“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η χρονομηχανή του ΤσιπρΑνδρέα

Σαν να μην πέρασε μια μέρα... 40 χρόνια το ίδιο μοτίβο, 40 χρόνια οι ίδιοι ψηφοφόροι, 40 χρόνια οι ίδιες ράγες που οδηγούν στον γκρεμό...

για να ακούσουμε το διαφωτιστικό βίντεο:



Τα επιχειρήματα (ας τα πούμε έτσι) που χρησιμοποιούσε ο Ανδρέας πριν 40 χρόνια έχουν παραμείνει ίδια και απαράλλακτα. Η καλή ερώτηση που γεννάται είναι: η κατάσταση παρέμεινε απαράλλακτη επειδή δεν μπορεί να αλλάξει ή κάποιοι δεν θέλουν να αλλάξει...;

Ας δούμε όμως και κάτι άλλο:

όταν την 21η Απριλίου του 1967 οι Συνταγματάρχες συνέλαβαν μεταξύ άλλων και τον Ανδρέα, οι ΗΠΑ κινήθηκαν άμεσα για διάσωση του κατ αποκλειστικότητα! δεν ένδιαφέρθηκαν για κανέναν άλλον, ούτε καν για τον Πατέρα του...! (αποδείξεις ΕΔΩ). Ένα πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση ήταν ο John Kenneth Galbraith, δεξί χέρι του τότε Προέδρου των ΗΠΑ, Lyndon B. Johnson.

Προεκλογικώς ο έταιρος αντικαπιταλιστής και αντιαμερικανός Τσίπρας, σε ένα από τα αλλεπάλληλα ταξίδια τους στις ΗΠΑ πήγε και στο Τέξας, εκεί τον υποδέχθηκε ο James Kenneth Galbraith, γιός του John (σχετικά άρθρα ΕΔΩ και ΕΔΩ). Στα άρθρα αυτά είχαμε αναφέρει, όπως θα δείτε, ότι μια Γερμανική Εφημερίδα έγραψε ότι ο Τσίπρας χρηματοδοτέιται από τον Σόρος.

Την μεγάλη Παρασκευή (σίγουρα δεν είναι τυχαία η ημέρα που επέλεξαν) ο Βαρουφάκης είχε ένα γεύμα στο 5άστερο ξενοδοχείο Adlon του Βερολίνου με τον Σόρος και τον James kenneth Galbraith.

ας δούμε το σχετιικό άρθρο στην Καθημερινή της Κυριακής:


Στο άρθρο αυτό διαβάζουμε μεταξύ άλλων τα πρακάτω:

"Δείπνο με Σόρος

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει τη διαπραγματευτική τακτική της ελληνικής κυβέρνησης με τον γνωστό γκουρού Τζορτζ Σόρος και άλλους διακεκριμένους συνδαιτυμόνες. Το κλειστό τραπέζι έγινε στο Βερολίνο στο ξενοδοχείο Aldon και το βασικό που πήραν μαζί τους οι παρευρισκόμενοι ως συμπέρασμα είναι ότι η Αθήνα θα «μπλοφάρει» μέχρι τέλους, απειλώντας να μην πληρώσει κάποια από τις επόμενες δόσεις προς το ΔΝΤ. Ο κ. Βαρουφάκης είχε μιλήσει στο συνέδριο που οργάνωσε το think tank του κ. Σόρος, με το οποίο συνεργάζονται και όλοι οι βασικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση, οι καθηγητές Τζόσεφ Στίγκλιτζ, Τζέιμς Γκαλμπρέιθ και Τζέφρι Σακς. Οι παλαιότεροι ενθυμούνται πως αυτή ήταν η ίδια άτυπη ομάδα που συμβούλευε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου κατά την περίοδο της διαπραγμάτευσης πριν από το Μνημόνιο"

πηγή - άρθρο: kathimerini.gr





₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪
http://dia-kosmos.blogspot.gr/