“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το μακρύ χέρι του Ροκφέλλερ (Τριμερής) και Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργου Α. Παπανδρέου στην Τουρκία

Ο κολλητός του «κουμπάρου» με τις μυστικές κρουαζιέρες σε σκάφη Τούρκων… ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν στην Τουρκία, έφυγε το βράδυ του Πραξικοπήματος…!!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου στο πλαίσιο του «κλεισίματος» των εργασιών του Συμποσίου της Σύμης…. επισκέφθηκε την Τουρκία, συγκεκριμένα την Αλικαρνασσό (BODRUM) στην Τουρκία την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2015.



Πέρα από το γεγονός ότι βρέθηκε Τουρκία την επίμαχη ημέρα του πραξικοπήματος, για «εργασίες» του Συμποσίου της Σύμης… που έγιναν στην ΤΟΥΡΚΙΑ…..και ακούγοντας κανείς το τι δηλώνει ο kafası karışmış Γιώργος Παπανδρέου κατά την άφιξη του έχει μπερδέψει τους πάντες με το τι είναι Ελληνικό και τι Τούρκικο. 

Οι «εργασίες» του Συμποσίου της Σύμης… που έγιναν στην ΤΟΥΡΚΙΑ…..είχαν στο μενού τους πρόσφυγες. Άρα να ετοιμαζόμαστε για νέες φουρνιές λαθρομεταναστών, καθότι έτσι δείχνουν τελικά τα δεδομένα των «εργασιών» του Συμποσίου της Σύμης….!!!

Κατά τις πληροφορίες μου οι διακινητές λαθρομεταναστών έχουν δει «στραβά» τους ανταγωνιστές…, διότι δεν μπορούν να «συναγωνιστούν» τις τιμές τους, μιας και προβλέπεται τώρα να έρχονται στο τσάμπα…οι λαθρομετανάστες!!! 

Τον Γιώργο Παπανδρέου συνόδεψαν στην Τουρκία ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ της ΚΩ και στελέχη ΜΚΟ...! Όλοι ήταν υπο την προστασία της ΜΙΤ (Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών), όπως δείχνει το video από την επίσκεψη του στην Τουρκία ΕΔΩ: https://youtu.be/gFVbCZopM6A

*****
Υποκατάστημα της ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ...

Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Πρώην Πρωθυπουργός

Comments