“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ένα ακόμη σκάνδαλο με ΣΤΟΑ απο πίσω (1) ... O Καμμένος απο την ΑΟΖ το γύρισε στο υδρογόνο στους λαθρομετανάστες στις ΕΟΖ!....

Το μαρτύριο της σταγόνας γιά ΑΟΖ και Eνέργεια απο Nερό ξεκινάει

Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη



Μετά απο το περίφημο κείμενο που έστειλε ο Kamenos στον Karolos “Μνημόνιο Γιλμάζ” Papoulias που είχε γνώση του θέματος υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο, στο οποίο επιθυμούσε θέση Υπουργού Άμυνας ή Ενέργειας στη κυβέρνηση Παπαδήμου, που ήταν αυτή που έφερε τα μνημόνια υπογράφοντας το περίφημο δημοσιονομικό σύμφωνο, πέρασαν αρκετά χρόνια.

Ο Kamenos στη συνέχεια επωφελήθηκε πολιτικά του θέματος AOΖ και υδρογονάνθρακες στηρίζοντας την όλη κίνηση που εξελισσόταν αλλά όταν έκανε κυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ έπαθε αμνησία. Ο Τsipras πάλι δεν ξέρει ποιά είναι τα σύνορα της Ελλάδας, για την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα θα ξέρει ή για τη συνορεύουσα ζώνη;

O Kamenos πρόσφατα δήλωσε ότι σύνορο της Ελλάδας και της Τουρκίας είναι το Αιγαίο. Στο δημοτικό κάποτε μας μάθαιναν ποιά ήταν τα σύνορα της Ελλάδας. O Kamenos ή δεν έβγαλε ποτέ το δημοτικό ή πήγε σε ξένο σχολείο που του μάθαιναν την ιστορία των Ινδιάνων.

Στις τραγικές αυτές συνθήκες ανωριμότητας και πατριωτικής αρρυθμίας απο το πολιτικό σύστημα που ελέγχεται απο ξένους, μόνο η εκμετάλλευση μικρών κοιτασμάτων προωθείται στη θάλασσα στη Δυτική Ελλάδα, κάτι άχρηστα κοιτάσματα στην Ήπειρο για να περνάει ο καιρός ενώ αμελείται η έρευνα σε μεγάλα κοιτάσματα στη ξηρά όπως αυτό της Θεσσαλονίκης ή αυτά που είναι μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα των 6 νμ, τα οποία δεν είναι λίγα.

Το θέμα υδρογονάνθρακες η κυβέρνηση των ξένων δεν το αξιοποιεί σωστά, αφού δεν οριοθετεί την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα της χώρας. Πως να της εμπιστευθεί (λέμε τώρα) κανείς το θέμα παραγωγή ενέργειας απο νερό είτε στη μορφή υδρογόνου είτε στην μορφή ηλεκτρικής ενέργειας;

Το θέμα παραγωγή ενέργειας απο νερό δεν μπορεί να γίνει βορά για πολιτική εκμετάλλευση απο κανένα τυχάρπαστο πολιτικό κήτος καμμιάς κυβέρνησης ξένων της Ελλάδας. Συνεπώς, να μη ξερογλύφεται κανείς ξένος. Θα γίνει διεθνώς νούμερο, γιατί το θέμα το ξέρω καλά και απο δεκαετία τουλάχιστον. Αυτό που έγινε με το χάρτη μου των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Ελλάδας που δεν έδειξε κανένα κεντρικό κανάλι θα αποπληρωθεί στο ακέραιο. Υπάρχει και το θέμα του καθορισμού των τριπλών σημείων σε ΑΟΖ. Είναι ανοιχτό ζήτημα και με παγκόσμιες προεκτάσεις.

Η γελοιοποίηση είναι χαρακτηριστικό όλων των κυβερνήσεων των ξένων, που έχουν περάσει. Η γραφικότητα όλων τους δεν καλωπίζει σε καμμία περίπτωση τα εγκλήματα που έχουν γίνει. Οι κυβερνήσεις άλλων κρατών να προσέχουν με ποιούς συνεργάζονται, γιατί θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Mετά το ιερό μαρτύριο της σταγόνας, την αγωνία της στέρησης, θα έλθει η στιγμή της δικαιοσύνης, της αποκατάστασης και της φάπας. Τότε το πολύ γέλιο θα χαθεί. Μόνο βογγητά θα ακούγονται. Αυτή τη στιγμή λείπει ο Λόγος. Θα έλθει όμως, με το τρόπο που γίνεται συνήθως, λίγο πρίν τη στιγμή του θανάτου.

 


Eυτυχώς για όλους, που ο σύντροφος της R. Douros διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ, ο κουμπάρος του Kamenos διορίσθηκε στο υπ. Άμυνας, ο ξάδελφος του Tsipras διορίσθηκε γεν.γραμματέας στο υπουργείο Εξωτερικών (του Kotzias) και η σύζυγος του Tsipras κάπου στο Παν. Μακεδονίας (όλοι αξιοκρατικά). Η Μητρόπολη Πειραιά δεν ξέρω αν έχει σχέση με κάτι απο αυτά. Eμείς οι Έλληνες πάντως του εξωτερικού παρότι οι ξένοι δεν μας επιτρέπουν να ψηφίζουμε, εκτιμούμε γρήγορα κάποια δεδομένα. Εσείς;

http://dia-kosmos.blogspot.gr/