“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Βέλγιο-Βρυξέλλες -Abu Imran, Ισλαμιστής

Abu Imran : Η Σαρία είναι το Ισλάμ για να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Ισλάμ και Σαρία. Είναι μόνο ένα όνομα. Η Δημοκρατία είναι το αντίθετο της Σαρία και του Ισλάμ. Πιστεύουμε ότι ο Αλλάχ είναι ένας νομοθέτης. Ο Αλλάχ φτιάχνει τους νόμους. Αυτός είναι που μας λέει τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. 

Δημοσιογράφος: Γνωρίζω κάποιους Μουσουλμάνους οι οποίοι πιστεύουν ότι είναι Δημοκράτες και αντιλαμβάνονται ότι είναι αντίθετοι με τη Σαρία. Είναι πραγματικοί Μουσουλμάνοι; 

Abu Imran : (Με σαρκασμό) Αυτό είναι πραγματικά αστείο! Όταν ακούς κάποιον να αναφέρεται σε Δημοκράτη - Μουσουλμάνο. Είναι το ίδιο πράγμα όπως σαν να μιλούσα με ένα Χριστιανό-Ιουδαϊστή ή σε έναν Ιουδαϊστή-Μουσουλμάνο. Είναι αδύνατο. Πώς θα μπορούσες να δεις έναν Χριστιανό-Ιουδαϊστή ή έναν Ιουδαϊστή-Μουσουλμάνο; Και ένας Μουσουλμάνος ο οποίος λέει ότι είναι αντίθετος με τη Σαρία, δεν είναι Μουσουλμάνος. Είναι αδύνατο. 

Abu Imran: Η νίκη του Αλλάχ είναι πολύ κοντά και πιστεύω ότι οι δυτικοί θα πρέπει να προετοιμαστούν για ένα κύμα της Σαρία και του Ισλάμ.
28/05/2015
http://dia-kosmos.blogspot.gr/