Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Σία Αναγνωστοπούλου «βόλεψε» και τον σύζυγό της ως… Διευθυντή

Η Σία Αναγνωστοπούλου, το Σχέδιο Ανάν και το Νέο Σχέδιο
Μετά τα ανίψια της και της η υπουργός βρήκε «προορισμό» και για τον σύζυγό της στο γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης

Της Σοφίας Σπίγγου

Η πληθώρα διορισμών και αποσπάσεων φίλων και συγγενών των μελών της νέας κυβέρνησης κάνει πλέον… ξεκάθαρο το γεγονός ότι έντιμοι και ικανοί είναι μόνο οι αριστεροί.
Πριν από δύο εβδομάδες τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» είχαν αποκαλύψει τους διορισμούς σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων των δύο παιδιών της αδελφής της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου, που φρόντισε τα ανίψια της να βρεθούν στα υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης. 

Ομως, η οικογένεια έχει ακόμα ένα μέλος της σε υπουργείο! 

Ο λόγος για τον σύζυγο της κ. Αναγνωστοπούλου, Παναγιώτη Γιαννακόπουλο, ο οποίος είναι διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για διορισμό, αλλά για απόσπαση. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος στις 2 Μαρτίου του 2015 αποσπάσθηκε από την κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να βρεθεί στη θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υπουργού.

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

«Γίνεται ένας απίστευτος κανιβαλισμός», δήλωσε η Σία Αναγνωστοπούλου όταν ερωτήθηκε για την υπόθεση των ανιψιών της, ενώ διερωτήθηκε αν είναι κακό να έχει κάποιος στο πολιτικό του γραφείο συγγενείς τρίτου βαθμού, σημειώνοντας ότι, βάσει νόμου, δεν μπορεί να γίνει πρόσληψη συγγενή δευτέρου βαθμού: «Είμαι υπόλογη που άλλος υπουργός προσέλαβε συγγενή μου; Κάποιος ήθελε να δημιουργήσει θέμα. Η πολιτική πρέπει να διεξάγεται με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους. Είμαι από αυτούς που λένε πάντα -και στο κόμμα μου- ότι χτυπάς τις πολιτικές, δεν χτυπάς τα πρόσωπα, γιατί θα καταντήσουμε στο τέλος να βγάζουμε μαχαίρι ο ένας στον άλλον».

Ωστόσο, όλως τυχαίως στο ίδιο πολιτικό γραφείο, αυτό του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, μόλις είχε αποσπασθεί και ο σύζυγός της, και μάλιστα σε θέση διευθυντή, και εντελώς συμπτωματικά διορίσθηκε ως μετακλητή υπάλληλος και η ανιψιά της.

Αλήθεια, πόσο συνάδουν τα λεγόμενα του σημερινού πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στο Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με την απάντηση που έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός σχετικά με τον διορισμό των ανιψιών της; «Αποσυμφορούμε τον δημόσιο τομέα από τις στρατιές των συμβούλων και των μετακλητών υπαλλήλων και προωθούμε τη στελέχωση των γραφείων υπουργών, γενικών γραμματέων και διοικητών από τις τάξεις των δημοσίων υπαλλήλων. Ερχόμαστε για να εμπιστευθούμε τη δημόσια διοίκηση, ανεξάρτητα από το σε ποιο κόμμα ανήκει κάποιος», έλεγε ο κ. Τσίπρας.

ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Αναγνωστοπούλου εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Αχαΐας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και μόλις τρεις ημέρες αργότερα, δηλαδή στις 28 του μηνός, αποφασίστηκε ο διορισμός της νεαρής ανιψιάς της, Ελισάβετ Σίσκου, στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου. Σχεδόν έξι μήνες αργότερα, τον Ιούλιο, η θέση της Σίας Αναγνωστοπούλου στο κόμμα ισχυροποιήθηκε, αφού, κατά τον ανασχηματισμό που πραγματοποιήθηκε, ορίστηκε αναπληρώτρια υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ενώ οι εκλογές του Σεπτεμβρίου την «καλωσόρισαν» ως αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας. 

Αυτή τη φορά, τρεις μέρες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, στις 23 Σεπτεμβρίου, η ίδια πλέον ζήτησε τον διορισμό του ανιψιού της και αδελφού της Ελισάβετ, Στέφανου Σίσκου, σε θέση διοικητικού μετακλητού υπαλλήλου στο υπουργείο Παιδείας.

