Για τον Κλαούζεβιτς ο στρατιωτικός αντικειμενικός σκοπός του πολέμου είναι ο αφοπλισμός του εχθρού και για να επιτευχθεί αυτός χρειάζεται συμπλοκή πράγμα το οποίο συνεπάγεται αιματοχυσία.

Είναι ευσεβής πόθος για «καλόκαρδους ανθρώπους» όπως αναφέρει να πιστεύει κάποιος ότι «μπορεί να νικήσει χωρίς πολύ αιματοχυσία».

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

ΤΟΥΡΚΙΑ: Αποδείχτηκε πως τα οχήματα με τα οποία τα στελέχη της ΜΙΤ συνόδευαν τα TIR ήταν της Αλ Κάιντα !

Σχόλιο: Χωρίς την έγκριση της CIA η MIT δεν μπορεί να κάνει αυτές τις επιχειρήσεις!...

Αποκαλύφθηκε πως τα αυτοκίνητα τα οποία οδηγούσαν τα μέλη της ΜΙΤ συνοδεύοντας τα φορτηγά TIR που μετέφεραν όπλα στις συμμορίες της Συρίας, ανήκαν στην Αλ Κάιντα.

Οι δύο δικαστικοί οι οποίοι συνελήφθησαν και αργότερα προφυλακίστηκαν, σχετικά με την έρευνα που διεξήγαγαν σχετικά με τα φορτηγά της ΜΙΤ που μετέφεραν στα Άδανα όπλα, κατά τις καταθέσεις τους που δόθηκαν και καταγράφηκαν με βίντεο, έδωσαν εντυπωσιακές πληροφορίες. Σύμφωνα με το κείμενο της Αρζού Γιλντίζ από την Grihat, οι εισαγγελείς είπαν πως το αυτοκίνητο τύπου Fiat Linea με αρ. κυκλ. 31 Y 5060 με το οποίο στις 1 Ιανουαρίου 2014 τα μέλη της ΜΙΤ συνόδευαν τα φορτηγά TIR, ήταν καταχωρημένο στο όνομα του Αχμέτ Ντεμίρ που δραστηριοποιείται στα Άδανα υπέρ της Αλ Κάιντα. Το όχημα αυτό πέρασε στο όνομα του στις 18/12/2013.
Έγινε αντιληπτό πως ο επιθεωρητής Αρίφ Σαμί Καγιά που αιτήθηκε την προφυλάκιση των εισαγγελέων, αυτήν και άλλες παρόμοιες πληροφορίες τις απέκρυψε από το συμβούλιο.

Στην κατάθεση τους οι εισαγγελείς ανέφεραν πως στον φάκελο της έρευνας υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω άτομο και τις σχέσεις του με την Αλ Κάιντα και ότι σε σχετική έρευνα που είχε κάνει η Ασφάλεια για αυτόν, είχε διαπιστωθεί πως από το 2008 και μετά είχε αγοράσει και πουλήσει πάνω από 30 οχήματα.

Haber.sol.org 13/5/2015

http://tourkikanea.gr/2015/05/akp-58/
Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