“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι αρμενικές αρχές έχουν αρνηθεί τις πληροφορίες σχετικά με την έναρξη της εξέγερσης

Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας της Αρμενίας έχει αρνηθεί τις πληροφορίες σχετικά με την προσπάθεια της ένοπλης εξέγερσης στη χώρα. 

Αυτό ήταν στις Κυριακή 17 Ιούλη γράφει πύλη "Νέα Αρμενία".

Διαδίδονται σε μηνύματα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, η οποία ανέφερε την έναρξη μιας ένοπλης εξέγερσης και την κατάσχεση αρκετών κτιρίων, η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας ονομάζεται παραπληροφόρηση.

«Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Αρμενίας δηλώνει επίσημα ότι οι πληροφορίες που διαδίδονται δεν είναι αλήθεια. Αρμενικού κράτους έλεγχοι λειτουργούν κανονικά, η αστυνομία εκτελούν τα καθήκοντά τους για την προστασία της δημόσιας τάξης και ασφάλειας », - είπε σε μια δήλωση των ειδικών υπηρεσιών, εκθέσεις RIA Novosti .

Νωρίτερα, στις 17 Ιουλίου μια ομάδα ένοπλων ανδρών κατασχέθηκαν ένα αστυνομικό τμήμα στο Ερεβάν. Αρμενικές αρχές επιβεβαίωσαν την επίθεση. Έχει αναφερθεί ότι οι απαγωγείς απαίτησαν την απελευθέρωση των Zhirayr Sefilyan, μέλος του Καραμπάχ και ο ηγέτης της ριζοσπαστικής αντιπολίτευσης του Μετώπου Εθνικής Σωτηρίας "Νέα Αρμενία".

Ως αποτέλεσμα της σύλληψης του κτιρίου σκοτώθηκε ένα άτομο, πολλά περισσότερα τραυματίστηκαν.

Μετάφραση από την Γκούγκλ...
Πηγή


Η Αρμενική αντιπολιτευτικές συνελήφθη για την προετοιμασία σύλληψη τον πύργο της τηλεόρασης

Zhirayr Sefilyan
Zhirayr Sefilyan
Στην Αρμενία, οι ερευνητές έχουν κρατηθεί η επικεφαλής του αρχηγείου της ενωμένης αντιπολίτευσης, ο ηγέτης του Μετώπου Εθνικής Σωτηρίας Zhirayr Sefilyan.Την Δευτέρα 20 Ιουνίου ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της Εξεταστικής Επιτροπής της Αρμενίας.
Οι εκπρόσωποι των υπηρεσιών επιβολής του νόμου πιστεύουν ότι Sefilyan με μια ομάδα ανθρώπων που σχεδιάζουν να «ένοπλη κατάληψη των κτιρίων και μέσων μεταφοράς και επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης πύργο Ερεβάν."«Για το σκοπό αυτό, οργάνωσε την απόκτηση, αποθήκευση και διακίνηση όπλων και πυρομαχικών. Τα μέλη της ομάδας είχαν προγραμματίσει να πραγματοποιήσει κάποιες εγκληματικές πράξεις κατά τη διάρκεια του πολέμου Απρίλιο », - δήλωσε ο εκπρόσωπος της Εξεταστικής Επιτροπής της Αρμενίας, προσθέτοντας ότι κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων βρήκε δύο AK-74 με 120 γύρους.
Καταγγελίες της απόκτησης και της κατοχής όπλων και πυρομαχικών έφερε οκτώ πολίτες, έξι από αυτούς συνελήφθησαν, ένας ήθελε.
Πύλη "των Αρμενίων News" επισημαίνει ότι Sefilyan είχε ήδη συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2006 με την κατηγορία της δημόσιες εκκλήσεις για βίαιη αλλαγή της συνταγματικής τάξης, είχε καταδικαστεί για παράνομη κατοχή όπλων και μισό χρόνια. Τον Ιούνιο του 2008, αφού εξέτισε την ποινή του, αφέθηκε ελεύθερος. Σε Απρίλιος 2015 Sefilyan, μαζί με τέσσερις άλλους ηγέτες ήταν επικεφαλής του «Συντακτική Βουλή» συνελήφθη με την υποψία ότι σχεδίαζε μια εξέγερση, ένα μήνα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
πόλεμος Απριλίου στην Αρμενία ονομάζεται έξαρση, η οποία έλαβε χώρα στη ζώνη της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Η εκεχειρία είχε σπάσει το βράδυ της 2ας Απριλίου του τρέχοντος έτους.Οι μάχες ξέσπασαν κατά μήκος της νότιας, νοτιοανατολική και βόρειο-ανατολικό τομέα της γραμμής επαφής, σκοτώθηκαν δεκάδες άνθρωποι. Η συμφωνία επετεύχθη σχετικά με την επανάληψη της κατάπαυσης του πυρός στις 5 Απριλίου.


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments