Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Μύηση του γιού ενός τραπεζίτη στα Απόκρυφα Μυστικά! Οι Δολοφονίες!


Ενώσεις με γόητρο και Μυστικές Εταιρίες. !

Για να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε τη κατοχή που ασκούμε πάνω στα έθνη, πρέπει να ασκήσουμε έναν καλυμμένο έλεγχο πάνω στις μεγαλύτερες ενώσεις που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και ειδικά τις διάσημες λέσχες που έλκουν τους ηγέτες σε διάφορους τομείς και κάνουν τόσα πολλά για να επηρεάσουν τη διανομή των διοικητικών θέσεων στην κυβέρνηση και στις επιχειρήσεις. Ενώσεις πρωτοπόρων …λογίων, επιχειρηματιών, συγγραφέων, θρησκειολόγων, καλλιτεχνών, γραφειοκρατών, δημοσιογράφων, ιδεολόγων, εκδοτών, ιδιοκτητών μέσων ενημέρωσης και επαγγελματιών όπως και οι ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος που αντιπροσωπεύουν τους εργάτες, τους αγρότες, τους καταναλωτές, τους ιδιοκτήτες ακινήτων κ.ο.κ. πρέπει να διατηρούνται μέσα στα όρια της διακυβέρνησής μας.


Από τη στιγμή που οι συνδρομές των μελών δεν επαρκούν ποτέ για να υποστηριχθούν οι φιλόδοξες δραστηριότητές τους, οι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ είναι ευάλωτες στις σχεδόν απεριόριστες οικονομικές πηγές του περιβάλλοντός μας. Τα πραγματικά μας κίνητρα όμως, που είναι η διεύρυνση της πολιτικής και οικονομικής μας εξουσίας δεν πρέπει να αποκαλυφθούν στην διαδικασία αυτή. Η πολιτική μας πρέπει να εκλογικεύεται με όρους ανταγωνιστικούς με τις κυρίαρχες ιδεολογίες και ηθικές ή με τα υλικά προτερήματα των ομάδων που αναμιγνύονται.

Οι ηγέτες τέτοιων ομάδων είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να αποδεχθούν τις αιτιολογήσεις μας όταν υπάρχει και οικονομική υποστήριξη. Εξαναγκαζόμαστε σε δωροδοκία μόνο ως τελευταίο καταφύγιο και τότε μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Τα μακροχρόνια σχέδια μας εξυπηρετούνται καλλίτερα από μια παροδική αναβολή της τελικής νίκης της πολιτικής μας, παρά με τον κίνδυνο να εκθέσουμε την εξουσία μας προσπαθώντας να δωροδοκήσουμε. Οι αδέξιες δωροδοκίες και οι προσπάθειες εκφοβισμού είναι χαρακτηριστικά των ανόητων νεόπλουτων αντιπάλων μας.

Εάν, για παράδειγμά, αποφασίσουμε ότι η ομοσπονδιακή και όχι η κρατική απόκτηση προνομίου ή άδειας σε εταιρίες θα προωθήσει τον έλεγχο μας πάνω στην οικονομία δεν θα διατάξουμε απλά τους πολιτικούς και τους ηγέτες της κοινής γνώμης να υποστηρίξουν τις επιθυμίες μας. Οι εταιρίες που δεν γεύονται τον κεντρικό έλεγχο θα είναι ύποπτες πως κάτι έχουν δρομολογήσει και μπορούν να εκθέσουν το σχέδιο μας.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
1) Θυσιάζουμε μια από τις λιγότερο επαρκείς ομάδες διοίκησης που έχουμε σ’ ένα καλά δημοσιευμένο επιχειρηματικό σκάνδαλο ώστε να επικεντρώσουμε την προσοχή στο * διαδεδομένο πρόβλημα της επιχειρηματικής διαφθοράς υπό τις παρούσες χαλαρές ρυθμίσεις…
2) Μέσω των καλά πληρωμένων πρακτόρων μας οδηγούμε στην δημοσιότητα διάσημους διανοούμενους ή ομάδες που ήδη υποστηρίζουν την ομοσπονδιακή παροχή αδειών σαν ένα σταδιακό βήμα προς τον σοσιαλισμό* μπορεί να βρεί κανείς με επαρκή προσπάθεια υποστηρικτές για κάθε σχεδόν μέτρο*…
3) Αφού το θέμα παρουσιαστεί ενώπιον του κοινού προσφέρουμε προς υποστήριξη μέσω (ιδρυμάτων) την (*αντικειμενική*) μελέτη των προτάσεων για ομοσπονδιακή παροχή αδειών ώστε να συζητηθούν μ’ ένα θετικό τρόπο για νομοθετική ρύθμιση. Πολύ συχνά είναι χρήσιμη επίσης η ταυτόχρονη υποστήριξη για μελέτη από κακόφημες παράλογες ομάδες που θα αντιτεθούν στην πρόταση. Αυτό αποτρέπει τη δημιουργία μια ΕΛΟΓΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
4) Όταν εμφανιστεί η δημιουργία ενός κύματος υποστήριξης παρέχουμε στις ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ πίεσης με ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ για να ΛΑΔΩΣΟΥΜΕ τις παλάμες των ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ κ.α.…… Η ψήφιση του νόμου για την ομοσπονδιακή παροχή αδειών εμφανίζεται έτσι ώς ΕΠΙΘΥΜΙΑ της Κοινωνίας. Το τελευταίο εμπόδιο της αντίθεσης εμφανίζεται αυτόματα να είναι αντιδραστικό, προσκομματικό, κωλυσιεργό και παρανοϊκό και υπηρετεί μόνο την δυσφήμιση των αντιδράσεων. Στο πλήρως εξελιγμένο σύστημα του Τραπεζικού καπιταλισμού και του ελέγχου των προαγωγών η ιεραρχία των ενώσεων γοήτρου διοικείται από μια και μόνο εταιρία γοήτρου:

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ.

Η οργάνωση αυτή είναι μια βιτρίνα για την μυστική εταιρία της οποίας ηγείται ο πατέρας σου… Η μυστική αυτή εταιρία αποτελείται από ανθρώπους που σου δίδαξαν τα μυστικά της διοίκησης και είναι παρόντες σήμερα, αλλά κα έξι ακόμη που δεν είναι παρόντες. Εσύ θα αντικαταστήσεις τον πατέρα σου.

*Εμείς οι δεκατρείς είμαστε οι σύμβουλοι του πατέρα σου και οι μόνοι έμπιστοί σου.*.

Όλοι οι άλλοι πράκτορες παραπλανώνται όσον αφορά τους στόχους και τα κινητρά μας.

Η γνώση τους περιορίζεται στις λεπτομέρειες που απαιτούνται για τις αποστολές τους.
Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ… Σαν παράδειγμα, θα σας υπενθυμίσω την θανατική καταδίκη και εκτέλεση του Πρωθυπουργού της Ιταλίας Άλντο Μόρο από ονειροπόλους επαναστάτες που λειτούργησαν ως εκτελεστικά μας όργανα χωρίς να το γνωρίζουν, όταν ο Μόρο αρνήθηκε να υποταχθεί στις αποφάσεις της ΛΕΣΧΗΣ της ΡΩΜΗΣ και στις διαρκείς υπενθυμίσεις του υψηλόβαθμου στελέχους μας ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ για *μηδενική ανάπτυξη στην οικονομία της Ιταλίας*.*-

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση της εκτέλεσης του Σουηδού Πρωθυπουργού ΟΛΑΦ ΠΑΛΜΕ που δεν υπάκουσε σε ρυθμίσεις μας για θέματα πωλήσεων όπλων σε τρίτες χώρες, ενώ διαφορετική είναι η περίπτωση της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΩΝΑΣΗ……..

Στις υποθέσεις αυτές της εκτέλεσης Θανατικής καταδίκης ακολουθούμε Δύο Μεθόδους:
Α) την –σιωπηλή-, κατά την οποία ο καταδικασμένος σε θάνατο οδηγείται σε θανατηφόρο ασθένεια. Μία μέθοδος της KGB ήταν η εισαγωγή μικροποσότητας ραδιενεργού υλικού στον τοίχο του υπνοδωματίου του θύματος. Σύντομα ο καρκίνος τον οδηγούσε στον τάφο. Η σιωπηλή μέθοδος μπορεί να ….ακολουθήσει κάθε είδους τεχνική, από την εισαγωγή μιας μολυσματικής θανατηφόρου ασθένειας στον οργανισμό του θύματος έως την χρήση μηχανισμού που προκαλεί καρδιακή προσβολή εξ αποστάσεως.
Β) την –Θορυβώδη-. Με την μέθοδο αυτή εκτελούμε το θύμα και ταυτόχρονα είναι σαν να εκτοξεύουμε ένα πυροτέχνημα στον σκοτεινό ουρανό της Κοινωνίας.
Με τις στρατιές των πρακτόρων μας στον ΤΥΠΟ-ΜΜΕ, αλλά και στον κρατικό μηχανισμό, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΥΠ, και σε όλες της Δημόσιες Υπηρεσίες, μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες στην ομάδα που μας αντιπολιτεύεται και θέλουμε να εξαρθρώσουμε.

Τέτοιες θορυβώδεις εκτελέσεις είναι οι περιπτώσεις: 
του Τζ. Φ. Κέννεντι, της Γκρέϊς Κέλλυ, της Πριγκίπισσας Νταϊάνα ( ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ο Χένρυ Κίσσινγκερ αποκάλεσε –Πολιτικά Ανεξέλεγκτη- Κάτι που σήμαινε την δημόσια διακήρυξη της θανατικής ποινής), της Ίντιρα Γκάντι και του γιού της, του παραστρατιωτικού Σέρβου Αρκάν, και του Προέδρου Ανουάρ Σαντάτ.
Αν και υπεύθυνοι για την θορυβώδη εκτέλεση είμαστε εμείς, μπορούμε να αποδώσουμε την ενέργεια, σε οποιαδήποτε εχθρική ομάδα ή άτομο θέλουμε, ώστε να προκαλέσουμε τη δυσμενή στάση της κοινωνίας απέναντί τους.

Το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ είναι πολύτιμο για την Προπαγάνδα των πολιτικών μας αποφάσεων στον κύκλο μας χωρίς την αποκάλυψη των κινήτρων και της στρατηγικής μας. Σε πολλές περιπτώσεις η πολιτική μας μπορεί να μεταδοθεί επιτυχώς στον κύκλο μας και από εκεί στα πλήθη αποκαλύπτοντάς την απλώς με τη σωστή εκλογίκευση σε μια απλή συνεδρίαση του Συμβουλίου προς παροχή έμπνευσης. Η άτυπη εξουσία του Συμβουλίου είναι τέτοια που οι πολιτικοί μας χειρισμοί πραγματοποιούνται χωρίς την αδέξια άσκηση βίαιης εξουσίας που χωρίς εξαίρεση ενοχλεί τους ανεξάρτητους παρατηρητές της εξουσίας.

Το Συμβούλιο βρίσκεται στην καρδιά αυτού που ονομάζουμε ΙΔΡΥΜΑ κι εμείς είμαστε στην καρδιά του Συμβουλίου. -Κατά την ίδρυση του Συμβουλίου εργαστήκαμε σκληρά για να προσελκύσουμε τους επιτυχημένους σε όλους τους τομείς με όλο το γόητρο που το χρήμα μας μπορεί να αγοράσει. Έπρεπε να εργαστούμε σκληρά για να πείσουμε τα ανεξάρτητα αυτοδημιούργητα μέλη του Συμβουλίου να κινηθούν αρμονικά με τους στόχους της πολιτικής μας.

