τους στόχους και τα κινητρά μας.

Η γνώση τους περιορίζεται στις λεπτομέρειες που απαιτούνται για τις αποστολές τους.




Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ… Σαν παράδειγμα, θα σας υπενθυμίσω την θανατική καταδίκη και εκτέλεση του Πρωθυπουργού της Ιταλίας Άλντο Μόρο από ονειροπόλους επαναστάτες που λειτούργησαν ως εκτελεστικά μας όργανα χωρίς να το γνωρίζουν, όταν ο Μόρο αρνήθηκε να υποταχθεί στις αποφάσεις της ΛΕΣΧΗΣ της ΡΩΜΗΣ και στις διαρκείς υπενθυμίσεις του υψηλόβαθμου στελέχους μας ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ για *μηδενική ανάπτυξη στην οικονομία της Ιταλίας*.*-

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση της εκτέλεσης του Σουηδού Πρωθυπουργού ΟΛΑΦ ΠΑΛΜΕ που δεν υπάκουσε σε ρυθμίσεις μας για θέματα πωλήσεων όπλων σε τρίτες χώρες, ενώ διαφορετική είναι η περίπτωση της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΩΝΑΣΗ……..

Στις υποθέσεις αυτές της εκτέλεσης Θανατικής καταδίκης ακολουθούμε Δύο Μεθόδους:
Α) την –σιωπηλή-, κατά την οποία ο καταδικασμένος σε θάνατο οδηγείται σε θανατηφόρο ασθένεια. Μία μέθοδος της KGB ήταν η εισαγωγή μικροποσότητας ραδιενεργού υλικού στον τοίχο του υπνοδωματίου του θύματος. Σύντομα ο καρκίνος τον οδηγούσε στον τάφο. Η σιωπηλή μέθοδος μπορεί να ….ακολουθήσει κάθε είδους τεχνική, από την εισαγωγή μιας μολυσματικής θανατηφόρου ασθένειας στον οργανισμό του θύματος έως την χρήση μηχανισμού που προκαλεί καρδιακή προσβολή εξ αποστάσεως.
Β) την –Θορυβώδη-. Με την μέθοδο αυτή εκτελούμε το θύμα και ταυτόχρονα είναι σαν να εκτοξεύουμε ένα πυροτέχνημα στον σκοτεινό ουρανό της Κοινωνίας.
Με τις στρατιές των πρακτόρων μας στον ΤΥΠΟ-ΜΜΕ, αλλά και στον κρατικό μηχανισμό, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΥΠ, και σε όλες της Δημόσιες Υπηρεσίες, μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες στην ομάδα που μας αντιπολιτεύεται και θέλουμε να εξαρθρώσουμε.

Τέτοιες θορυβώδεις εκτελέσεις είναι οι περιπτώσεις: 
του Τζ. Φ. Κέννεντι, της Γκρέϊς Κέλλυ, της Πριγκίπισσας Νταϊάνα ( ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ο Χένρυ Κίσσινγκερ αποκάλεσε –Πολιτικά Ανεξέλεγκτη- Κάτι που σήμαινε την δημόσια διακήρυξη της θανατικής ποινής), της Ίντιρα Γκάντι και του γιού της, του παραστρατιωτικού Σέρβου Αρκάν, και του Προέδρου Ανουάρ Σαντάτ.
Αν και υπεύθυνοι για την θορυβώδη εκτέλεση είμαστε εμείς, μπορούμε να αποδώσουμε την ενέργεια, σε οποιαδήποτε εχθρική ομάδα ή άτομο θέλουμε, ώστε να προκαλέσουμε τη δυσμενή στάση της κοινωνίας απέναντί τους.

Το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ είναι πολύτιμο για την Προπαγάνδα των πολιτικών μας αποφάσεων στον κύκλο μας χωρίς την αποκάλυψη των κινήτρων και της στρατηγικής μας. Σε πολλές περιπτώσεις η πολιτική μας μπορεί να μεταδοθεί επιτυχώς στον κύκλο μας και από εκεί στα πλήθη αποκαλύπτοντάς την απλώς με τη σωστή εκλογίκευση σε μια απλή συνεδρίαση του Συμβουλίου προς παροχή έμπνευσης. Η άτυπη εξουσία του Συμβουλίου είναι τέτοια που οι πολιτικοί μας χειρισμοί πραγματοποιούνται χωρίς την αδέξια άσκηση βίαιης εξουσίας που χωρίς εξαίρεση ενοχλεί τους ανεξάρτητους παρατηρητές της εξουσίας.

Το Συμβούλιο βρίσκεται στην καρδιά αυτού που ονομάζουμε ΙΔΡΥΜΑ κι εμείς είμαστε στην καρδιά του Συμβουλίου. -Κατά την ίδρυση του Συμβουλίου εργαστήκαμε σκληρά για να προσελκύσουμε τους επιτυχημένους σε όλους τους τομείς με όλο το γόητρο που το χρήμα μας μπορεί να αγοράσει. Έπρεπε να εργαστούμε σκληρά για να πείσουμε τα ανεξάρτητα αυτοδημιούργητα μέλη του Συμβουλίου να κινηθούν αρμονικά με τους στόχους της πολιτικής μας.

