“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το «έφαγε» το CD η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου;

Το CD που «έφαγε» η Εισαγγελεύ Διαφθοράς Ελένη Ράικου περιείχε στοιχεία για εγκληματίες με «μεγάλα ονόματα» και πολλούς από τους μπροστινούς αυτών, που εξυπηρετούν, συμμετέχουν και απαρτίζουν το Δίκτυο Εγκληματικής Οργάνωσης που ξεπλένει μαύρο χρήμα. Αντίγραφο του CD με τους εγκληματίες, το Δίκτυο Εγκληματικής Οργάνωσης που «ξεπλένει» μαύρο χρήμα έλαβε και ο κύριος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΥΕΘΑ και Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος «Ανεξάρτητοι Ελληνες-ΑΝ.ΕΛ.» και η σύζυγος του Δικηγόρος Ελένη Τζούλη. 

Ο κύριος Πάνος Καμμένος, ενώ έχει εγγράφως επιβεβαιώσει την ύπαρξη της εγκληματικής δράσης του Δικτύου με email που μου έστειλε με ημερ. 2 Μαρτίου 2013 και στο οποίο συγκεκριμένα, γράφει ότι το Δίκτυο Εγκληματικής Οργάνωσης, έχει και προέκταση στην Λίστα Λαγκάρντ. 

Όλα αυτά που μου έλεγε, ήταν με βάση την εσωτερική πληροφόρηση που έχει από Εισαγγελικές πηγές, (πάντα κατά τα λεγόμενα του ίδιου) στην συνέχεια, το CD το έφαγε και αυτός, μάλιστα ο Πάνος Καμμένος το CD το «έφαγε» μαζί με την συσκευασία... και έτσι δεν έμαθαν ποτέ την αλήθεια οι Ελληνες.





http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Comments