Κρίνοντας πολιτικά, θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει ασύμβατη τη συμπεριφορά ενός στελέχους της κυβέρνησης που επί χρόνια ως αντιπολίτευση μαχόταν… λεκτικά τους διορισμούς συγγενών. Πράγματι, κάθε «υπουργός δικαιούται να πάρει όποιον θέλει στο πολιτικό του γραφείο», καθώς δεν είναι παράνομο τρία μέλη μιας οικογένειας να βρίσκονται σε υπουργικά γραφεία. Ομως, η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται και τίμια… και το αιώνιο ερώτημα επανέρχεται. Ο,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;

Οι σχέσεις του με τον Πάνο Λάμπρου

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου έξω από τη γαλλική πρεσβεία, στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, βρέθηκαν και συνομίλησαν για αρκετή ώρα η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υπουργού Δικαιοσύνης και σύζυγος της αναπληρώτριας υπουργού, Π. Γιαννακόπουλος, με το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κυβερνώντος κόμματος και μεσολαβητή του υπουργείου Δικαιοσύνης με μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Πάνο Λάμπρου. Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες νωρίτερα ο πρώην σύμβουλος του υπουργείου Δικαιοσύνης είχε «φωτογραφηθεί» και κατηγορηθεί από τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, για τις συνομιλίες του με μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης, με τον κ. Λάμπρου να ξεκαθαρίζει ότι αυτό συνέβη κατά την περίοδο που έκαναν απεργία πείνας και ότι σε κάθε περίπτωση αγωνίσθηκε για την προάσπιση των δικαιωμάτων των κρατουμένων.

-Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/12/blog-post_639.html#more


Η φωτογραφική διάταξη και το "κόλπο" του Παρασκευόπουλου στο νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης-Ο ρόλος του Π. Λάμπρου
Αριστερή κυβέρνηση Τρομοκρατών!...Τροπολογία – σοκ της Κυβέρνησης για τον Νίκο Ρωμανό. Περιμένουν την εκτέλεση του Πανούση;
Βασιλική Λέβα-Γιάννης Πανούσης-Παναγιώτης Λάμπρου : Τι είπα στον Μαζιώτη στις φυλακές Δομοκού
Κυβέρνηση Τρομοκρατών!. Όταν η Ταcία Χριστοδουλοπούλου ήταν συνήγορος υπεράσπισης του ΕΛΑ και της 17η Νοέμβρη!.....
Πορνόγριες Στελέχη του Σύριζα: “Θα πηδήξω τον Πανούση, θα του γαμήσω ότι έχει και δεν έχει…”
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

O Soros χρηματοδότης των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα

Ο Soros βλέπει τον εαυτό του ως ιεραπόστολο της παγκοσμιοποίησης και θέλει να καταστραφεί το κλασσικό μοντέλο της δυτικής δημοκρατίας.

Γιατί να θέλει με 26.000 δολάρια το Open Society Foundation του Soros να στηρίξει οικονομικά όλες τις τρελές και παλαβές που εμφανίζονται στα Athens Pride, της "παρέλασης" για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα;

Γιατί ο Soros να θέλει να χρηματοδοτήσει κόμματα και κινήματα σε Ουγγαρία, Ιταλία, Γαλλία γιατί στήριξε δράσεις κατά της ισλαμοφοβίας;

Ο Soros θέλει την αποσταθεροποίηση, έχει ένα στόχο και χρησιμοποιεί το Open Society Foundation για να εξυπηρετεί τα αλλότρια σχέδια του.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί στήριξε τις τρελές στις παρελάσεις του Athens pride αλλά μια εξήγηση που δίνεται είναι ότι πάντα επιχειρεί να σπάσει κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις, δεν πιστεύει στην έννοια του κράτους και κάθε ενέργεια του υποκρύπτει οικονομικό δόλο όπως αναφέρει σε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο τους οι Garret/Galland Research.

Το γεγονός …

Ευρωστρατός, Ελλάδα-Τουρκία: Οι προϋποθέσεις ήδη παραβιάζονται από την Τουρκία, αλλά η Ελλάδα συνεχίζει να γενικολογεί χωρίς αντίκρισμα

του Σωτήρη Σιδέρη

Πλήθος ερωτηματικών για την αδυναμία της Ελλάδας να θέσει όρους στην ΕΕ όσον αφορά τις ευρωτουρκικές σχέσεις , προκαλούν οι παρασκηνιακές εξελίξεις αναφορικά με την προώθηση της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO), δηλαδή της ευρωπαϊκής άμυνας. Όπως είναι γνωστό η PESCO περιλαμβάνει και τον Ευρωστρατό και ήδη γίνονται κινήσεις για συμμετοχή και της Τουρκίας , παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις Άγκυρας –Βρυξελλών θεωρητικά βρίσκονται σε κρίση. Σύμφωνα με αξιόπιστες διπλωματικές πηγές, αλλά και με βάση τις θέσεις που έχει καταθέσει η Αθήνα στην ΕΕ και έχει στη διάθεσή του το omegapress.gr βρίσκονται σε εξέλιξη στην αρμόδια ομάδα εργασίας, «επίπονες διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της κατ εξαίρεση συμμετοχής τρίτων στα προγράμματα της PESCO», δηλαδή διαπραγματεύσεις που αφορούν και την Τουρκία. Η ελληνική θέση συμπυκνώνεται στην πάγια αντίληψη ότι η Αθήνα στηρίζει την συνεργασία PESCO-Τουρκίας, υπό προϋποθέσεις που ωστόσο, όποτε τέθηκαν, ουδέποτε τηρήθηκαν από την …

