“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ελλάδα, Δικαιοσύνη: Έλα, Ελένη, δεν είμαι ο Αντώνης, ο Μανώλης είμαι!... Τι έκανες τον ψηφιακό δίσκο με τα στοιχεία;

Για ποιο ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ είχε στοιχεία το CD που έλαβες τον Ιούλιο του 2010 κυρία Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου;

Η ζωή μου έχει αποδείξει περισσότερο από μία φορά ότι έχει τους τρόπους της για να εκδικείται, να διαλύει τους μύθους περί αδιάφθορων καλή ώρα σαν και της κυρίας Ελένης Ράικου Εισαγγελεύ Διαφθοράς, να εξευτελίζει υπερφίαλους ψεύδους και αλαζόνες όπως τον κάθε Πάνο Καμμένο, να επιβάλλει τον ρεαλισμό της στις διάφορες «αυταπάτες» περί αδέκαστης Δικαιοσύνης μέχρι και στον τελευταίο Καστανά. 

Έτσι και σήμερα η ιστορία της ζωής εκδικείται την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς κυρία Ελένη Ράικου με τις «αδιάφθορες» κορώνες, ενώ ξεχνά κάτι a la’ carte –«παραγγελίες» σε σοβαρότατες υποθέσεις διαφθοράς. 

Μάλιστα με περίσσιο θράσος θυμάται επιλεκτικά άλλες υποθέσεις σκανδαλώδους διαφθοράς, βαπτίζοντας άλλες μικρές και άλλες μεγάλες, ανάλογα τα δικά της διαφημιστικά κριτήριά... ικανά για παραιτήσεις μετα τυμπανοκρουσιών.


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments