“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Λειτουργούν σαν κομματόσκυλα οι Ένοπλες Δυνάμεις; Κάτι δεν πάει καλά!.....Υπό έρευνα....

Η απάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Χρυσή Αυγή

Σκληρή απάντηση στις προκλήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έδωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, μέσα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της διαβαθμισμένης λόγω των απορρήτων εγγράφων- συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής την περασμένη Τρίτη.

Ακολουθεί το κείμενο:
"Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πλήρη συνείδηση και απόλυτη προσήλωση στην αποστολή τους, όπως αυτή ορίζεται, αποκλειστικά και μόνο, από το σύνταγμα και τους νόμους. Ως εκ τούτου αποτελούν δομικό στοιχείο του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και κάθε προσπάθεια υπονόμευσης τους είναι ευθεία βολή εναντίον του.

 Οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι υπερήφανοι για την αποστολή που τους έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός και -αν χρειαστεί- θα πράξουν το καθήκον τους με την ίδια αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση που οι πατεράδες τους πολέμησαν τον φασιστικό και ναζιστικό εισβολέα, αποσπώντας τον παγκόσμιο σεβασμό και αναγνώριση.»

Τη στάση της Χρυσής Αυγής καταδικάζει η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ) με ανακοίνωση της:

Σχόλιον: Ανακοίνωση βέβαια που δεν την έβαλαν στο επίσημο (σάιτ) που έχουν στο διαδίκτυο!...Περίεργα! 
«Η με κάθε μέσο προσπάθεια της ΧΑ για προβολή μιας δήθεν πατριωτικής στάσης, στοχεύει άμεσα στη συσκότιση της ιταμής πρόθεσης για διάχυση του ναζιστικού δηλητηρίου στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της στην κοινοβουλευτική επιτροπή της Βουλής είναι αποκαλυπτική.»
Παράλληλα χαρακτηρίζει τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ως ιδεολογικούς απογόνους των συνεργατών των κατακτητών κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής.

Ευάγγελος Αποστολάκης

Από το 1998 ως το 2001 ήταν διοικητής της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ). Επίσης έχει υπηρετήσει, μεταξύ άλλων, στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου (ΝΔΑ) και στο Ναύσταθμο Κρήτης (ΝΚ) ως Αρχιεπιστολέας, στο STRIKEFORNATO ως Deputy COS, στο ΓΕΝ ως Διευθυντής Β' Κλάδου, στο Αρχηγείο Στόλου ως Υπαρχηγός, καθώς και στο ΓΕΕΘΑ ως Επιτελάρχης και Υπαρχηγός.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/