“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Mir, η ρωσσική «visa» - Ανακοινώθηκε η νέα ρωσσική κάρτα πληρωμών του NSPK

Και το όνομα αυτής: Mir, που σημαίνει Κόσμος! Τη δική της κάρτα πληρωμών, αντίστοιχα με τις διεθνείς visa και mastercard, αποκτά η Ρωσσία. Το όνομα της νέας κάρτας δημοσιεύθηκε το περασμένο Σάββατο, στην ιστοσελίδα του NSPK, του Εθνικού Συστήματος Πληρωμών της Ρωσίας, μια υπηρεσία που ελέγχεται από την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας CBR.

Το όνομα και το λογότυπο Mir , το οποίο απεικονίζει την υδρόγειο επιλέχθηκε μέσα από δεκάδες προτάσεις που κατατέθηκαν μέσω online διαγωνισμού. Ο σχεδιασμός ανήκει σε ανώνυμο χρήστη, από την Ουντμούρτια. Το δεύτερο καλύτερο brand, ήταν το Sokol (Γεράκι) με σήμα – τι άλλο- ένα ιπτάμενο γεράκι και ανήκει σε έναν χρήστη από την Σαμάρα.
Στον νικητή θα απονεμηθούν 150.000 ρούβλια, ως χρηματικό έπαθλο, για την πρόταση του Mir η οποία επιλέχθηκε, ενώ ο δημιουργός του Sokol θα λάβει 50.000. Η τελετή απονομής θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε θα γνωρίσουμε και τους σχεδιαστές.

Όπως έχει ανακοινώσει το NSPK και η CBR, οι κάρτες θα κυκλοφορήσουν από τον Δεκέμβριο του 2015.

Πηγή
http://dia-kosmos.blogspot.gr/