«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ένα ακόμη σκάνδαλο με ΣΤΟΑ απο πίσω (3) .. O Καμμένος απο την ΑΟΖ το γύρισε στο μεγάλο φαγοπότι από το ΕΣΠΑ και τα στρατιωτικά μυστικά;

Υδρογόνο απο νερό (II):. Σχετικά με τη θεωρία της συσκευής παραγωγής 
 
Tου Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη 




Δεν θα περιμένετε να σας παρουσιάσω το πως εργάζεται η συσκευή δεξιά που είναι προηγμένης τεχνολογίας, μπορώ όμως να σας εξηγήσω πως λειτουργεί η συσκευή της Καμπούλ αριστερά, που απο αυτή τη στιγμή παύει να είναι στρατιωτικό μυστικό της Ελλάδας με απόφαση δική μου.

Sorry boys στο υπ. Άμυνας αλλά η επιστήμη δεν μπορεί να περιμένει τη πατάτα να γίνει τριαντάφυλλο, έχει προχωρήσει και εσείς στην Ελλάδα δεν έχετε μάθει ακόμη βάσει ποιάς αρχής ο τροχός γυρίζει. Η σκυτάλη μεταφέρεται στη δεύτερη συσκευή που είναι και τεχνολογική (λίγο παλιάς τεχνολογίας και αυτή δυστυχώς). Θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες.

Παραγωγή υδρογόνου

Είναι γνωστό απο δεκαετία τουλάχιστον και υπάρχουν και δημοσιεύσεις σε αυτό, ότι ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί όταν χτυπούν νερό σε ένα δοχείο σε κάποιες γνωστές συχνότητες το οδηγούν σε παραγωγή υδρογόνου (και οξυγόνου) με διάφορους ηλεκτρονικούς μηχανισμούς, διαφορετικούς απο αυτούς που υπάρχουν στη DC ηλεκτρόλυση. Το φαινόμενο αυτό δεν πρέπει να είναι μεγάλης ισχύος. Δεν είναι όμως αυτός ο λόγος για τον οποίο η θερμοκρασία του νερού δεν αυξάνει. Το φαινόμενο αυτό το επιβεβαιώνω.

 


H NGΚ μια εταιρεία ειδική σε μπουζί, απο το 2006 έχει δημοσιεύσει σχετικό άρθρο που αφορά τη χρήση παλμών για τη παραγωγή υδρογόνου απο νερό. Αυτό όμως δεν αφορά το πως αντιλαμβάνομαι εγώ συνολικά το θέμα (μη με ταυτίσετε με την αντίληψη της δημοσίευσης). Σε ένα μπουζί παραγωγής υδρογόνου, σκοπός φυσικά δεν είναι να παρουσιασθεί το φαινόμενο του dielectric breakdown. Η ΒMW έχει φτειάξει επίσης αυτοκίνητο που λειτουργεί με υδρογόνο απο το 2009, για το οποίο έχω μιλήσει. Στην Ελλάδα παίζουν πολύ με τον Όσιρι και με το πουλί τους ταυτόχρονα και αυτό είναι πρόβλημα, γιατί αποσπά τη προσοχή.

Με το θέμα “νερό” είχα ασχοληθεί πρίν μια δεκαετία τουλάχιστον μελετώντας κάτι άλλο. Eίναι μεν ευχάριστο ότι ξεκίνησε μια συζήτηση για αυτό στην Ελλάδα. Εϊναι δυσάρεστο όμως γιατί αυτό γίνεται με λάθος τρόπο και για πολιτικούς λόγους (βλέπετε εδώ και εδώ).

Παλμούς μπορείς να παράγει κανείς με πολλούς τρόπους και να τους εκπέμψει μέσα σε ένα δοχείο με νερό και κανείς δεν μπορεί να κατοχυρώσει ότι τρόπο υπάρχει με πατέντες. Αρα αυτό που μετράει εμπορικά, διότι αυτό είναι ο στόχος, είναι η επιλογή του καλύτερου και τεχνολογικότερου απο τους σχεδιασμούς, αυτού με το μικρότερο κόστος, τη καλύτερη λειτουργικότητα και το μικρότερη κίνδυνο στη λειτουργία για το χρήστη. Φυσικά κανείς δεν υποβάλλει τέτοια σχέδια καινοτομίας σε τράπεζες ούτε τα αφήνει να γίνουν κτήμα σε κράτη που χρωστάνε και που κυβερνώνται απο ξένους, γιατί θα μεταπουληθούν αυτονυκτί, ακόμη και αυτά με τη χαμηλότερη τεχνολογία.

Αυτά που ακούστηκαν για την 7η αρμονική στην εκπομπή zougla.gr είναι παπαριές σε επίπεδο στρατόσφαιρας. Τα περισσότερα που λέγονταν ήταν επι συνεχούς βάσης παραπειστικά και άκαιρα. Σε επίπεδο εμπορευσιμότητας, κάθε εξέλιξη της συγκεκριμένης συσκευής της Καμπούλ δεν θα έχει μέλλον ελλείψει πολλών δεδομένων και αφού καμμία σοβαρή εταιρεία δεν επενδύει σε συσκευές απηρχειωμένης τεχνολογίας για λόγους αρχής.

Παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος 


Στη συσκευή της Καμπούλ χρησιμοποιείται μια κυψελλίδα καυσίμου. Παλαιότερα σας είχα παρουσιάσει μία κυψελλίδα καυσίμου που χρησιμοποιεί μαγνήσιο (βλέπετε σχετικά εδώ). Στη συσκευή της Καμπούλ εφαρμόζεται μια μέθοδος παραγωγής παλμών που αυξάνει την απόδοση της αντίδρασης. Η μέθοδος αυτή δεν είναι μία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υπάρξει το ίδιο αποτέλεσμα και δεν καλύπτονται με μια πατέντα. Αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, τότε μια μόνο εταιρεία στο κόσμο θα πούλαγε μπαταρίες. Η λεπτομέρεια είναι πως στις εταιρείες αυτά τα πράγματα είναι ήδη γνωστά. Η θεωρία λοιπόν είναι γνωστή και κανένα μυστικό δεν υπάρχει (ούτε νόμπελ για την Ελλάδα θα υπάρξει). Εδώ είναι η στιγμή που ο Ταρζάν κάνει χαρακίρι και ψοφάει γιατί μας τα ζάλισε.

Παράπλευρες απώλειες και ερωτήματα

Διερωτώμαι τί θα πουλάνε στην Ελλάδα οι εφοπλιστές σε λίγο. Θα ακριβήνει το νερό; Θα μπεί ρήτρα να μη το χρησιμοποιούν οι χρήστες στη παραγωγή ρεύματος; Θα υπάρξουν μέσα στο νερό ειδικά ψήγματα που θα του αφαιρούν ως βλαβερές κάποιες απο τις ιδιότητες; H επιστήμη πολλές φορές κάνει παρέα με το έγκλημα. Kαι αυτό δεν είναι μυστικό. Τί θα γίνει αν κάποιος κυκλοφορήσει ένα εύκολο design στο διαδίκτυο; Θα πέσει το internet; Θα είναι τρομοκράτης;

http://dia-kosmos.blogspot.gr/