Ο πολύς μυστήριος και άμεμπτος , Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης) έκανε αίτηση στην NSA; Ζήτησε έγγραφα; Και γιατί είναι ανύπαρκτο το Σχέδιο Φαιδώρα;

Υπάρχει νατοϊκό σχέδιο με την ονομασία «Φαιδώρα» για τον διαμελισμό της Ελλάδας;

Μια δεύτερη αναζήτηση με τον όρο «Campen» για το 1988 και πάλι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου «NA/SG-SECDEF/WASHDC/264/83» είναι ανύπαρκτο.

ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ!........ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ HOAXES.... ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!.....

Και για ποιό λόγο να είναι σωστός ο σειριακός αριθμός; Ε! Αλέκο;

Η ΔΙΚΗ: "Κάρλος το Τσακάλι" 500 χιλιάδες δολλάρια από την NSA για την δολοφονία του Αρχιστράτηγου του ΝΑΤΟ!...

Αλεξάντερ Μ. Χαίηγκ: Βαρέθηκα να ελέγχεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ από πέντε-έξι άτομα...!
http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Είπε ο...Πρόεδρος των ΗΠΑ -Clinton

....η Αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, έπρεπε να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή, όπως και τα δύο αεροπλανοφόρα που θα χρησιμοποιούνταν ώστε οι δύο πλευρές να μην κλιμακώσουν το προγραμματισμένο "ελεγχόμενο" γεγονός σε έναν "θερμό" πόλεμο.

Επίσης είπε ότι η Αμερικανική βάση στην Πρέβεζα πρέπει να τεθεί σε υψηλή επιφυλακή.

Οι φόβοι του Lake πραγματοποιήθηκαν μέχρι ένα σημείο όταν στις 8 Ιανουαρίου ο γερουσιαστής John D. Rockefeller ο 4ος, από την δυτική Βιρτζίνια (και γιος του Προέδρου της Τριμερής Επιτροπής και της ARAMCO), τηλεφώνησε στον Clinton και ζήτησε συνάντηση για την επόμενη ημέρα.

Φυσικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, και η οικογένεια Rockefeller ζήτησε από τον Πρόεδρο να εξηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες την προγραμματισμένη "κρίση" στο Αιγαίο.

ΗΠΑ-Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας-Ίμια 1996!

Ο καπετάνιος του αεροπλανοφόρου διατάζει το πλήρωμα να πάρει θέσεις μάχης και διατάζει να στρέψουν τους πυραύλους προς τους ελληνικούς σ…

Οι Ακρότητες και οι Αντιφάσεις της Νέας Θρησκείας (Κλιματικής Αλλαγής)!...

Γράφαμε πριν από λίγες εβδομάδες στην στήλη για τη νέα θρησκεία της Κλιματικής Αλλαγής ( 22/10) και το πώς ως μέρος του τελετουργικού της και των μεθόδων της, ισάξιες της Ιεράς Εξέτασης της Καθολικής Εκκλησίας, προχωρεί σε διώξεις και διαπομπεύσεις όσων έχουν την ατυχή έμπνευση και τόλμη να αντιτεθούν στο δόγμα της.

Τότε είχαμε αναφερθεί στην δίωξη από την Γαλλική κυβέρνηση και τελικά την απόλυση του από την κρατική τηλεόραση, του κ. Φιλίπ Βερντιέ, καταξιωμένου μετεωρολόγου, μετά από την έκδοση βιβλίου του που αμφισβητούσε ορισμένες από τις παραδοχές πάνω στις οποίες στηρίζονται τα χρησιμοποιούμενα σήμερα μοντέλα του Intergovernmental Panel on Climate Change- IPCC που ως γνωστό προσδιορίζουν «με ακρίβεια» εκατομμυριοστού το πώς θα διαμορφωθεί η μέση θερμοκρασία του πλανήτη το 2100 μ.Χ

Η δε Γαλλική κυβέρνηση λόγω του ότι φιλοξενεί την σύνοδο του COP21 στο Παρίσι έχει σύσσωμη προσχωρήσει και εντεστερνιστεί την νέα θρησκεία.

Όπως όλες οι θρησκείες έτσι και αυτή της Κλιματικής Αλλαγής περ…

Αυτοί είναι οι Τούρκοι καταζητούμενοι με Γερμανικές ταυτότητες!.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ (Σ/να) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ SEA LION ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

https://photognomon.blogspot.com/2019/07/blog-post_6.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Πολιτική Ορθότητα: Μετανάστες του Ισλάμ- Δολοφονούν, Βιάζουν, Ληστεύουν και ζητούν επιείκεια!.... Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα!.....

Κορνίλοφ Βλαντιμίρ

Στη Γερμανία, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες. Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία.

Στη Γερμανία, αυτό το χρονικό διάστημα ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο δίκες, στις οποίες οι κατηγορούμενοι είναι μετανάστες από την Ασία. Παρά όμως τη σοβαρότητα των εν λόγω εγκλημάτων, τα γερμανικά ΜΜΕ καλύπτουν αυτά τα θέματα αρκετά υποτονικά. Προφανώς, τα ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια πολιτική ορθότητα, που ακολουθούσαν και στο γνωστό σκάνδαλο με τη μαζική σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στην Κολωνία το 2016.

Μία από τις επίμαχες υποθέσεις είναι η δολοφονία του 57χρονου εκατομμυριούχου Μαχαέλ Ρίχερ που έγινε στην πόλη Χορμπ αμ Νέκαρ στη Νοτιοδυτική Γερμανία. Το περασμένο φθινόπωρο συνελήφθη ως ύποπτος για αυτό το έγκλημα ο Μοχάμεντ Ομράν Αλμπάκρ από τη Συρία, για τον οποίο, μάλιστα, πριν το έγκλημα, ο γερμανικός Τύπος έγραφε για εκείνον ότι είναι «παράδειγμα επιτυχημένης ενσωμάτωσης».

Η έρευνα όμως έδειξε ότι ο 27χρονος άνδρας, τον…

ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ KAI Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

του Ανδρέα Μουτζουρούλια*

Όσοι είχαν τον χρόνο, αλλά και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 81η ΔΕΘ, θα διαπίστωσαν πως σε κανένα σημείο της τοποθέτησής του δεν υπήρχε αναφορά στα λεγόμενα Εθνικά Θέματα. 
Σίγουρα η οικονομία, η ανεργία, το χρέος είναι στην υψηλότερη θέση της ατζέντας τόσο του Α. Τσίπρα, όσο και του Κ. Μητσοτάκη,....

I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes.

From Ken Adachi

http://educate-yourself.org/contactus/

I appreciate being asked to join LinkedIn networks, but I don't want to be part of Facebook, or Google, or other social media outlets that require you to sign up, including LinkedIn. I prefer to use Twitter and Gab to post short messages and quick notes. 
My Twitter account is https://twitter.com/KenAdachi1 and my Gab account is https://gab.ai/KenAdachi

New ~ The Advantage of Encrypted Email

I want to switch over to encrypted email for all electronic communication wherever possible. I created a new mail account with a server in Germany called "http://tutanota.com" which anyone can join for free with a User name and Password. Approval in now immediate. 

While I'm sure the NSA and Swiss Intelligence can hack into encrypted email, your average fed agency, or military, or private hacker cannot, affording us some degree of privacy from unconstitutional surveillance and data mining. 
I assume that everyone knows by now that …

Ο Ν.Τραμπ «τελειώνει» τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τ.Πάιατ: «Δεν ακολουθεί τις θέσεις μας»

Με ένα πρωτοφανές για τα αμερικανικά δεδομένα άρθρο, το μεγαλύτερο think tank των συντηρητικών στις ΗΠΑ, το Gatestone Institute, όχι απλώς φιλικά προσκείμενο στην κυβέρνηση Τραμπ, αλλά θεωρούμενο ότι εκφράζει τις θέσεις του Λευκού Οίκου, επιτίθεται σφοδρά στον Αμερικανό πρεσβευτή στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Αφορμή; Τα όσα είπε στην ομιλία του στο 7ο συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος στις 15 Μαΐου για τον διαμοιρασμό των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και την εν συνεχεία στοχοποίηση από αυτόν του pronews.gr, για τον τρόπο που απέδωσε την ομιλία του και «παρέσυρε» (σ.σ.: !!!) τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σε «λανθασμένες θέσεις» σε άρθρο του στην «Καθημερινή»!

Να σημειώσουμε ότι ο τ. πρόεδρός του Gatestone Institute είναι ο Τζον Μπόλτον, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Υιοθετώντας πλήρως την θέση του pronews.gr ότι ο Τζέφρι Πάιατ, απλά είναι οπαδός των Δημοκρατικών και ακολουθεί την δική του ατζέντα και όχι της κυβέρνησης Τραμπ, το Gatestone …