Είχαμε πολλές αποτυχίες. Σήμερα τα πάντα έχουν αλλάξει. Η απόκτηση του τίτλου του μέλους δεν είναι πλέον μια επιβράβευση της επιτυχίας, όσο είναι προϋπόθεση για μια μεγαλύτερη επιτυχία. Μόνον οι πλέον ξεχωριστοί μπορούν να πετύχουν την εθνική υπεροχή αν δεν είναι μέλη του Συμβουλίου. Με τον τίτλο μέλους, Λαμπρές Μετριότητες με τη ( ΣΩΣΤΗ) συμπεριφορά επιτυγχάνουν την υπεροχή.

Στην πραγματικότητα οι Μετριότητες είναι πολύ πιο προσαρμοσμένες ώστε να προπαγανδίζουν την εκλογίκευση της πολιτικής μας και ελάχιστα Ικανές να αντιτίθενται στα κρυφά κίνητρά μας.

Μία μετριότητα που διψά για εξουσία δεν είναι δυνατόν να κρίνει με τραχύτητα τους ευεργέτες της ή να μελετήσει με επάρκεια την φύση της δομής της εξουσίας που την ανέθρεψε και φοβάται πως δεν άξιζε την επιτυχία.


Η ματαιοδοξία ακόμη και των ιδεαλιστών και των ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ, αποτρέπει να ακολουθήσουν μια τέτοια πορεία. Το Συμβούλιο είναι σήμερα μια γιγαντιαία υπηρεσία απασχόλησης έμπιστων ανθρώπων που είναι έτοιμοι να ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΟΥΝ την δημόσια πολιτική μας από τις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ θέσεις της Κυβέρνησης, των Ιδρυμάτων, των Μέσων Ενημέρωσης, της Βιομηχανίας, των Τραπεζών και των Εκδόσεων. Αν και τα μέλη του Συμβουλίου ενθαρρύνονται να έχουν άποψη και να αντιπαρατίθενται στα διάφορα θέματα για να διασκεδάζουν και να εξαπατούν το κοινό, είναι πασιφανής η αλληλεγγύη τους στην υπεράσπιση της δομής της Εξουσίας, των παρακλαδιών της και των ριζών της όταν πιεστούν.!!!!!

Έτσι όπως συμφώνησε ο ΣΑΜΑΡΑΣ για την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου 2011, που ήταν επί δύο χρόνια αντιμνημονιακός…. Και να σκεφθεί κανείς πως οι περισσότεροι θεωρούν τους εαυτούς τους δίκαιους υπερασπιστές του ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ, ενώ απορρίπτουν τις διαδεδομένες φήμες για την δομή της εξουσίας μας ως (Εξαιρετική Παράνοια)…

Οι κλασσικές εταιρίες που είναι δομημένες ως κύκλοι μέσα σε κύκλους, δεν παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο στην καπιταλιστική τραπεζική εξουσία και τη δομή της.

Οι μυστικές εταιρίες με πλήθος μελών έχουν εκφυλιστεί σε Δικαιολογίες της Μεσαίας Τάξης (βλέπε Μασονία και άλλες στοές της Κάβαλα), για να ξεφύγουν από τη σύζυγο και τα παιδιά μια φορά το μήνα ώστε να βρεθούν σε συντροφιά με άλλους ΑΝΔΡΕΣ…….

Οι μυστικές εταιρίες ήταν ένα σημαντικό όπλο των προγόνων μας της αστικής τάξης στον αγώνα τους με την ΠΑΛΑΙΑ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ…… Κάτω από τον παλαιού τύπου αυταρχικό δεσποτισμό, η μυστική εταιρία ήταν ο μόνος τόπος όπου ένας ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος μπορούσε να εκφραστεί.Μέσω απειλών για έκθεση, των όρκων πίστης, της εξαπάτησης, της κηδεμονίας και των ανταμοιβών, δέναμε αυτούς τους δυσαρεστημένους ανόητους στο άρμα μιας άγριας δύναμης για την επανάστασή μας …..

