“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Όταν η Ν.Δ. ενοχλήθηκε! Γιατί ο Κομμουνισμός είναι ο Καρκίνος στο Σώμα, των Ελλήνων και της Ελλάδας!...

Μπάμπης Παπαδημητρίου

Η ​​​​σοσιαλιστική εξουσία είναι η επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου», επιμένουν στο ΚΚΕ. Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μοναδική χώρα στην οποία υπάρχουν ακόμη κομμουνιστές που ονειρεύονται παρόμοια κατάκτηση της εξουσίας. Χωρίς να ξεχνάμε ότι τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ από αυτή τη «σχολή» πέρασαν και σε αυτήν έμαθαν τα πρώτα γράμματα της πολιτικής. ....

Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι οι δικοί μας κομμουνιστές είναι καλοί άνθρωποι και έχουν αγωνιστεί για τα πολιτικά δικαιώματα, άρα έχουν ζυγίσει την αξία της αστικής δημοκρατίας. Μόνον που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ότι «καλή» δικτατορία δεν υπάρχει.

Η κατάρρευση των υπόδουλων καθεστώτων της Aνατολικής Ευρώπης αποκάλυψε ότι τα κομμουνιστικά κόμματα αυτής της πλευράς είχαν συμπράξει ή αποσιωπήσει ή καταστρέψει τεκμήρια και μαρτυρίες για εγκλήματα κατά των ανθρώπων τους και, τελικά, κατά της ανθρωπότητας.

Ξεχνάμε με ευκολία ότι η Ενωμένη Ευρώπη πήρε την Ελλάδα στους κόλπους της, όχι μόνον λόγω των αρχαίων δεσμών αλλά για να επιβραβεύσει την πτώση μιας δικτατορίας, την οικοδόμηση της συμμετοχικής δημοκρατίας και τη μεταρρύθμιση προς την ανοικτή κοινωνία και το κράτος δικαίου. Ακολούθησαν Ισπανία και Πορτογαλία, όταν κατέρρευσαν και εκεί τα φασιστικά ολοκληρωτικά καθεστώτα. Η μεγάλη προς Ανατολάς διεύρυνση είχε την ίδια αιτιολόγηση: την επέκταση των συνόρων του ελεύθερου κόσμου, μετά την κατάρρευση των εκείθεν ολοκληρωτικών κρατών. Με αυτά κατά νου, δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανείς στη Νέα Δημοκρατία που να αισθάνεται άβολα με τις αντικομμουνιστικές κορώνες του κ. Γεωργιάδη στη Χίο. Σε τελευταία ανάλυση, με ακροατήριο που διψά να βρει μια ελπίδα για το αύριο της δημοκρατίας μας συνομιλούσε ο χαρισματικός ρήτορας.

Κάποιοι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να σκεφτούν ότι η ψήφος που ζητούν δεν θα στηριχθεί σε υποσχέσεις για όσα θα τους παράσχει το κράτος της Δεξιάς όταν ο Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός. Ηταν μάλλον απρόσεκτος ο εκπρόσωπος Κουμουτσάκος όταν χαρακτήρισε «λάθος δηλώσεις» τον πολιτικο-ιστορικό διάλογο του αντιπροέδρου του κόμματός του. Αν βεβαίως σέβονται ακόμη στο κόμμα αυτό έννοιες όπως «ιεραρχία», «φιλελευθερισμός» και «αστική νοοτροπία». 


Είναι πάντως αλήθεια ότι η αντίδραση του εκπροσώπου μαζί με την εσπευσμένη παρέμβαση της αδελφής του προέδρου του κόμματος, που χαρακτήρισε «ατυχή έκφραση» τα του Αδώνιδος, πολύ ευχαρίστησαν τους κυβερνητικούς, που βλέπουν πόσο δύσκολο είναι να κυβερνηθεί το κόμμα του «καραμανλισμού».

Ισως πρέπει να κάνουν ένα σεμινάριο στην Πειραιώς με κάτι αποφάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης (π.χ. 1481 του 2006 και 1096 του 1996 ) ή την ιστορική απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου το 2009 με τίτλο «Ευρωπαϊκή συνείδηση και ολοκληρωτισμός» την οποία, αν δεν με απατά η μνήμη μου, δεν ψήφισαν οι ευρωβουλευτές της ελληνικής Δεξιάς!



http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments