“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η ποδοσφαιρική ομάδα Racing Club αρνήθηκε τα χρήματα της Turkish Airlines λόγω της γενοκτονίας των Αρμενίων!...

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Αργεντινής "Racing" ήταν σε διαπραγμάτευση με την αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines, για διαφήμιση στην φανέλα της ομάδας.. Αλλά τελικά εγκατέλειψε την συμφωνία χορηγίας.

Ο σύλλογος ανέφερε ότι ο λόγος για την άρνηση -είναι η γενοκτονία των Αρμενίων του 1915 από την Οθωμανική Αυτοκρατορία -και η άρνηση του ιστορικού γεγονότος της σύγχρονης Τουρκίας.

Η Ένωση Νεολαίας των Αρμενίων της Νότιας Αμερικής ευχαρίστησε την ομάδα για αυτό το βήμα. Μια επιστολή δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

"Στο ποδόσφαιρο η φανέλα και Ομάδα θα πρέπει να είναι πεντακάθαρα

Για το λόγο αυτό, κανένας οπαδός του κόσμου δεν θέλει να ανήκει σε μια ομάδα που χρηματοδοτείται από μια κυβέρνηση που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα », - δήλωσε ο επικεφαλής της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής της Νότιας Αμερικής Alfonso Tabakyan.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη χρονιά για τον ίδιο λόγο, αρνήθηκαν μια συμφωνία χορηγίας με το Αζερμπαϊτζάν από άλλο σύλλογο της Αργεντινής - "San Lorenzo"

http://rusarminfo.ru/argentinskij-futbolnyj-klub-otkazalsya-ot-deneg-turkish-airlines-iz-za-genocida-armyan/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/