Η πλειονότητα των βαθμών, οι αποκρυφιστικές ανοησίες και ο αόριστος ανθρωπισμός, έκρυβαν τους πραγματικούς στόχους των μυστικών μας εταιριών από την πλειονότητα των μελών…

Ο ρόλος των (Ιλλουμινοποιημένων) μασονικών στοών στις Ευρωπαϊκές επαναστάσεις ήταν αποφασιστικός στην τελική μας νίκη πάνω στην Παλαιά Τάξη……


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

O Soros χρηματοδότης των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα

Ο Soros βλέπει τον εαυτό του ως ιεραπόστολο της παγκοσμιοποίησης και θέλει να καταστραφεί το κλασσικό μοντέλο της δυτικής δημοκρατίας.

Γιατί να θέλει με 26.000 δολάρια το Open Society Foundation του Soros να στηρίξει οικονομικά όλες τις τρελές και παλαβές που εμφανίζονται στα Athens Pride, της "παρέλασης" για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα;

Γιατί ο Soros να θέλει να χρηματοδοτήσει κόμματα και κινήματα σε Ουγγαρία, Ιταλία, Γαλλία γιατί στήριξε δράσεις κατά της ισλαμοφοβίας;

Ο Soros θέλει την αποσταθεροποίηση, έχει ένα στόχο και χρησιμοποιεί το Open Society Foundation για να εξυπηρετεί τα αλλότρια σχέδια του.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί στήριξε τις τρελές στις παρελάσεις του Athens pride αλλά μια εξήγηση που δίνεται είναι ότι πάντα επιχειρεί να σπάσει κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις, δεν πιστεύει στην έννοια του κράτους και κάθε ενέργεια του υποκρύπτει οικονομικό δόλο όπως αναφέρει σε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο τους οι Garret/Galland Research.

Το γεγονός …

Ευρωστρατός, Ελλάδα-Τουρκία: Οι προϋποθέσεις ήδη παραβιάζονται από την Τουρκία, αλλά η Ελλάδα συνεχίζει να γενικολογεί χωρίς αντίκρισμα

του Σωτήρη Σιδέρη

Πλήθος ερωτηματικών για την αδυναμία της Ελλάδας να θέσει όρους στην ΕΕ όσον αφορά τις ευρωτουρκικές σχέσεις , προκαλούν οι παρασκηνιακές εξελίξεις αναφορικά με την προώθηση της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO), δηλαδή της ευρωπαϊκής άμυνας. Όπως είναι γνωστό η PESCO περιλαμβάνει και τον Ευρωστρατό και ήδη γίνονται κινήσεις για συμμετοχή και της Τουρκίας , παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις Άγκυρας –Βρυξελλών θεωρητικά βρίσκονται σε κρίση. Σύμφωνα με αξιόπιστες διπλωματικές πηγές, αλλά και με βάση τις θέσεις που έχει καταθέσει η Αθήνα στην ΕΕ και έχει στη διάθεσή του το omegapress.gr βρίσκονται σε εξέλιξη στην αρμόδια ομάδα εργασίας, «επίπονες διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της κατ εξαίρεση συμμετοχής τρίτων στα προγράμματα της PESCO», δηλαδή διαπραγματεύσεις που αφορούν και την Τουρκία. Η ελληνική θέση συμπυκνώνεται στην πάγια αντίληψη ότι η Αθήνα στηρίζει την συνεργασία PESCO-Τουρκίας, υπό προϋποθέσεις που ωστόσο, όποτε τέθηκαν, ουδέποτε τηρήθηκαν από την …

Ο πολύς μυστήριος και άμεμπτος , Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης) έκανε αίτηση στην NSA; Ζήτησε έγγραφα; Και γιατί είναι ανύπαρκτο το Σχέδιο Φαιδώρα;

Υπάρχει νατοϊκό σχέδιο με την ονομασία «Φαιδώρα» για τον διαμελισμό της Ελλάδας;

Μια δεύτερη αναζήτηση με τον όρο «Campen» για το 1988 και πάλι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου «NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83» είναι ανύπαρκτο.

ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ!........ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ HOAXES.... ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!.....

Και για ποιό λόγο να είναι σωστός ο σειριακός αριθμός; Ε! Αλέκο;

Η ΔΙΚΗ: "Κάρλος το Τσακάλι" 500 χιλιάδες δολλάρια από την NSA για την δολοφονία του Αρχιστράτηγου του ΝΑΤΟ!...

Αλεξάντερ Μ. Χαίηγκ: Βαρέθηκα να ελέγχεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ από πέντε-έξι άτομα...!
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Είπε ο...Πρόεδρος των ΗΠΑ -Clinton

....η Αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, έπρεπε να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή, όπως και τα δύο αεροπλανοφόρα που θα χρησιμοποιούνταν ώστε οι δύο πλευρές να μην κλιμακώσουν το προγραμματισμένο "ελεγχόμενο" γεγονός σε έναν "θερμό" πόλεμο.

Επίσης είπε ότι η Αμερικανική βάση στην Πρέβεζα πρέπει να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή.

Οι φόβοι του Lake πραγματοποιήθηκαν μέχρι ένα σημείο όταν στις 8 Ιανουαρίου ο γερουσιαστής John D. Rockefeller ο 4ος, από την δυτική Βιρτζίνια (και γιος του Προέδρου της Τριμερής Επιτροπής και της ARAMCO), τηλεφώνησε στον Clinton και ζήτησε συνάντηση για την επόμενη ημέρα.

Φυσικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, και η οικογένεια Rockefeller ζήτησε από τον Πρόεδρο να εξηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες την προγραμματισμένη "κρίση" στο Αιγαίο.

ΗΠΑ-Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας-Ίμια 1996!

Ο καπετάνιος του αεροπλανοφόρου διατάζει το πλήρωμα να πάρει θέσεις μάχης και διατάζει να στρέψουν τους πυραύλους προς τους ελληνικούς σ…

Οι Ακρότητες και οι Αντιφάσεις της Νέας Θρησκείας (Κλιματικής Αλλαγής)!...

Γράφαμε πριν από λίγες εβδομάδες στην στήλη για τη νέα θρησκεία της Κλιματικής Αλλαγής ( 22/10) και το πώς ως μέρος του τελετουργικού της και των μεθόδων της, ισάξιες της Ιεράς Εξέτασης της Καθολικής Εκκλησίας, προχωρεί σε διώξεις και διαπομπεύσεις όσων έχουν την ατυχή έμπνευση και τόλμη να αντιτεθούν στο δόγμα της.

Τότε είχαμε αναφερθεί στην δίωξη από την Γαλλική κυβέρνηση και τελικά την απόλυση του από την κρατική τηλεόραση, του κ. Φιλίπ Βερντιέ, καταξιωμένου μετεωρολόγου, μετά από την έκδοση βιβλίου του που αμφισβητούσε ορισμένες από τις παραδοχές πάνω στις οποίες στηρίζονται τα χρησιμοποιούμενα σήμερα μοντέλα του Intergovernmental Panel on Climate Change- IPCC που ως γνωστό προσδιορίζουν «με ακρίβεια» εκατομμυριοστού το πώς θα διαμορφωθεί η μέση θερμοκρασία του πλανήτη το 2100 μ.Χ

Η δε Γαλλική κυβέρνηση λόγω του ότι φιλοξενεί την σύνοδο του COP21 στο Παρίσι έχει σύσσωμη προσχωρήσει και εντεστερνιστεί την νέα θρησκεία.

Όπως όλες οι θρησκείες έτσι και αυτή της Κλιματικής Αλλαγής περ…

Αυτοί είναι οι Τούρκοι καταζητούμενοι με Γερμανικές ταυτότητες!.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ (Σ/να) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ SEA LION ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

https://photognomon.blogspot.com/2019/07/blog-post_6.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Πολιτική Ορθότητα: Μετανάστες του Ισλάμ- Δολοφονούν, Βιάζουν, Ληστεύουν και ζητούν επιείκεια!.... Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα!.....

Κορνίλοφ Βλαντιμίρ

Στη Γερμανία, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες. Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία.

