“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Στο Υπ. Εξωτερικών στήνουν νέα απάτη με το ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), με πλάγιους τρόπους

Φαίνεται ότι χωρίς απάτες δεν μπορούν να ζήσουν στο ψευτοκράτος των Αθηνών, γι' αυτό, επειδή υπάρχει χρήμα στους προϋπολογισμούς της Γεν. Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ), γιά το ανύπαρκτο ΣΑΕ (δεν υπήρξε ούτε ως ''νομικό πρόσωπο'' στην Ελλάδα, αλλά είναι στο... Σύνταγμα της χώρας), σκέφτηκαν την...
πλάγια οδό, όπως το συνηθίζουν: 

''Ενεργοποιούν'' το ''Ιδρυμα Απόδημου Ελληνισμού'', μέσω του οποίου διοχετευόταν κρατικό χρήμα γιά το -ανύπαρκτο νομικά- ΣΑΕ (μέρος του επέστρεφε ως... μίζα σε πολιτικούς κ.ά.), που θα... ''ενεργοποιήσει'' το πεθαμένο ΣΑΕ, η ύπαρξη του οποίου (ως... ''πτώμα'')... προβλέπεται στο Σύνταγμα.

Οι αστείοι της ΓΓΑΕ, με την έγκριση του ''απόγονου του Παλαιών Πατρών Γερμανού'' (του υπουργού Εξωτερικών), αδιαφορώντας γιά το γεγονός ότι η Ομογένεια ουδέποτε αποδέχτηκε το ΣΑΕ, το οποίο αυτοδιαλύθηκε τον χρόνο 2010 και αφού στον προϋπολογισμό της, κάθε χρόνο, εγγράφεται ένα σεβαστό ποσό γιά το... (ανύπαρκτο) ΣΑΕ, θέλουν τώρα (πάλι) να... σώσουν την Ομογένεια μέσω ΣΑΕ, δηλ. ''να βουτήξουν τα δάχτυλα στο μέλι'', αφού το ''μέλι'' είναι διαθέσιμο. 

Γιά τον σκοπό αυτόν, βρίσκουν ''ψώνια'' της Ομογένειας, να τους βάλουν ως προσωρινά μέλη στο ''Ιδρυμα'', αδιαφορώντας γιά το γεγονός ότι το ΣΑΕ ''πέθανε'' οριστικά.
Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι, είναι συγκινητική η προσπάθεια του ψευτοκράτους των Αθηνών και ειδικά της ΓΓΑΕ, να ''σώσουν'' την Ομογένεια, να την ''ενώσουν''. 

'Εχουν πείρα, με δεδομένο ότι από διαπλεκόμενους-διεφθαρμένους του σάπιου κράτους, ''σώθηκε'' και η Ελλάδα.

Καλάμι -ΗΠΑ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments