“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΕΛΛΑΔΑ - Ισλαμικά Δίκτυα και οργανώσεις με ενδιαφέρον, στόχος είναι να ξεκινήσουν σφαγές στην Ελλάδα!

- Μουσουλμανική Αδελφότητα

Διαθέτει μια ευμεγέθη εξάπλωση και κυρίως κοινωνική-οικονομική ευρωστία, όπως και εξάπλωση σε πολιτικούς και εκπαιδευτικούς κύκλους.

Η δράση της έγινε εμφανής από το 2005 και εντεύθεν όταν ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το "Hellenic-Arabic center for culture and civilization", Ηροδότου Αττικού 6,

Το κέντρο αυτό χρηματοδοτήθηκε από το "Europe Trust" το οποίο είναι ελεγχόμενο από την οργάνωση ομπρέλα της Μ.Α. ονόματι "Federation of Islamic Organization in Europe (FIOE)" και επιδοτείται κατά βάση από Σαουδαραβικούς κύκλους.
Παρομοίως ως άνω το 2008 ιδρύθηκε στο Μοσχάτο-Αττικής από το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου "Arab-Hellenic Center for Culture and Civilization” (AHCCC), ΕΛΛΗΝΟΑΡΑΒΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ με επένδυση 3,4 εκ. Δολλαρίων που δόθηκε από Σαουδάραβα επιχειρηματία.

Κατά εγκαίνια παρευρέθησαν ο Πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας, του Ιράν, από αρκετούς Ιμάμηδες διαφόρων Μουσουλμανικών κρατών καθώς και αποστολές εκπροσώπων Μουσουλμανικών οργανώσεων από όλη την Ευρώπη. Το κέντρο έχει συνολικό εμβαδόν 2.000 τ.μ και λειτουργεί και ως χώρος προσευχής και θρησκευτικής λατρείας, άρα ως εκ τούτου η Αθήνα διαθέτει Τέμενος εδώ και περίπου 5 έτη.

Τόσο το κέντρο στη Θεσσαλονίκη όσο και αυτό του Μοσχάτου ανήκουν στο AHCCC. Την παρούσα περίοδο η Μ.Α. επεκτείνεται ως ελέχθη ανωτέρω με τη σύσταση ΜΚΟ και λοιπών σωματείων και διεκδικεί δυναμικά να ελέγξει το υπό ανέγερση Τέμενος των Αθηνών μέσω της παρουσίας φίλα προσκείμενων ατόμων προς αυτήν. Πλέον αυτού επιδιώκει την σύσφιξη των σχέσεων της με πολιτικά κόμματα κυρίως της παρούσας αντιπολίτευσης.

Από τα τέλη Μαΐου του 2009 και την τότε προβοκάτσια εις βάρος του Ελληνικού κράτους με το περιβόητο «σκίσιμο του Κορανίου», αποκαλύφθηκε ότι έχει εμφιλοχωρήσει η υποστήριξη των Ισλαμιστικών κέντρων και σε κλιμάκια του Ελληνικού κράτους αλλά και στα εθνικής εμβελείας ΜΜΕ. Η μαρτυρία ενός Σύριου προαγωγού και εν τη παρούσα φάση καταδικασμένου διαρρήκτη, είχε ως συνέπεια να αποδειχθεί ότι και εσωτερικοί κύκλοι επιθυμούν την πολυδιάσπαση της συνοχής της Ελληνικής κοινωνίας διαμέσου των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Η δε οργάνωση αυτών κατέστη δυνατή σε ταχύ χρονικό διάστηκα χάρης τη βοήθεια Ελλήνων παραπολιτικών και ακραίων παραγόντων που διατηρούσαν συνδέσμους στις κοινότητες του Μουσουλμάνων και συντόνιζαν τις κινήσεις τους όπως και την προβολή τους στα ΜΜΕ.

Το ίδιο συνέβει στο φθινόπωρο του 2010 με την ομαδική προσευχή με καθοριστικό ρόλο της τότε Μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδος,.

- Χεζμπολλαχ

Η Λιβανέζικη Σιιτική οργάνωση και πλέον μέλος της κυβέρνησης του Λιβάνου, διαθέτει παρουσία και εν Ελλάδι, αφανή ως επί το πλείστον λόγω των διεθνών κυρώσεων και των πολλαπλών διεθνών περιπλοκών της. Το 2007 επιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ κατέγραψε την πληροφόρηση ότι στην Αθήνα δρα λαθρεμπορική ομάδα της Χεζμπολλάχ που εμπορεύεται παράνομα προϊόντα καπνού προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το παγκόσμιο δίκτυο της οργάνωσης.

Κατά καιρούς Ελληνικά Μ.Μ.Ε εκτιμούν τη διασύνδεση της Χεζμπολλάχ με Αριστερίστικα δίκτυα στην Ελλάδα ακόμα και με τρομοκρατικές οργανώσεις όπως ο "Επαναστατικός Αγώνας". Μετά το πόλεμου του Λιβάνου το 2006 η όποια παρουσία της Χεζμπολλάχ στην Αθήνα έχει καταστεί δυσδιάκριτη. Βεβαίως σχετικά πρόσφατα "κανονίστηκε" συμφωνία 2,5 εκατομμυρίων Δολαρίων μεταξύ ανώτατων στελεχών της οργάνωσης με αξιωματούχο αντι-τρομοκρατικής υπηρεσίας της χώρας του Σουρινάμ (της Νοτίου Αμερικής) σε ξενοδοχείο των Αθηνών.Ο συγκεκριμένος Σουριναμέζος πλέον βρίσκεται κρατούμενος σε φυλακές των ΗΠΑ για μαζικό διεθνές λαθρεμπόριο κοκαίνης και κατά τη διάρκεια της δίκης του αποκαλύφθηκε και η εμπλοκή του με τη Χεζμπολλάχ στην Αθήνα.

Ο ISIS στην Ελλάδα (Συνοπτικές αναφορές από Ελληνικά ΜΜΕ, Καθημερίνη, Toc.gr, To BHMA)

-Άδεια παραμονής στη χώρα μας είχε ο 24χρονος Σύρος τζιχαντιστής, που είχε συλληφθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2014 στο αεροδρόμιο Gosselies του Βελγίου. Στις αποσκευές του είχαν βρεθεί φωτογραφίες που αποδείκνυαν τη διασύνδεσή του με ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση. Είχε πλαστό γαλλικό διαβατήριο και τελικός προορισμός του 24χρονου ήταν η Νορβηγία. Το αεροπορικό του ταξίδι είχε ξεκινήσει από την Ελλάδα, όπως και ενός ακόμη που είχε συλληφθεί ένα μήνα νωρίτερα έχοντας στις αποσκευές του USB με βίντεο εκτελέσεων στη Συρία.

-Τον περασμένο Ιανουάριο οι ελληνικές αρχές είχαν παραδώσει στις βελγικές, τον 33χρονο Αλγερινό Ομάρ Νταμάς, που είχε συλληφθεί στο Παγκράτι, ως ύποπτος για σχέσεις με τον τζιχαντιστικό πυρήνα που εξαρθρώθηκε στο Βέλγιο. Σε άλλο σπίτι που έμενε είχαν βρεθεί πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και διπλώματα οδήγησης. Θεωρείται ύποπτος ότι μεσολάβησε ανάμεσα στον «ύποπτο ως εγκέφαλο» του πυρήνα, τον βέλγο τζιχαντιστή Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, ο οποίος φέρεται ότι έφθασε στην Ελλάδα αφού πολέμησε στη Συρία, και τα μέλη του πυρήνα που ετοιμάζονταν να σκοτώσουν αστυνομικούς στο Βέλγιο.

-Το φθινόπωρο του 2014, η ΕΛ.ΑΣ. είχε εκδόσει την πρώτη απαγόρευση Έλληνα τζιχαντιστή. Αφορούσε τον 28χρονο σήμερα άνδρα, που τον Ιούλιο του 2014 ταξίδεψε στη Συρία και εισχώρησε σε στρατόπεδο τζιχαντιστών, ενώ φέρεται να πολεμά για το Ισλαμικό Χαλιφάτο. Ο συγκεκριμένος Ελληνας τζιχαντιστής πήρε την ελληνική ιθαγένεια το 2001. Η μητέρα του, συριακής καταγωγής προχωρούσε και εκείνη σε «πολεμικές» αναρτήσεις στο διαδίκτυο, υπερασπιζόμενη τις βαρβαρότητες του ISIS, η οποία ταξίδευσε στη Συρία λίγο καιρό αργότερα.

-Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. δύο άτομα που έμεναν στην Ελλάδα σκοτώθηκαν στη Συρία, συμμετέχοντας στις βαρβαρότητες του ISIS. Σε μία έκθεση ανάλυσης κινδύνου επισημαίνεται η ύπαρξη ενός «σπιτιού» στην Καλλιθέα και ο ρόλος ενός «ιμάμη-καθοδηγητή», στο οποίο προσεγγίζουν άτομα συριακής καταγωγής με ευρωπαϊκά διαβατήρια.

-Άλλα επτά άτομα, συριακής καταγωγής, κάποια από τα οποία διαμένουν έως και 25 χρόνια στη χώρα μας, έχοντας πάρει ελληνική ιθαγένεια, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών. Κάποιοι από αυτούς στο πρόσφατο παρελθόν είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, κυρίως μέσα από το Facebook και Twitter, να πάνε να πολεμήσουν στη Συρία, επιλέγοντας διάφορα αντιμαχόμενα στρατόπεδα, ενώ δύο το επιχείρησαν χωρίς τελικά να ταξιδεύσουν.

-Στις 17 Ιανουαρίου 2015 η EUROPOL με κατεπείγον σήμα της έστειλε λίστα με τα ονόματα και τις φωτογραφίες 7 τζιχαντιστών, που ενδέχεται να επιχειρήσουν τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένα οχήματα σε ευρωπαϊκή χώρα. Στο ίδιο σήμα συμπεριλαμβανόταν και το όνομα της 26χρονης Χαγιάτ Μπουμεντιέν, συντρόφου του Αμεντί Κουλιμπαλί, πρωταγωνιστή της ομηρίας στο εβραϊκό παντοπωλείο.

-Επισημαίνεται ότι μόνο στην Δυτική Αττική, υπάρχουν 11 χώροι προσευχής μουσουλμάνων, ενώ αυξάνεται ο αριθμός ατόμων από Συρία και Μέση Ανατολή, στις περιοχές του Περιστερίου, Ασπροπύργου και Μεγάρων, με την συσπείρωση του μουσουλμανικού στοιχείου να γίνεται ολοένα και εντονότερη.
- Υπαρκτή επίσης είναι η περίπτωση εξτρεμιστή Ιμάμη-Πακιστανού στον Μαραθώνα
- Το σύστημα Χαβάλα επεκτείνεται διαρκώς στην Αθήνα με κομβική απόληξη την Κωνσταντινούπολη
Εν κατακλείδι το θέμα του "Τζιχαντισμού" και λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα συμπλέουν.

ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
http://dia-kosmos.blogspot.gr/