Στη Γερμανία, αυτό το χρονικό διάστημα ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες, στις οποίες οι κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία. Παρά όμως τη σοβαρότητα των εν λόγω εγκλημάτων, τα γερμανικά ΜΜΕ καλύπτουν αυτά τα θέματα αρκετά υποτονικά. Προφανώς, τα ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια πολιτική ορθότητα, που ακολουθούσαν και στο γνωστό σκάνδαλο με τη μαζική σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στην Κολωνία το 2016.

Μία από τις επίμαχες υποθέσεις είναι η δολοφονία του 57χρονου εκατομμυριούχου Μαχαέλ Ρίχερ που έγινε στην πόλη Χορμπ αμ Νέκαρ στη Νοτιοδυτική Γερμανία. Το περασμένο φθινόπωρο συνελήφθη ως ύποπτος για αυτό το έγκλημα ο Μοχάμεντ Ομράν Αλμπάκρ από τη Συρία, για τον οποίο, μάλιστα, πριν το έγκλημα, ο γερμανικός Τύπος έγραφε για εκείνον ότι είναι «παράδειγμα επιτυχημένης ενσωμάτωσης».

Η έρευνα όμως έδειξε ότι ο 27χρονος άνδρας, τον…

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ KAI Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

του Ανδρέα Μουτζουρούλια*

Όσοι είχαν τον χρόνο, αλλά και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 81η ΔΕΘ, θα διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της τοποθέτησής του δεν υπήρχε αναφορά στα λεγόμενα Εθνικά Θέματα. 
Σίγουρα η οικονομία, η ανεργία, το χρέος είναι στην υψηλότερη θέση της ατζέντας τόσο του Α. Τσίπρα, όσο και του Κ. Μητσοτάκη,....

I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes.

From Ken Adachi

http://educate-yourself.org/contactus/

I appreciate being asked to join LinkedIn networks, but I don't want to be part of Facebook, or Google, or other social media outlets that require you to sign up, including LinkedIn. I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes. 
My Twitter account is https://twitter.com/KenAdachi1 and my Gab account is https://gab.ai/KenAdachi

New ~ The Advantage of Encrypted Email

I want to switch over to encrypted email for all electronic communication wherever possible. I created a new mail account with a server in Germany called "http://tutanota.com" which anyone can join for free with a User name and Password. Approval in now immediate. 

While I'm sure the NSA and Swiss Intelligence can hack into encrypted email, your average fed agency, or military, or private hacker cannot, affording us some degree of privacy from unconstitutional surveillance and data mining. 
I assume that everyone knows by now that …

Ο Ν.Τραμπ «τελειώνει» τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τ.Πάιατ: «Δεν ακολουθεί τις θέσεις μας»

Με ένα πρωτοφανές για τα αμερικανικά δεδομένα άρθρο, το μεγαλύτερο think tank των συντηρητικών στις ΗΠΑ, το Gatestone Institute, όχι απλώς φιλικά προσκείμενο στην κυβέρνηση Τραμπ, αλλά θεωρούμενο ότι εκφράζει τις θέσεις του Λευκού Οίκου, επιτίθεται σφοδρά στον Αμερικανό πρεσβευτή στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Αφορμή; Τα όσα είπε στην ομιλία του στο 7ο συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος στις 15 Μαΐου για τον διαμοιρασμό των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και την εν συνεχεία στοχοποίηση από αυτόν του pronews.gr, για τον τρόπο που απέδωσε την ομιλία του και «παρέσυρε» (σ.σ.: !!!) τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σε «λανθασμένες θέσεις» σε άρθρο του στην «Καθημερινή»!

Να σημειώσουμε ότι ο τ. πρόεδρός του Gatestone Institute είναι ο Τζον Μπόλτον, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Υιοθετώντας πλήρως την θέση του pronews.gr ότι ο Τζέφρι Πάιατ, απλά είναι οπαδός των Δημοκρατικών και ακολουθεί την δική του ατζέντα και όχι της κυβέρνησης Τραμπ, το Gatestone …