Οι Αμερικανοί συνεργάζονται και προστατεύουν τους ισλαμιστές στην Συρία!....

Ο στρατιωτικός διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία κατηγόρησε τη συμμαχία υπό αμερικανική ηγεσία για συμπαιγνία με το Ισλαμικό Κράτος! Η συμμαχία των ΗΠΑ και της «Ένωσης των Δημοκρατικών Δυνάμεων» (SDF) που διεξάγουν επίθεση στη Ράκκα, έρχονται σε συμφωνία με τους ηγέτες του «Ισλαμικού Κράτους», και αυτοί, χωρίς μάχη, τους παραδίδουν τις κατοικημένες περιοχές που ελέγχουν, δήλωσε ο διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία, στρατηγός Σεργκέι Σουροβίκιν.

20 χώρες εμπλέκονται σε αλυσίδα εφοδιασμού βομβών της ISIS

«Αντί να εξολοθρεύσουν τους τρομοκράτες, που είναι ένοχοι για το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων ειρηνικών πολιτών της Συρίας, η συμμαχία, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, μαζί με την ελεγχόμενη από αυτούς SDF κλείνουν κρυφές συμφωνίες με τους ηγέτες του ΙΚ» μεταδίδει το RIA Novosti.

Σημείωσε ο στρατηγός, ότι κατόπιν συμφωνίας οι τρομοκράτες αμαχητί παραδίδουν στη συμμαχία και στους μαχητές της τις κατοικημένες περιοχές που ελέγχουν και έπειτα κατευθύνονται στις επαρχίες, που δρα ο Συριακός Στρατός».

Πρόσθεσε ότι «δημιουργείται η εντύπωση, πως στον θρυλούμενο πόλεμό τους εναντίον του διεθνούς τρομοκρατίας οι Αμερικανοί, στο έδαφος της Συρίας, χρησιμοποιούν το ‘‘Ισλαμικό Κράτος’’ για ανακόψει τα κυβερνητικά στρατεύματα από την περαιτέρω προώθησή του».

Ο επικεφαλής του Κέντρου Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Σεργκέι Ρουντσκόι, με τη σειρά του επιβεβαίωσε ότι, λόγω της δράσης της διεθνούς συμμαχίας, το ΙΚ στην Παλμύρα και στο Ντέιρ εζ Ζορ ενισχύονται με νέες ομάδες μαχητών, όπως μεταδίδει το TACC.

«Η συμμαχία κτυπά τον συριακό στρατό και αφήνει ανεμπόδιστους τους μαχητές του ΙΚ από τις περιοχές που τους έχουν περικυκλώσει, έτσι ώστε να ενισχύσουν τις ομάδες των τρομοκρατών στις περιοχές της Παλμύρας και του Ντέιρ εζ Ζορ. Θα ήθελα πραγματικά να τους ρωτήσω γιατί το κάνουν αυτό και ποιοί είναι οι πραγματικοί τους σκοποί».

Θυμίζουμε, ότι νωρίτερα υπήρξαν κατ’ επανάληψιν πληροφορίες για το ότι η SDF συμφώνησε με το ΙΚ να αφήσει τους μαχητές του χωρίς μάχη στη Ράκκα, ώστε οι τρομοκράτες να μπορέσουν να κατευθυνθούν στην περιοχή της Παλμύρας και να αντιπαρατεθούν εκεί με το συριακό στρατό. Η ρωσική αεροπορία, ως γνωστόν, ήδη έχει αποτρέψει τέτοιες απόπειρες εξόδου των μαχητών του ΙΚ.

ΠΗΓΕΣ: https://vz.ru/ και https://www.rt.com/

http://www.defence-point.gr/news/?p=178965

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως γίνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ; Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Αρχεία της KGB - Απόρρητος Φάκελος JFK 1999 -Συνωμοσία για φόνο:

Δράκοι ....παντού δράκοι!.....

CIA Director Pompeo Oversees Capture Of UN Pedophile Who Leaked Video Of Hillary Clinton Killing Child

ΕΒΡΑΙΟΙ!....ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