Είχαμε πολλές αποτυχίες. Σήμερα τα πάντα έχουν αλλάξει. Η απόκτηση του τίτλου του μέλους δεν είναι πλέον μια επιβράβευση της επιτυχίας, όσο είναι προϋπόθεση για μια μεγαλύτερη επιτυχία. Μόνον οι πλέον ξεχωριστοί μπορούν να πετύχουν την εθνική υπεροχή αν δεν είναι μέλη του Συμβουλίου. Με τον τίτλο μέλους, Λαμπρές Μετριότητες με τη ( ΣΩΣΤΗ) συμπεριφορά επιτυγχάνουν την υπεροχή.

Στην πραγματικότητα οι Μετριότητες είναι πολύ πιο προσαρμοσμένες ώστε να προπαγανδίζουν την εκλογίκευση της πολιτικής μας και ελάχιστα Ικανές να αντιτίθενται στα κρυφά κίνητρά μας.

Μία μετριότητα που διψά για εξουσία δεν είναι δυνατόν να κρίνει με τραχύτητα τους ευεργέτες της ή να μελετήσει με επάρκεια την φύση της δομής της εξουσίας που την ανέθρεψε και φοβάται πως δεν άξιζε την επιτυχία.


Η ματαιοδοξία ακόμη και των ιδεαλιστών και των ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ, αποτρέπει να ακολουθήσουν μια τέτοια πορεία. Το Συμβούλιο είναι σήμερα μια γιγαντιαία υπηρεσία απασχόλησης έμπιστων ανθρώπων που είναι έτοιμοι να ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΟΥΝ την δημόσια πολιτική μας από τις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ θέσεις της Κυβέρνησης, των Ιδρυμάτων, των Μέσων Ενημέρωσης, της Βιομηχανίας, των Τραπεζών και των Εκδόσεων. Αν και τα μέλη του Συμβουλίου ενθαρρύνονται να έχουν άποψη και να αντιπαρατίθενται στα διάφορα θέματα για να διασκεδάζουν και να εξαπατούν το κοινό, είναι πασιφανής η αλληλεγγύη τους στην υπεράσπιση της δομής της Εξουσίας, των παρακλαδιών της και των ριζών της όταν πιεστούν.!!!!!

Έτσι όπως συμφώνησε ο ΣΑΜΑΡΑΣ για την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου 2011, που ήταν επί δύο χρόνια αντιμνημονιακός…. Και να σκεφθεί κανείς πως οι περισσότεροι θεωρούν τους εαυτούς τους δίκαιους υπερασπιστές του ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ, ενώ απορρίπτουν τις διαδεδομένες φήμες για την δομή της εξουσίας μας ως (Εξαιρετική Παράνοια)…

Οι κλασσικές εταιρίες που είναι δομημένες ως κύκλοι μέσα σε κύκλους, δεν παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο στην καπιταλιστική τραπεζική εξουσία και τη δομή της.

Οι μυστικές εταιρίες με πλήθος μελών έχουν εκφυλιστεί σε Δικαιολογίες της Μεσαίας Τάξης (βλέπε Μασονία και άλλες στοές της Κάβαλα), για να ξεφύγουν από τη σύζυγο και τα παιδιά μια φορά το μήνα ώστε να βρεθούν σε συντροφιά με άλλους ΑΝΔΡΕΣ…….

Οι μυστικές εταιρίες ήταν ένα σημαντικό όπλο των προγόνων μας της αστικής τάξης στον αγώνα τους με την ΠΑΛΑΙΑ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ…… Κάτω από τον παλαιού τύπου αυταρχικό δεσποτισμό, η μυστική εταιρία ήταν ο μόνος τόπος όπου ένας ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος μπορούσε να εκφραστεί.



Μέσω απειλών για έκθεση, των όρκων πίστης, της εξαπάτησης, της κηδεμονίας και των ανταμοιβών, δέναμε αυτούς τους δυσαρεστημένους ανόητους στο άρμα μιας άγριας δύναμης για την επανάστασή μας …..

Η πλειονότητα των βαθμών, οι αποκρυφιστικές ανοησίες και ο αόριστος ανθρωπισμός, έκρυβαν τους πραγματικούς στόχους των μυστικών μας εταιριών από την πλειονότητα των μελών…

Ο ρόλος των (Ιλλουμινοποιημένων) μασονικών στοών στις Ευρωπαϊκές επαναστάσεις ήταν αποφασιστικός στην τελική μας νίκη πάνω στην Παλαιά Τάξη……


http://dia-kosmos.blogspot.gr/